Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Oksa, bár a Falcon4-et az első verzió megjelenése óta figyelemmel kísérem (Az AF most is fent van, de még patch-elgetni sem volt saja időm, nehogy repkedni.. :(( ), de korántsem merültem bele, úgy ahogyan lehetne! :)) (pl: A RV-is ezen a fórumon ismertem meg!!! )
Pl: Nagynon sokszor csak "örömrepkedek", nagyon szertem a leszállást gyakorolni, néha egy kis BVR légiharc,vagy Maverick..., szóval a training-ekre van időm, energiám, de sztem hatalams szimu!
Felraktam a Red Vipert is (köszi mlég 1x a linket! :) ), és hajnal 2-őig nyúztam. :)
A gépem nem mai darab Athlon Xp 2220+ 1Gb Ram, és ATI 9800Pro a video.
Ezen szpen ment. És a grafikája valóban lenyűgöző!!
Nagyon szép a gép a kabin is. Úgy látom a repülési modellen is változtattak sokat, pl a remegegés kis s nagy sebességnél, ha kint a futó... ez egy kicsit érdekes,Góbénál tapasztaltam ilyet (Bár ott nem lehet futót engedni :D ... :)
Sikerült egy dúgószerű állapotba vinni a gépet, (igaz ez már a korábbiakban is volt.)
Erről olvastam az Aranysasban is, (a gép úgy merül, h közben az orrát emelgeti fel, le.) és írták, h ebből úgy lehet kivenni a gépet, h a pilóta a pót előre-hátra mozgatja a botot...
Nos itt nem sikerült! :)
Összeségében nem értem miért fikázzák sokan a rep. modelljét ennek a szimunak, mert szerintem igencsak jó!!! :)
Az avionika is magasan a Lock On velett van sztem.. (Bár azt is imádom! :) )
Üdvözöl mindekit:
Papa01