Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Ez alatt azt is érted, hogy egy olyan légvédelmi egység esetében, amelyeknél HA minden jármű rendelkezik kereső és tűzvezető radarral is (van ilyen? SA-17? Emlékeim tompulnak az idő múlásával :] ), akkor is csak elég egyetlen járművet elpusztítani a HARM-al, és megbénul az üteg?
Ha szerencséd van és azt lőtted szét, aminek a radar slotja van, akkor igen. Az én MOD-omban azonban nem. Kis trükkel megoldottam, hogy mindet szét kelljen kapni. A trükköt nem árulom el, de ezek után rá lehet jönni. Még, ha rá is jössz, akkor is ARM fegyverrel nem tudod megkerülni a problémát.
Mintha anno a manual-ban azt írtad volna, hogy nem így van, és minden ilyen battallion minden egyes járművét külön-külön ki kell iktatni....Vagy én értelmeztem valamit félre.
Igen, mert megcsináltam, hogy működjön az, amit írtam. :)
A HARM semelyik változata nem volt mai áron 800k USD, te tényleg drága holmi. A MOD-ban a sensor precision piszkáltam meg, mint az FF-ben. A hatás nagyon random. Néha 4-ből 4 HARM nem tarfál el egy álló célt, de néha meg az első is. A mozgó radaros SHORAD esetén még nagyobb a szórás. Régebbi ARM-mal - AGM-45/78 és a régebbi vörös rakétákkal is igazi sortüzeket kell lőni a biztos hatáshoz. Ehhez egyébként nem csak a pontosságot, de a robbanófej tulajdonságait is át kellett szabni. Ugyanis vicces volt, amikor 30-50 méteres mellé esetén is szétkapta a radart a HARM. Ekkora távolságból labdába nem rúg egy HARM. Az AGM-65 és más AG rakétánál is át kellett szabni a damage és blast radiust.
2D-ben még nem vettem lejjebb pontosságot, de rajta vagyok.