Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Én is nyomtam pár szkrínshotot :)
Felszállás, egyeske Tibi, ketteske én.
Kötelékben, még odafelé...
Miután az AWACS-ot leszedték, én A-A módban vigyáztam amíg Tibi dolgozik...
Kilövöldözte amt találtunk (mint kiderült mind a hat SCUD megsemmisült), aztán elindultunk tankolni. Ez külön érdekes volt, a C2-ben ahol előtte oda-vissza repkedtünk, most megszórt a légvédelem. Tibi gépét meglőtték, ki kellett válnia, hazafelé kattintott. Én megtaláltam a tankert, de ez a *** nem adott naftát. Az UHF 13-as csatin csak azt ismételgette ami a képen látszik, de próbálkoztunk a többi frekin is, ami ott eszünkbe jutott, sehol nem válaszolt, boom-ot sem eresztette le. Sajnos Axe-ék épp ekkor léptek le, megkérdezni sem tudtam ők melyiken rádióztak vele. 1300 font volt még mikor utolértem, itt elszórakoztam 500 fontot, de semmi...
Nincs más hátra, irány Choongwong, csak óvatosan a gázzal...
A 4. forduló előtt azonban lepörgött a hmű, a final-ra már álló hajtóművel fordultam szerencsére magasság és sebesség még volt. Elkoptatni sem akartam nagyon távol a pályától, olyannyira, hogy végül sok is lett kicsit. Szerencsére még defektet sem kaptam, a gép épségben megállt, csak kicsit poros lett :)