Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Upsz, bocs géplési hiba. Ezen azért ne húzd fel magad annyira. Engem egy ideig Molly-nak hívak az FF fórumon és annyira nem zavart, hogy egy ideig használtam is... :)
Másrészt néha azt érzem, hogy picit nagy lett az arcod attól, mert VFS tag vagy. Elhiszem, hog tudsz repülni a BMS4-gyel, csahogy én már akkor is gigamega TE-t raktam össze és DB-vel szórakoztam, amikor te a környékén sem voltál az sg-nek. 2006 végén kezdődött a történet.
Az FF-hez is raktam össze olyan TE-t egy srácnak még FF4 alatt, hogy 10-szer repülték le, és egyszer sem volt ugyanaz a vége. 3 órán keresztül jöttek-mentek a gépek, 35-40 körüli battalion volt lerakva és a bevetések egymásra is épültek és volt cél, amit el kellett foglalni.
(Az FF4 idején még állítható volt a bubble, ezért úgy raktam össze, hogy még maxra húzott bubblenál is jó volt az FPS. 60 mérföldnél már bubble-n belül voltak egyes vadászok, tehát az RWR egészen máshogy játszott, mint alap bubble értékkel.)
Másrészt igen, normális TE-t az alap adatbázissal nem lehet csinálni. Nem működnek az egységek, 60 csomós (igen, asszem csomóban megadva a sebesség, de csekkolhatom) sebességgel hasítanak a járművek, ami kicsit viccessé teszi a buta bombák használatát, meg az MI képességeit is. A low level támadás nem kivetelezhető, mert egy szem battalion egy 4 gépes köteléből néha 3 gépet leszed úgy, hogy csak tankon levő géppuskák játszanak stb.
Hidd el, nem azért írom, hogy basztassalak hanem azért, mert így van. Amikor már a PvP helyszínek egyike részben a MOD-omra épül, akkor szerinted ez mit jelent...? Hm...? Nem vagyok nyeretlen kétéves a témába. Úgy szabom át keresztbe kasul a DB-t, hogy a cucc működőképes marad és mégis sokkal több funkcó valósul meg.