Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

repvez
Hát ez már igy is nagyon jól néz ki és a ICP-t igy is lényegesebb könnyebb használni mint egérrel.

Ha még nem ismered ezt az oldalt akkor ide regisztrálj és nézelödj, vannak okos ötletek benne és láthatod hogy a nagyok hogyan nyomják ahol a pénz nem számit 😊

viperpit

ICP matrix
ICP matrix bekötés nélkül

Ez meg az MFD-ket lehet összekötni olyan panellal ami nekem van

Ha esetleg valaki tud ilyen elektronikai panelokat az szoljon nyugodtan van szinte mindenhez a kabinba képen a bekötésre csak felszerelésem és tudásom nincs hozzá hogy megcsináljam.
Borisz80
Ultrakezdetleges (inkább azt mondanám gányolt...<#nevetes1>) light-os "simpit"-en ügyködök. Igazából csak egy próba, hogy hogy és mint is van ez. Mennyire lehet megoldani minimális összegbõl. Vannak benne egyszerûsítések (és gyártási hibák, de majd javítom), mert nincsennek olyan szerszámaim amivel pontosan ki tudnám mérni, vágni az elemeket (a középsõ panelrészrõl beszélek, ugyebár az egy kiálló rész). A felhasznált anyagok is a legolcsóbbak (farostos OSB lap. Nagyon rossz választás, de legalább olcsó...).
Csak a fõ mûszerfallal foglalkozok.
Egyenlõre ilyen állapotban leledzik. Teljesen statikus, papírmûszerekkel. ICP-t egyenlõre egy USB-s Numpad-al helyettesítem.

Vissza a Couger MFD-re:
18ezer akármennyi volt, + 3ezer akármennyi kiszállítás.
Pixmania.hu -ról rendeltem.

Lesz majd mögé monitor. Ez lesz a következõ beruházásom. Ha ez meg van akkor kivágom a mûszerfalon a mûszerek "kukucska" helyét. MFD-k, RWR, DED, Üza fogyasztás, mûhorizon, és talán a magasság és sebességmérõt lehet majd látni. Az utolsó kettõ a monitor méretétõl függ.

@Axe
Simpithez használatos ICP kezelõpanelt hol lehet beszerezni? Forgalmazza azt még valaki?

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

axenet
Gratulálok hozzá, nagy jóság, nyûvöm már egy ideje.

Igazán értelme csak monitorral mögötte van, úgy viszont baromi jó dolog.

Assistant Director of Operations, 72nd Virtual Fighter Wing , 47th "RONIN" Squadron

repvez
Honnan rendelted és menyni volt, ha szabad tudni?Monitort tervezel mögé tenni?

Gratula hozzá.
Borisz80
Megjöttek végre a Cougar MFD-im. Jajjj de kib@szottul örülök! <#vigyor2>
Egy lépéssel ismét elõrébb a simpit "light" projecthez.

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

Valakit esetleg érdekel a TIR3 (6DOF-al), amit nálam felváltott a TIR5?

Borisz80
Bocs a pénteki estéért, hogy nem jöttem. Bealudtam...<#vigyor2>

Molnibalage
Értem én, az ACMI-t visszanézve ez egyértelmû. De ezt a te bemondásodra elhiszi? Vagy x másodperces radar lock kell adott irányból és akkor elfogadják a tüzelõhelyzetet?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

axenet
ha valamit konyítasz az ACM-hez, akkor sztem elég egyértelmûen látod, hogy mi az ideális támadó pozíció...

Nem, bemérjük és üvöltünk mint a sakál hogy raygun, ha velünk van akkor visszamondja hogy buddyspike (mint a valóvilágban)

Assistant Director of Operations, 72nd Virtual Fighter Wing , 47th "RONIN" Squadron

Molnibalage
Ezt hogyan ellenõriztétek? Látom, hogy miért lett ekkora az ACMI fájl. Többet gyakoroltátok az 1 vs 1 -et és több "harc" is volt a felvétel ideje alatt.

Amikor F-16 vs F-16 van, akkor hogyan ismeritek fel az ellenséges F-16-ot? Markánsan eltérõ skinjük van?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

axenet
nem, hanem "jó" ívig, ami kb megfelel a rakétabefogásnak

Molnibalage
Az 1 vs 1 az rakétabefogásig tartott?

Molnibalage
Nem okozott problémát a felvétele ezknek? A PvP hadjáratokban azért nem csinálnak ACMI felvételt többen, mert kilépéskor gyárja le a fájlt a progi és néha emiatt kifagy.

A 4 vs 4 videóban már ketten meghaltak az elején? 4 vs 2-õt látok. 😊

axenet
1 v 1 , Cowboy ellen ( master arm sim ) :

1 v 1

4 v 4 Dogfight , sajna csak az egyik kört vettem fel :

4 v 4

Molnibalage
mediafire

axenet
hol tudok fájlmegosztani ide rendesen ?

Molnibalage
Annyira nem sürgõs.

axenet
nem igazán, most.

