Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Én azt néztem meg, hogy hány bevetés van a TE-ben és hány egység. Repültem is vele, mert vártam, hogy mi lesz. Odarepültem, szétlőttem pár egységet, azok a bizonyos MANPAD-ok működtek. Ott köröztem vagy 20 percet, aztán meguntam, nem történt semmi. A TE-ben csak az a bevetés van, amit beleteszel. Az alapján az a TE egy kb. 2 perc alatt összerakott valaminek tűnt. Ok, hogy gyártották hozzá történetet, de attól a TE egy pár gépet és pár egységet tartalmazó valami volt. Vagy mit nem vettem észre...?
Az én TE-ben egy masszív vörös támadás elhárítása volt a forgatókönyv némi ellencsapással. Low level F-111F és Szu-24 gépek is operáltak, egy frontonvonalon és szárnyakon nyomult erlőre a vörös oldal légédelemmel és folyamatos BARCAP védellemmel. Hideháborús valami volt, nem DPRK 50 éves szar vs. AMRAAM shooter gépek... '80-as évek NATO gépeivel szembe ment a VSZ. Volt ott MiG-21MF-től a csúcs szovjet gépekig minden.
Az a TE cirka 2 napig készült és többször teszteltem. 100-nál több gép repült mindkét oldalon. A battalionokban kb. 600-700 jármű volt és kb. fél tucat SAM battalin volt mindkét oldalon, nem számítva a csapatlégvédelmi járműveket. Mindkét oldal SEAD gépekkel is repült. Na, az TE volt a javából.
Volt egy másik gigamega, az Vörös Vihar Álomország hadművete szerint csináltam meg. Sajnos egyik sincs meg, mert vinyóhalálom volt..
FF alatt hiába volt alacsonyan a gép steerpoint útvonala a fegyvereket tudta használni az MI, mert amíg emelkedett a dat fájlban meghatározott magasságra, közben is tudott bombát oldani az MI, csak loftingolt. Emiatt nagyon zsír TE-ket lehetet összerakni.
A HARM és egyéb is ment már emelkedés közben. Tehát weapon free után az MI elindult a célmagasságra, de gyak. azonnal elersztete a rakétát. Igen ütős volt, ahogy az F-111 gépek elszlalomzotak a célig és úgy kapták szét a repteret, ahogy élőben. A magasan levő MiG-21 gépek szart sem vettek észre az egészből. Aztán persze utánuk zavarta őket az MI, de elkapni egy F-111-et (és Tornado-t) sem tudtak szinte soha. A SAM elleni SEAD támadások is "pop up" szerűen voltak megcsinálnva.
Nem volt forgatókönyv és színes sztori? Az lehet. Viszont totál random kimenetel lehetett és baromi hosszú volt. Számtalan géppel lehetett repülni, F-15C, F-16C, F-18C. (Az FF-ben a HARM alapból is pontatlanabb volt, a kód biztosította ezt.)