52966
  • z0ty4
    Én jövök

Lerepüljük Boci küldetését ezért Bocinak a megjelenés kötelező.

Az IVC tudom miért nem ment jól tegnap, ma már jó lesz.
  • NWolf
    Valaki este?
  • z0ty4
  • axenet
    Rendben, 18:30-ra felmegyek
  • Borisz80
    ja igen. a másik dolog.
    Ma nem biztos hogy fogok repülni.
    Axe mondta hogy váltana velem pár szót. Így csak arra az időre mennék fel TS-re.
    18:30-19:00
  • NWolf
    Ha megvetted a Warthogot, akkor a saiteket elajándékozhatnád az arra rászorulóknak. PL: nekem.
  • axenet
    Én X65-öt javaslok, az erőérzékelős joy hatalmasat dob (és hát az van az F16-ban is). Mondanám hogy cougar + FSSB mod, de azért pont két X65-öt vszel...
  • Borisz80
    b*sszus emberek....
    úgy néz ki az én saitek x-52-m is elkezdett buzulni...
    a gázkaron lévő kurzormozgató mintha néha jobbra illetve felfelé érzékelne enyhe kitérést.

Azt hiszem el kezdek gyűjteni egy warthog-ra. Mire szét megy a saitek talán összejön annyi...
  • axenet
    Na szombattól ez lesz :

Badboy PVP 5
  • axenet
    legközelebb a TS szobákat is beosztjuk kötelékenként, ha ennyien repülünk...
  • axenet
    Kicsit néha kéne gyakorolni, nem ?
  • Razor18
    A tegnapi bénázásom oka, hogy utólag vettem észre, hogy a sliderem MRM override üzemmódban volt. Ezért nem tudtam A/G-ba kapcsolni, bár kattant a kapcsoló. Mindegy, az én hibám volt, bocs még egyszer...
  • z0ty4
    Eladó Saitek Pro Flight Rudder Pedals

hátha érdekel valakit
  • Molnibalage
    Igen.
  • Boconadi
    Én arra gondolok, ami területeket borít be, hasonlóan mint a Lock On-ban. Vagy egyről beszélünk, mert az szuperul hangzik :)
  • Molnibalage
    Elvben már most benne van az exe-ben, csak nincs aktíválva.
  • Boconadi
    A fákról nincs semmi hír? Mikor jön (ha jön)? :)
  • NWolf
    Én is leszek.
  • Molnibalage
    Emmi? Valaki tesztelget?
  • axenet
    Lesz dolgom mostantól a 72-nél bőven, visszatért a "főnököm" a 3 hónapos anyahajós kiküldetésből, tegnap nekiálltunk megszervezni a következő havi történéseket a 72nél.
  • axenet
    Jól van , többiek ?

De készült videó, én is csináltam, meg még 2en. Próbálom az ő videójukat elcsaklizni, és egy videót összevágni a 3ból...
  • z0ty4
    jövök

72es repülésről akkor nem lett videó?
  • axenet
    Valaki ma egy rövid repülésre mondjuk 7től ?
  • Boconadi
    ÉN KÉREK ELNÉZÉST!
  • Boconadi
    Jól elolvastad amit írtam :)

tess
  • Sharks
    Köszönöm, írtam pm-et.
  • Molnibalage
    Milyen exe kell?
  • Borisz80
    adj egy email-t és átküldöm az exe-t.
    Vagy ha a többiek tudnak olyan oldalt ahol megtalálható még az exe.
  • Sharks
    Köszi! Jó lenne, de egyelőre valami premium reg-et kér, hogy leszedjem az exe file-t, szóval itt elakadt a dolog. :(
  • repvez
    Nálam jó a link.

Egyébként fasza a cuccod, valami hasonlót szeretnék,de hordozható kivitelben. kis kompakt modon összecsukhatóra.
  • Borisz80
    CTRL-SHIFT-E -vel ki lehet kapcsolni a 3d kabint. A HUD és a kabinplexi tükröződése marad, és csak a kabinteknő illetve a gép külső modelje kerül megjelenítésre.
    TrackIr ugyan úgy működik. A kabin teknő viszont fekete. De ha bepozícionálod a TrackIR alap / közép nézetét hogy ne látszódjon a teknő ha előre nézel akkor nem zavaró. Ha meg lenézel a simpit-be akkor meg úgy sem a monitort figyeled
    Nekem így jobban bejön mintha a 3d-s kabint is látnám miközben itt van a simpit.

Mennyiből jött ki?
    Hát ugyebár van 1-2 dolog ami feltétlenül szükséges, ha a fontosabb funkciókat el akarja érni az ember.
    Ami igazán pénzbe került:
    -Couger MFD-k 18000 ft.
    -Külső numerikus billentyű, az ICP funkcióknak (list, számok, recall, enter, seq, rtn, icp up / down) 2000 ft.
    -Az OSB lap kb 1500 ft volt amiből kivágtam az egészet.
    Másra nem kellett költenem.

Igazából ezt a pit-et vettem alapul (tehát kabintest nélküli):
    (az enyém "kívülről" nagyon szarul fest, nem is volt célom hogy kívülről szép legyen, de ha bele ül az ember akkor a látvánnyal nincs gond ;) )
  • L Viper #43226
  • Molnibalage
    Mennyiből jött ki az egész? Mennyire nehéz összerakni egy ilyet? Ha egyszer elköltözöm, akkor DED/ICP-hez szükségs cuccokat talán megveszem. Bár először egy normális joy/gázkar kellene...
  • z0ty4
    kérdezni is akartam mi ez a béna nézet
  • Molnibalage
    Track IR-t hogyan használsz? Van no pit nézetben is?
  • Borisz80
    Ha lenne hokizós smiley most azt raknám be...
  • axenet
    Vampi, azt kell mondjam, hogy gratula, teljesen fasza lett... adja ?
  • Borisz80
    nem jön be a link!

Amúgy meg :

• Borisz80
    legközelebb 27.-én vagyok elérhető. 18:30-19:00 között feljövök TS-re.
    Aztán meg Eurowar folytatás akit érdekel.
  • axenet
    UI-t, meg a torony is azt használta... így is elég effektív volt, már amennyire a tömény rádió forgalom ezt engedte...