• Molnibalage
    Tetszik a videó, nem rossz, de nem értem. Technikailag ennél sokkal nehezebb és látványosabb videót tudok csinálni, csak én nem effektelem rommá...

Más. Feltettem az FF4-et tesztelésre. Tökéletesen működik az ARH. Felrakom 0.99-re a chaff chance értéket és mikor aktív lesz a rakéta és max. távolságnál dobot a chaff-et 1-2 dobás után azonnal dobják a lockot. Még kis távolságnál is, ahol a távolság módosító csökkenti a hatásosságot, még ott is megtörhet a lock 3 mérföld táján.

Az FF4-nek is csak egy stiklije van, a chaff-nek úgy tűnik, hogy van időlimitje. Ha max. távolsgnál vesztette el a lockot és eltűnik (?) a chaff, akkor a rakéta képes újra megtalálni, ha nem változttal írányt és újra befog. Ez lehet, hogy RL feture de nem súlyos bug. Kitérés közben úgyis fordulózol, tehát tisztességesen dolgozva a rakéta nem fog megtalálni soha többet.

Most már 100% biztonsággal ki merem jelenteni, a BMS4 ARH kódja bizony gyakorlatilag nem működik... Őszintén szólva ez számomra döbbenetes....