52967
  • Molnibalage
    Na, úgy tűnik, hogy a Block 40/42 pit is CTD okoz. Most kezd teli teli a faszom a Falcon elbaszott tooljaival. Hogy a faszba lehet azt, hogy két dolog, amihez hozzá sem nyúltam CTD-t okoz, amikor 2 hónapja tökéletesen működtek...? A franc se érti ezt...

Ha vissza kell állni egy régebbi adatbázisra és újracsinálni egy rakás dolgot, akkor agyfaszt kapok...
  • Razor18
    Ja, már látom a linket, csak nálunk le van tiltva a Flash, majd ránézek. De mi a kísérlet outputja számodra?
  • Razor18
    Próbáld meg légyszi kicsit bővített mondatokba kibontani: pilótaként kellene végigjátszani a FAC procedure-t a beépített "AI" FAC-kal? Mit akarsz látni, vagy mire van szükséged? Próbálnék segíteni, de még mindig kicsit túl van tömörítve számomra a kérésed...
  • axenet
    Na ilyen egy FAC/CAS
  • axenet
    Nem dehogy, a FAC-al kell kommunikálni, végigtolni a procedúrát, 9line...
  • arrow19
    namég1x CAS/FAC
  • arrow19
    Balázs, ezért kell a smoke a rocketsre
    Ha tudod csináld már meg nekik, köszi
  • Razor18
    Mit értesz a végigtolás alatt? A földi FAC szerepét-szövegét végigjátszani?
  • z0ty4
    én jövök :)
  • arrow19
    Na akkor ma egy kis kolbaszozas?
  • Molnibalage
    Bár nem tudom mi okozhatta, de alaposabb ellenőrzéssel kiderült volna a hiba és lenne nem olyan kőkorszai DB, amire visszaállhatnék. Az a DB egyébként el van mentve, ami akkor készült, ami az F-14 pitet tartalmazza, csak nem tudom, hogy mit kellene kiszedni belőle.
  • arrow19
    Nem is neked kell megoldani sztem.
  • Molnibalage
    Mykinge amúgy is lóg egy pit updattel, ami elvben megoldhatja a problémát. Saját erőből nem tudom. Egy dolgot lehet csinálni, a ckpart(n) könyvárakban levő új számozott könyvtárak törlésével az F-14 repülhető lesz, csak új pit nélkül...
  • arrow19
    Kell nekik felkesz cockpittel bohockodni egy F-16 szimulatorban , amugy meg leirtad beta szal majd a next releaseben foglalkozol vele szvsz.
  • Molnibalage
    Az F-14 pit valamiért CTD-t okoz, pedig eddig semmi baj nem volt vele. Kurva jó...
  • axenet
    Ki tud angolul itt annyira, hogy CAS procedúrát végigtolja, aki esetleg este ráérne ?
  • arrow19
  • axenet
    Ez fini

Köszi Jana
  • Molnibalage
    Még mindig csak az RF van átszabva, de az ATO már az összes hadjáratban máshogy viselkedik, a globális célok txt fájlban már újra vannak definiálva. Az OOB és a használt egységek nem a '80-as éveknek megfelelő Ha olyan sq. van a hadájratban, amivel és is számolok, akkor az jól működik. Mivel a vörös oldal a kb. mindig azonos, ezért a nem szerkesztett hadjáratban a vörös oldal elvben intelligensebb már.
  • Razor18
    Jana, privit olvastál?
  • arrow19
    A Hadjáratok működnek, vagy még nem úgy ahogy szeretnéd?
  • Molnibalage
    Kipróbáltad már? Minden faszán működik? :)

A feature listát nem nagyon bővítettem ki, pedig a MOD burtálisan nagyot lépett előre tavalyhoz képest, kis túlzással már "csak" a hadjáratok hiányoznak, hogy kész legyen.
  • Razor18
    Ja...
  • axenet
    Razor, tök egyszerű, ne rakd fel ezt az objects könyvtárat. Installáld a theater-t, és másold be a Texture könyvtárat, ahogy lentebb írtam, így NEM fog eltűnni semmi a kabinból , érted ?
  • Razor18
    És ezzel már nem kell sufni-tuningolni még az install után, és nem is tűnik el a kabinból semmi, mint ahogy korábban írtad?
  • axenet
    Amúgy abból a bizonyos objects könyvtárből itt egy újabb verzió :

Balkan Objects
  • z0ty4
    wow tényleg, hát Pünkösd :)

• axenet
    Hát minden valószínűség szerint hétfőn is kapható leszek kis repkedésre
  • axenet
    Nem muszáj hozzá feltenni ezt az objects könyvtárat, akkor semmi ilyen nem lesz...
  • z0ty4
    F-14 WIP cockpit and integration - mykinge
    F-16C Block 40/42 cockpit and integration - PL_Harpoon, spit

ohhhh yeah

• Razor18
    És ez a gond már megfejtődött?
  • Molnibalage
    Korea '80s MOD frissítés.
  • axenet
    Az alap install 1 click...
  • Razor18
    Hát Ti írtatok komplett litániát, mit kell átmásolni-bemásolni-kimásolni-backup-olni. Sosem szerettem az ilyen sufni-tuning módszereket, jó eséllyel elb**z valamit az ember, és akkor jönnek a fagyások, rosszabb esetben kezdheti az emberfia az egész BMS telepítést 0-ról...
  • VO101Tom
    Tőlünk sajnos nem jó a vasárnap senkinek. Nekem esetleg későn este.
  • z0ty4
    Rám mindíg lehet számítani

Addig nem is repülünk? többiek?
  • axenet
    Akkor ne is dikicselj :P
  • Razor18
    A sok dikicselés miatt nem volt még bátorságom feltenni a Balkánt, nem szeretném szétqrni a BMS állományomat. Meg sajna nem leszek itthon...
  • axenet
    Jöhet, arra már van küldim.

Koreában is repkedhetünk persze.
  • arrow19
    Én megyek, amint mondtam...Balkán?