52966
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#43457 Igen, ez az , köszönöm! :) Te előrendeled? -
#43456 A biztonság kedvéért. :)
http://www.xenonauts.com/ -
#43455 Bocsi, időközben megtaláltam! :) -
#43454 Balázs, régebben írtál egy készülő UFO játékról, ami előrendelhető... Meg tudnád mondani mi a neve?
Köszi a választ! :)
Bocsi az OFF-ért! -
#43453 jobban mint az előző verziók. és tobb és jobb a courve-k beállitása, egyből látod, hogyan mozog a csuszka. -
#43452 A régit kipróbáltam. Neked ez megy jól? -
#43451 Javítottam az oldási sorrendet. -
#43450 Probáljátok ki a FAcetrackNOir 170 progit, mostmár teljesen jó használható ha van vebkamera.
A régebbi verziónál nagyon ette a gépet és a kamera képét sem tudta folyamatosan követni.Most teljesen ujrairták és már egész folyamatos és stabil. persze itt is meg kell találni a megfelelő beállitásokat ,de itt legalább nem kell veszödni kábelekkel meg sapival.
progi -
#43449 Nincs. Az ECM minden gépen egyenszilárd képességgekkel bír - noha a DB lehetővé tenne eltérést - és a mennyiség is lényegtelen. A Szu-27 család kivételével minden gép csak egyet képes vinni. A SOJ képesség meg nem pod-dal van modellezve, hanem role score és fligh plan által. Csak a SOJ gépeknek van ECM role beállítva és csak ECM bevetésen lehet ECM navigációs pontot beállítani. Tehát minimális bűvészkedéssel lehet bármilyen gép SOJ gép. :)
Az ECM erőssége egyébként lehetne eltérő, csak az ECM strength érték nem podhoz, hanem egy adott repőléghez van kötve, az adott gép DB bejegyzéséhez tartozik. Tehát, ha adott korszakhoz tartozó gépen limitálod a ECM podok számát egy félére, akkor lehet modellezni azt, hogy eltérő gépek eltérő ECM erősséggel rendelkezznek. Már a MolnyFalconban is megtettem és a BMS4 modban is benne lesz ez.
Mi a bibi? Az, hogy az ECM strength változó hatása nincs dokumentálva. 0 és 125 között lehet, 0 az alapérték. Elméletileg 0 értéknél - elméletileg! - a radaroknál csak az ECM modifier szorzóval csökken a radarok range értéke, tehát kisebb távolságon képesek befogni és indítani. Magasabb változónál viszont ezen felül is csinál valait. 45-50 körülire állítva FF-ben még az AIM-120/R-77 rakéták lockja is megszűnt, még manőverezi sem kell. Én tapasztalati úton max. 22-ig vittem fel, ezzel asszem 30-40% körüli befogási távolság csökkenést lehetett elérni egyes gépeknél. (Minta a változó hatása függene attól is, hogy mekkora a radar range és ECM modifier értéke.)
Tehát ezzel a változóval ÉS radarok további buzerálásával el lehet érni, hogy egy régi gép ECM-je és egy új gép ECM-je között markáns vagy adott esetben kis difi legyen. Mi a további bibi? Az, hogy a human player ARH rakéta ellen is felkapcsolhatja a zavarást és megnövelt ECM strength esetén előnyt élvez, mert az MI ARH ellen nem használ ECM-et. Miétr? Mert az DB-ben ARH rakétáknál a HOJ modellezése azt jelenti, hogy az ECM modifier 1 feletti. (Ami szerintem nettó marhaság...) -
#43448 A BMS-ben van valami különbség az ALQ-184 és az ALQ-131 zavarókonténer között?
Van jelentősége ha többet visz egy gép? -
Razor18 #43447 Én anno lejjebb vettem a Z irányú görbe érzékenységét. -
#43446 Az én TIR-em most már egészen jól működik hála az égnek, miután fentebb vettem a kamera érzékenységét.
Bár néha van olyanja hogy ha lefelé nézek (mondjuk BMS-ben az oldal panelre) akkor erőteljes hirtelen mozgások vannak, miközben a fejem mint a cövek. Alap helyzetben is mozog egy kicsit a kép/fejem ha előre nézek a kabinban. De hogy a fent említett dolgok miért vannak azt nem tudom.
Pedig minden esetben tökéletesen jól látja a 3 pontot a kamera. -
#43445 Csak így nem tudom felvenni. A két vonal amit felrajzoltam a shield iránya és a visszaverő felületek függőleges síkja. Ha nagyon lefele nézek a síkból szinte vonal lesz, ezért nem látja a cucc... -
Razor18 #43444 Nem merőlegesről beszéltem, hanem 45°ról. Ahhoz pont hogy egy kicsit a szemedbe kell húzni a sapkát. Az ábrádon a szaggatott, vízszintes egyenes AZ ÁBRÁN a Vector Clip 3 felülete által meghatározott SÍKOT kb. 45 fokban éri, nem? A piros és zöld vonalaknak semmi relevanciája nincs az általam magyarázottakhoz. Csak a szaggatott vonal érdekes, viszont az általad berajzolt piros és zöld vonalból úgy érzem - nehogy veszekedni kezdj ezen - hogy nem teljesen érted, én miről beszélek.
