• LESCO
    Én szívesen adok pár referenciaképet, de nem hiszem hogy azért nem készült még egy jó doksi, mert nem hitték el a hozzáértők, hogy léteznek rajtuk kívül is jó modellerek, és a referenciaképek majd jól meggyőzik őket... A hozzászólásokból Inkább úgy érzem, mintha a kis tudását mindenki meg akarná tartani magának, mert fasza gyerek lesz egyből, ha villant egy ilyen harriert a fórumon. Lelke rajta... Ha viszont ezt a szimulátort fejleszteni akarja a közösség, akkor ez nem a legjobb hozzáállás. Tényleg kellene egy jó doksi, az segítene, de talán a legjobb módszer az lenne, hogy csinál valaki egy modellt, és a hozzáértő kollega integrálja. Így nem kellene mindenkinek megtanulni ugyanazt a processzt, feleslegesen. Aki már csinált egy modellt, és integrálta faszán, az meg tudja mondani, milyen paramétereknek kell megfelelnie egy jó modellnek. Nem csak poligonszámra gondolok, hanem partname-re, pivot helyekre és orientációkra, stb...

Így lenne a leggyorsabb a dolog, ebben biztos vagyok. És akkor kikerülhető lenne az a kínos része is a folyamatnak, hogy én kérdezek az okosok meg nem válaszolnak, az idő meg telik...

Más:
    Balázs!
    Este skypolni kellene mert elfelejtettem, hogy a kék su-ra milyen kamót szeretnél. Sorry.
    A sárga amúgy készen van.