52967
  • arrow19
    Ha eljutok odaig hogy tudok Rubyban egy ilyet irni visszaterunk ra :) kurvajo kep balage!
  • Molnibalage
    Ez sem rossz.
  • arrow19
    Ja hogy felirattal, holnap kirakom mert a munkahelyi gepen van a psd.
  • z0ty4
    4 ember itt már tömegnek számít
  • arrow19
    De amugy jo az otlet de most ne porogjunk ezen, en mar annak is orulnek ha nem ketten kene repulgetni hanem minimum 4en meglennenk.
  • repvez
    nagyobba nincs meg ez a kép a felirattal együtt csak a alsó homályositás nélküól ? háttérképnek jó lenne. 1650x1080 asban esetleg?
  • repvez
    Esetleg nem gondolkodunk egy olyanban, hogy egy weblapot csinálni ahol külön részre lehetne különiteni a képeket videokat oktatóanyagokat és a forum része meg ide mutatna ?

Lehetne egy kicsit interaktivabbá tenni az oktatási segédleteket is és talán hamarabb megtalálja az ember a szügséges dolgokat.

Én egyszer készítettem , igaz a magam egyszerű modján csak htmlbe, valaki akinek nagyob tapasztalata van és egy sablon segitségével pár nap alatt megoldaná.
  • z0ty4
  • arrow19
    Az új header:
  • VO101Tom
    Hát ha egyszer az a nickneve is (VO101_TB) ... de te hívhatod őrnagy úrnak is ha az jobban tetszik
  • arrow19
    Végülis, régen a faluban volt nálunk egy IFÁs Laci teherszállító fuvarozó..Ezekután...
  • axenet
    már csak így hívjuk
  • arrow19
    A "Grippenes" Tibi?
  • VO101Tom
    Ok, Tibinek írtam, a többieket nem tudom.
  • arrow19
    Belehet hekkelni, oki Axeal leszünk még ha valaki ráér nyugodtan jöjjön!
  • VO101Tom
    Elvileg rá.

A html5-öt nem ismerem, ha a fórum kezeli, akkor persze, az sokkal modernebb.
  • arrow19
    Tom, te holnap ráérsz 7fele?
  • arrow19
    Akkor ennyi erővel lehet HTML5+js. Döglött Flasht ne eröltessük sztem már.
  • VO101Tom
    Ha akarjátok, tudok olyan bannert csinálni, ami -hasonlóan ahoz, amit az il2 topikhoz csináltam- több képet vált a fejlécen (flash anim), nem is foglal sok helyet, és csak a legelső kép betöltését kell megvárni, utána már csak a háttérben töltögeti az újakat (mobil viszont be sem tölti, azon sávszélt nem is foglal).

Ami a háttér grafikát illeti, érdemes Photoshopban a Save for Web menüben kimenteni, nagyon jól skálázható a minőség és a méret szerint, a sima jpg mentésnél jóval kisebb képek menthetők (teljesen jó minőségben).
  • Molnibalage
    Az FF5 kézikönyvem átdolgozására nincs önként jelentkező? Nem csak más számára, de nekem is hasznos lenne, hiszen én sem ismerem elég mélyen a BMS4-et.
  • arrow19
    Nálam most 2,35s de telefonon nagyonlassú. Ha eltudod küldeni a header-t amivel belevan hekkelve segítene, aztán megnézem.
  • Molnibalage
    Nekem még a céges fostalicska IE8 is 1-2 sec alatt behozza. Az otthoni FF és Safari meg aztán tényleg pikk-pakk. A jelenlegi stílus tetszik, csak a szüke helyett lehetne pl. világoskékesebb/fehéres háttér. Persze, ha valaki tud bármilyen szép külsőt, akkor ne fogja vissza magát. :)
  • arrow19
    Amúgy is akkora képek vannak berakva hogy legalább 5-7mp míg leszenvedi az oldalt egy böngésző.
  • arrow19
    De, én megis csináltam hozzá a CSS-t csak vmiért sosem fejeztem be, az szép világos. Ha szeretnétek megcsinálom.
  • Molnibalage
    Más. Nem unjátok ezt a szürkés fórum felületet? Nekem már kicsit depresszív. Nem lenne jobb, valami világosabb árnyalatú?
  • Molnibalage
    Falcastól érdekes infót kaptam. A "drop method" vagy egyenesen az AIM-7 törzstől való ellökésénel modellezése lehet, hogy lehetséges úgy, hogy a tolóerővel nem kell játszani. Ha ez igaz, akkor megint csak azt kérdezem, hogy 10+ év alatt, hogy a viharba nem vette senki a fáradságot arra, hogy megcsinálja...?
  • Molnibalage
    A biztonság kedvéért át kellene írni a chaff chance értéket 0.99-re (Radar data 4) és úgy indítani egymásra befogás nélkül, BORE módban. Én megjósolom, hogy a chaff így is hatástalan lesz, de Dee-Jay kérte, hogy csináljuk meg...

