• Molnibalage
    Én sanszosan csak azt érzem, hogy sajálják a szabadiőt arra, hogy csináljanak egy ilyet. Csak a jelek szerint nem értik a helyzetet. Régen úgy volt, hogy itt ha valaki nem értett valamit, akkor mindig kommentben kellett elmagyarázni. Aztán rájöttem, hogy ez nem túl hatékony, ezért készült el az FF kézikönyv. A 3D modellezéssel is ez lenne a helyzet. Egyszer kellene feláldozni annyi szabadiőt, ami mondjuk egy gép elkészítésének idejébe kerül, csak utána az eredmény az lenne, hogy nem 1 ember szenvedne 1 modellel, hanem rászabadulna n+1 ember n+1 modellre. Valahol elképesztő, hogy ennyire nem látják az erőforrás kezelés hiányosságait...

Szó se róla ez vezet oda, hogy Sinai helyszín hülyére veri az alap Koreát, mert Mystic is szarra tweakelte az ő szintjén. A saját modomat meg hogy aztán ne is említsem. 16 hónap nem volt elég a BMS4 csapatnak, hogy néhány text fájlban levő infót adaptáljon. Röhej...

A sárga skin mellé azt kértem, hogy az alap Tom féle festét megmardhat, csak a te panelvonalaiddal legyen meg az is. Persze, ha van kedved, akkor az is újrarajzolatod. Ha mindkettő sokba fájna, akkor nem vesződj a kékkel. Volt olyan Szu-30M is, de a jellemző a sárgás festés volt, a reálisabb. Már, ha reális egy olyan gép modellezése, ami soha nem került sorozatgyártásra...