Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
A BMS4 editor az gyek egy újragondolt F4Browse, de én nem használom, mert megszoktam már az F4B-t és egyes funciók mintha hiányoznának. Az F4Browse progival marha egyszerű megcsinálni, de előtte DB backup, mert az összes alap helyszín ugyanazt a DB-t használja, amit a \data\terrdata\objects könyvtárban van.
A adatbázisban Hardpointok vannak definiálva, amik gépek HP helyeihez vannak rendelve. Szimplán megkeresed az vehicles részben a gépet és az adott HP-n dupla kikk és lehet editálni. (A Hardpoints részen is meg lehet keresni, de ahhoz tudni kellen a nevét.) A név és mennyiség beállítása után update és készen is van. Arra viszont figyelni kell, hogy a századnál a sq. stores is tartalmazza a fegyvert. Sanszosan tartalmazza, mert nincsenek ezek kidolgozva rendesen és minden engedélyezve van. A bibi az, hogy már futó hadjárat esetén ez nem lehet megtenni szerintem, mert kicsit zavarbahozhatja az kódot.