• VO101Tom
    Köszi, ezek a felségjelek honnan származnak? Szabvány színek?

Az egyedi jelzések elhelyezéséről egyezzetek meg. Én kaptam egy skiccet, ez az alapján készült. Azt jó tudni, hogy a 16-os skineken, ahol a stencilek vannak, azokat nem lehet eltakarni, vagy leszedni. Elég -khmm- érdekes módon van megcsinálva, például a kabin alatti feliratok színét a szárnyak textúrájáról szedi, azokon van egy terület, amit telibe kell festeni azzal a szürkével ami a szöveg lesz, de magát a stencil betűit valami másik fájl "vágja ki" (valahol kell lennie valamilyen opacity mapnak is). Közvetlen a kabin mögötti területet pedig a függőleges vezérsík tartalmazza. Nem próbáltam, de az is bekavarhat, ha oda akartok tenni jelzést. Az orr oldalán (ahogy a Gripenen van) az talán működhet.

Az egész skin egy hibrid megoldás, kezdve a jelzésekkel és a felségjellel (Hogy Wolfék nem akarják a vezérsíkra az MH59 repülőbázis jelvényét, azt is érthető). Hogy a magyar ék meg a felirat hol és mekkora lenne, azt passzolom, ha csináltok egy pontos, mérethelyes rajzot, akkor átméretezem. De próbálgatni nem akarom, hogy kicsit nagyobb, kicsit jobbra, kicsit vissza, mégsem jó. Erre nincs időm.