Röviden szólva tehát a sapkának úgy kell álni a fejeden pont, mint itt az ábrán, talán még egy picit jobban a szemedbe húzva. Úgy, hogy a TIR kamera képén a 3 zöld felületet egyenes fejtartás esetén egyenlő szárú háromszögben lásd. -
#43443 Én meg erről.
Nincs olyan sapkám és nem is láttam olyat sehol, ahol normális testartás mellett ilyen szögben lenne a cucc. A kényelmesen felveszem, akkor lefelenéz a shield és emiatt nem merőlegesen látszik '0' helyzetben sem a felület. Lefele nézve egy idő után a rendszer nem látja az felületet és ettől hülyél meg.
Mit tudok tenni? Hátralököm a fejemen a sapit, hogy meglegyen a vízszintes, de így fejmagasságban felfelé nézve sem működik a rendszer, ha a monitor tetején van, ezért a szemben levő CD tartó egyik CD-jre kell tenni a cuccot, ami magasabban van és csak így működik. Úgy, ahogy... Még ennél a helyzetnél is képes néha meghülyülni... -
Razor18 #43442 Én a három fényvisszaverő feület ("pont) által kijelölt síkról beszéltem, illetve annak a normálisára gondoltam. Az még a Te képeden is 45 °-ban felfelé néz... -
#43441 Ilyen cuccom van. Csak mivel a sapkák shield része mindig picit lefelé néz.... -
#43440 Béna trackir-es banda -
Razor18 #43439 Neked nincs 3pontos Vector csiptetőd ill. Vector kiterjsztésed? Amin 3 fényvisszaverő pont van felcsiptetve pl. egy baseball sapkára? -
#43438 Az hogyan érjem el, amikor a szemellenző alapből lefelé néz...? -
Razor18 #43437 Én meg tettem a passzív fényvisszaverők helyére aktív IR LED-eket. Azzal sincs gond, hisz pont ugyanaz, mint a Clip Pro -
Razor18 #43436 Annak a síknak, amit a sapkádon léévő 3 pont kijelöl, optimális esetben 45 fokban felfelé kell nézni. -
#43435 A monitor tejére téve nekem használhatalan, ha lefele nézek és fel, akkor utána teljesen meghülyül. Elveszti a 0 pontot. A fejmagasságom fölé kell tenni legalább 30-40 centivel, mert a sapkára téve egyenesen nézve a viszaverő felület nem merőleges... -
#43434 A szög, amiben néz se mindegy, a sapkád "szöge" se mind1....én amugy clip proo-t használok, az jobb -
Razor18 #43433 Azért olyan sok variáció szerintem a TIR helyére nem igazán van. Monitor teteje középen, és úgy beállítani, hogy ha a fejed "alaphelyzetében" a 3 zöld pont a kamera képének közepére essen. Egyéb? -
#43432 Tökéletesen legyél ura testednek és semmi extra beállítást ne használj! -
#43431 Se merevítést se precíz módot nem javaslok.... Egyszer kell jól beállítani, és utána adja. Persze ez eltart 1 hónapig (ebbe beleértem azt is, hogy nem csak a szoftver profilt kell jól beállítani, de a TIR helyét is az asztalodon ) -
#43430 Egyébként gombnyomásra kimerevíti a képet, ha akarod. ;) -
#43429 Beállítás kérdése, de tény, hogy nem könnyű jól kialakítani a profilt. A videón látható precíz mozgás harc közben nem biztos, hogy előnyös, mert túl lassú, ezen kívül zoom-ot nem nagyon láttam rajta (bár belepörgettem kicsit). Esélyes, hogy ez a beállítás csak a videóhoz volt használva.
-
Razor18 #43428 Még az is lehet, látod. Köszi, majd ránézek, bár nem tudom, az nem-e lassítja le a mozgást nagyon... -
#43427 TrackIR precise mode on/off? ;) -
#43426 -
Razor18 #43425 Azt tudom, de nálam a Track IR-ben van a hiba...
-
#43424 5+ éve van és én sem tudom rendesen használni.. :) -
Razor18 #43423 Ebben a rampstart videoban vajon mi a fenétől ilyen atomstabil a Track IR nézet? Én ennyire sose tudom "fejjel" egy helyben tartani a képet... -
#43422 HuAF az a 29-esen volt, a Gripenen HUNAF van... -
#43421 Look at the Gripen's tail! -
#43420 Szépek. Nem akarok én izélni de a mi jelzésünk az nem HUNAF. Hanem HuAF :) -
#43419 AV-8 -
#43418 Egy kis PvP videó. semmi extra csak kötelék.