Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Pedig messze az, mert az határozza meg az EGÉSZ kilppet. Hangulatát, tempóját, témáját. Egy Enya-ra elég nehéz pörgőset, de azért egy-két helyen lehet, pl.: Az Orinoco flow-ra. De pl. a legutolsó videoklippet elég szar lett volna nem pörgősre össszerakni, én CSAK így tudom elképzelni, sehogy máshogy.
Vagy próbálj meg Vivaldi négy évszak tavasz első és harmadik tételére összehozni akciódús mozit. Kemény lenne...
Egyébként a klippkészítő verseny kiírása elég vicces szerintem.
A Momnents kilppem pont 2:30 körül van és mindenkinek az volt a gondja, hogy túl rövid, itt meg ennyi a maximum. Sokaknak az a megjegyzése, hogy nem mesélnek el (szerinük) egy látható történetet. Na 2:30-ba mi az isten fér bele, úgy hogy KÖTELEZŐEN vannak előírva elemek?? Nagyjból semmi. Még az én 4 perces videom is átlagban a rövidebbekhez tartoznak a többi 6-14 perces kippekhez Én ezt CSAK úgy tudnám megycsinálni, hogy snittekből, pörgős zenére, mert ennyi idő alatt az érzelmekre kell hatni, és azt így a legkönnyebb megoldani. A legviccesebb meg a határidő. Kb. 3 hét a kiírástól kezdve. Namármost a megfelelő zene kiválasztása kb. 1héttől-1 hónapig tart és mire fejben felépítettem és elképzeltem a video-t az volt vagy 20 óra. Utazás közben (napi min 2x1 óra) csak ezen tptem az agyam 3 hétig. Hát sok sikert a készíőknek.