• Molnibalage
    És erre írta Barney a Frugalson:

"Well girls,

I just received our first entry into the Afterburner Film festival.

BoneDust from the 52nd VFW submitted a kick @$$ video to me this morning and let me say that you guys had better bust @$$ if you're going to compete with him."

Ház bazz, ha ez szerintük jó, akkor röhögnöm kell, vagy akkor valakinek ízlésficama van. (nekem vagy nekik) Szerintem a legutóbbi videom kenterbe veri. Tudom, hogy nem vagyok szerény (kicsit sem), de multis repüléssel ez a leglátványosabb amit össze tudnak hozni??? NULLA légiharc és akció??? Pár bomba robban azt annyi, de ki a túró dobta le? Felszállás és taxizás és kötelékezés? Sehol SAM-ek? Hát ha ez izgalmas... Nevetséges szerintem. Jó, látok benne 6DOF kabint, de ez nem tehetség, hanem pénzkérdés. Nos az a baj, ha nekik ez tetszik nincs esélyem győzni, mert én ilyet nem fogok összedobni, hasonlóan akciódúősat tervezek, mint a legutóbbi.

Most az lett a menő, hogymindenki eljátsza a valós kameraman effektet, és is használtam, kemény 5 mp-re, hátha ez tetszik valakienk.

Nem kommentelem a youteube-on, mert nem lenne túl sportszerű, de még a énáltalam "felfedzett" új nézetet sem használják. Ez van a WoFF klipben 0:38 és 0:45 között és 3:38 és 3:43 között. Asszem már leírtam, hogy hogyan működik.