Molnibalage
Jöhet. Meg tudod csinálni az AIM-9X-es videót?

axenet
ACM tréning volt ma 72-nél, baromi jó dolgokat hallottam, aztán Cowboy-al nyomtam 1 v 1-et, õ F5-el volt mint oktató, így mondjuk komoly elõnyöm volt... ha valakit érdekel az ACMI felvétel szóljon.

axenet
Hát, elvileg 2 és 3 hét között van egy kör, úgyhogy még belefér

z0ty4
szemetek

akkor idén már nem lesz Redflag

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

axenet
Újabb Sinai PVP kör lesz , csak utána lesz Red Flag :

"Battle For Sinai 2.1 Round 2 will start on Saturday November the 24th(Saturday) 2012 @ 17:00 UTC (Zulu)

This 1 week will give us enough time to test Patch 2.1 before release, Migrate to a Brand Spanking NEW Upgraded TS3 Server, get everyone set in the correct sub forums and registered and organized for the next round.

We hope to see you all there!

Peace"

axenet
Holnap mikor ?

arrow19
Az esti pialas 😄
axenet
A mag :

Tankolás görögország felett

Jól végeztük a dolgunkat Sinain ; 1 SA2 és egy SA6 bánta, elõkészítve a terep a földi csapásra

axenet
8kor gyûlünk TS?

axenet
melyik az a tornádós sorozat, amit linkeltél Zotya ?

Molnibalage
Igen és írtam, hogy 60 fokon túl nem megy gyémánt. Azzal is próbálkoztam. Azért kérném, hogy mutasd meg és akár kommentálhatod is, hogy nekem is sikerüljön.

axenet
Van egy Cage/Uncage gomb, amit megtalálsz a billentyûzet kiosztásban. Alapból Cage, radarhoz rendelt a rakéta fej. Ha megnyomod, akkor arra néz, amerre te. Így radar se kell...

Van még egy funkció az SMS page-en, ha behozod az AIM-9-et, Spot/Boresight
Spotnál arra néz, amerre a radar, vagy uncage esetén te, Boresightnál "keres" a fej

Molnibalage
Akkor kérlek mutasd meg videón, mert sem tutorialban sem máshogy nem látta radar nélküli HOBS-ot sem 60 fok feletti azonnali befogást.

axenet
Repültem egyet Sinain, adta kicsit, valami plecsnit is kaptam ....

axenet
Abszolút nem így van, csak a BMS "finomságait" még nem vágod

Molnibalage
Egyébként nekem igen böki a csõrõm, hogy az AIM-9X-nek nincs valódi HMS modellezése. Csak radarral lehet célt befogni és igen, követi 60 fokon túl, de 60 fokon túl nem tudsz befogni, ezen felül az RWR is mindig sípol. Akkor már inkább a padlock befogás. Persze így no padlock esetén nincs HOBS képesség. Érdekes modellezésbeli kérdés.

axenet
LOL, hát nincs!

Molnibalage
Nekem a FOV-on van a hangsúly. Ha nincs padlock a PvP szerveren, akkor nekem annyi.

arrow19
Jah, ne FOV zoomon legyen a z-index...
arrow19
Exclusive-t pipáld be mert ha kilépsz visszaugrik a default profilra. Nálam a ~45°nál néz teljesen hátra de ez függ a monitortól való távolságtól is etc etc. Egy idõ után megszokod (~elõször 1hét) hogy egy pontra nézel nem összevissza, "stabilan" utánna menni fog hogy pontosan hova kell nézned hogy a mûszerek és a többi cucc is meglegyen elsõre kurva szokatlan aztán hozzászoksz+hogy a fejeddel oda egy pontra nézel és a szemeddel pedig követed. Van hogy beáll nekem is a nyakam 1-1,5 óra után. Ezt az ucssó mondatot nem értem de megszokod egy idõ után, én pl 60%ban sapkával használom.
Molnibalage
A profil betöltése után nekem teljesen víszitnes görbe jött be és teljesen oldalra kellett fordítani a fejem a tiednél, az alapján nem.

Nektek nem fárad el a nyakatok? Mert az a bibi, hogy merven kell nézni, hogy ne zizegjen a képenyõ, viszont a szemem megõrü az elõre hátra hajolásnál a fókusz miatt. Vagy túlságosan kell a fejemet mozgatni és az köti le a figyelmem, vagy baromi érzékeny. Sokat kell használni, hogy megszokjam.

axenet
Ez nagyon fasza cucc Zotya. A fele ugyan már megvan, de jó így összegyûjtve.

arrow19
Nekem is ilyen techdemonak tûnik.
axenet
POH faszán néz ki, de még baromi messze van a késztõl...

axenet
Aha, szétbontjuk az egyiptomi ellenállók ádáz ütegeit <#violent>

Elsõ körben Sead lesz , AGM-45-öt kéretik faszán kezelni

@Vampi : én leszek akkor , sztem többiek is. (Sinait szedd le mihamarabb, mert 1 giga)

Battle for Sinai 2.0

z0ty4
hehe mellé.....

Ez a POH nem csúnya......

estére akkor Sínai ?

arrow19
z0ty4
mert magyarázkodni azt nagyon tudol......

arrow19
Közben észrevettem csak a fórum nem ment a te linkeden szedtem le. <#vigyor2>
z0ty4
Password to unzip: airborne

arrow19
Password?
z0ty4
Az ilyen videókat estig tudnám nézni, köszi szépen.

nem tudom volt-e már linkelve:

A.S. AirCombat Training Lecture

Feltettem ide. Valamivel gyorsabb.