Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
A TH-ST dolog jogos, azt elnéztem. Mivel eredeti fényképen lőttem be a betűtípust, illetve a karaktereket, az 59TH ból az ottmaradt :)
A szinekkel viszont nem tudom, hogy pontosan mire gondolsz. A felségjelet és a feliratokat is egy Gripenes fénykép fölött rajzoltam meg (ezen), a színek is erről vannak leszedve. Ahogy látod, a Gripen alapszíne sötétebb, és teljesen deszaturált árnyalat (persze, tudom, a fényeken, napszakon és a fényképezőgépen is sok múlik, de ez nem tűnik szar masinának, amivel ezt lőtték), a 16-oson viszont kékes szinek vannak, és a feliratai is halványabbak. Amin lehetne még variálni, a 16-os alapfestést deszaturálni, sötétíteni. Akkor a teljesen szürke árnyalatok nem ütnének el annyira, mint a mostani alapskin kékes-szürke árnyalatoktól (ja, és az is más, hogy a 16-os szárnya és a függőleges vezérsíkja teljesen más színnel van festve). Amit linkeltél Gripen kép, azon a felirat kéktől szürkéig elég sok színben játszik, és a festés is sokkal világosabbnak tűnik, mint amiről én dolgoztam, legfeljebb megkérdezzük Tibit, melyik a pontosabb :)
A jel szinein finomíthatok, az nem probléma. A jel tükrözés más téma. Kb a világ összes gépén úgy van fent, hogy a figura mindíg előre néz. Pumás gépeken is így van, dongósokon is (nemcsak a háborús gépeken, de a Gripenen és a 29-esen is), stb. Az összes amerikai farokfestést ha megnézed, minden alakulat jelvény vagy más figura úgy van megrajzolva, hogy az orr felé nézzen. Egyszerűen így néz ki jól. Én is ezt követtem.
Ellenben, ha Sámános 23-asokat megnézed, ott másképp van, gondolom legyártottak egyetlen típusú matricát, rányalták a beömlőre mindkét oldalon, azt' csókolom. Ha kifejezetten ezt kéritek, akkor nekem nem gond, én visszacsinálom, felőlem lovagolhat seggel előre is az a sámán :)
Boconadi.
Ha ez a skin készen van, és minden pöpec, akkor nem lesz gond átrakni más típusra.