Ezek után eltöprengek azon, hogy mennyire sürgős és égető a '90-es évek beli DB, ha úgysem működik egyik ARH sem...
  • arrow19
    Mit kell amúgy tesztelni, hogy maddogban mit csinál? Vagy ha kiszórunk 50 chaffet van-e break lock?
  • arrow19
    Persze, pentek este vagy a hetvegen.
  • Molnibalage
    MP-ben tesztelni kellene majd a bugot. Tudtok ebben segíteni?
  • Molnibalage
    Másik ezeréves bug is bene van, az MI le sem szarja a Maddog módban indított rakétát. Egyszer használja a dispensert és semmiféle kitérő manővert nem tesz, csak repül egyenesen előre.

Szóval szép és jó, hogy a MOD-om megcsinálja a különféle AIM-120 változatok modellezését, de gyak. lényegtelen. A BMS4 fő fegyvere gyakorlatilag nem működik... (Vagyis egyik ARH sem...)
  • Molnibalage
    Most írtam. Viszont kezdek ledöbbenni. Ezek szerint sem ők, sem az FF nem tesztelték a játék legalapvetőbb funkcióit sem, pedig kb. 5 percet vett volna igénybe...

Régóta meg akartam csinálni a tesztet, de a MOD fejlesztése során már tényleg volt. Egyrészt, mert a MOD amúgy is más változóval dolgozik, de ezzel akartam megnézni, hogy az új AIM-120C használja -e az új radart. Először azt hittem, hogy én basztam el valamit. Aztán megpróbáltam az eredti RCD DB bejegyzéssel. Azzal sem ment. Na, ezek után elkezdtem gyanakodni...

F-15-nél 0.99-es chaff chance mellett egyől mellément minden Sparrow, egy szem chaff dobás majdnem mindig elég volt. Néha azért kellett kettő is... Az aktív radaros rakétáknál 0.99 érték mellett 2 másodperc alatt kiszórtam kb. 20-30-at. Hatása a nagy büdös semmi volt.
  • Razor18
    Jelezted nekik?
  • Molnibalage
    Kapaszkodjatok meg, úgy tűnik, hogy a BMS4 csapat 1:1-ben megismételte a FF csapat által összehozott bugot... Az ARH rakéták ellen a chaff a tesztjeim szerint hatástalan. Sanoszan a chaff grafikájának megváltozása okozhatta valahogy, ahogy az FF-nél is.
  • axenet
    Na ez qva jó CAS doksi :

CAS
  • arrow19
    Alapból ez van ha YT-ról shortlinket szúrok be. Nem tom ki ez, téged is szeretlek ne aggódj
  • axenet
    De szép fiú, jó izlésed van Jana
  • arrow19
    molny előzőt légszi töröld:

Elég érdekes kis BVR de működik:
  • z0ty4
    mindig is tudtam, hogy nagykirály vagy Jana.

de szólj neki, hogy nem te vagy a Green Arrow
  • arrow19
    "Hey Arrow - It should be in this download:

http://www.benchmarksims.org/forum/showthread.php?14739-Demo-s-Sounds-Folder-IVC-Sounds

This is the sounds folder I use... I posted two threads with some sounds but this download link has all the sounds I use including the FLARE:

http://www.firstfighterwing.com/Public2/Demo%20Sound%20Folder.rar"