Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Minden itt. Ahova előzőleg is. Mindig könyvtárat linkelek, ha több fájlból áll valami, legfeljebb a könyvtár tartalma változik. A végleges változat is itten lesz sanszosan.
A csúszás alatt mit értesz? Hogy miért tartott egy hétig a javítás vagy, hogy mit rontottam el? A másodikra nem tudok válaszolni, de asszem már a pit integrációt is értem. a kabinok dat fájlait aki írta, jól kupán verném. Ez van benne pl. az F-16 esetén.
// the LOD models to use.
cockpitmodel 3138;
cockpitmodel2 3139;
cockpitmodel3 3140;
cockpithudmodel 3141;
cockpitcanopymodel 3142;
cockpitrttcanopymodel 6;
cockpitwingsmodel 3109;
cockpitwingsdfmodel 3109;
cockpitmodel_empty 3118;
cockpitcanopymodel_empty 3119;
Azt írja, hogy a LOD-ok, amiket használ. Én égre földre kerestem őket, azt nem találtam. A kedves kommentelő azt felejtete el, hogy ezek parentek és alattuk van mindig egy szem LOD. Anyád... Ha ezzel kezdi, akkor talán magamtól is meg tudtam volna csinálni... Mindegy, most is tanultam valamit. A köv. lecke az lesz, hogy a 4.32 (?) kiadás kabinjait - ha lesznek - át kell pakolni ebbe...
Mondjuk a köv. exe váltás meg lehet, hogy félig kinyírja a DB-t, mert Biker kacsintott a AAA téma kapcsán, hogy a köv. release már tud valamit, amit ez még nem.