52966
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#43057 Jó kötelék -
#43056 Igen és nem. Valósághűen nem, de elvben lehet definiálni a utántöltési pontokat, hogy a fix csöves módszer csúnyán, de imitálja. -
#43055 Hírek a MOD háza tájáról. Asszem a MiG-23MF és MiG-21MF is modellezve lesz, úgy ahogy. Döbbenets, de jelenleg a MiG-21bisz ugyanazzal az FM-mel bír, mint a PF. Viszont a bisz nehezebb, tehát az elvben legtáposabb 21-es gyengébb repteljesítményű... Jobb ötletem nincs, mint a fékpadi tolóerő difik arányában a multiplier használatával az PF, MF és bisz tolóereje eltérő lesz, ahogy a tömegük is. A tüzelőanyag mennyiségek is ki lettek javítva.
A MiG-23ML és MF-nél is csak a fogyasztással, tolóerővel és tömeggel lehe játszadozni, hogy legyen valamiféle difi. Nagyon "Frankenstein" megoldás, de tőlem ennyire telik. -
#43054 Hajlékony csöves légiutántöltés lehetséges a játékban? -
#43053 Kár, hogy nem túl szép a grafika nálam, de szerintem jó kis repülés volt, köszi! :)
-
#43052 Van hangulat megint :)
-
#43051 Hallelujah? :) -
#43050 ja igen, ami lemaradt: a 2. körre leszedték az Awacs-ot minden manuális azonosítás TGP nélkül, hát volt munka rendesen, de feeling az megvolt :) -
#43049 Köszönöm a mait Wolf.
Eurowar-al mentünk egy kört Eurofighter-el, jól pakolható a kicsike.
Barcap-al kezdünk, na volt munkánk rendesen, 2. Sead + SAD, 2 Alarm mellé 12 Brimstone és amit találsz :)
Kabin sajna nincs megcsinálva:
Wolf mögül kiszedtem egy Miget :)
F-16 után jól esett menni ezzel a géppel, holnap ha minden igaz folytatjuk a gyepálást. -
#43048 Igen, ez most csak ekkora. A ~700MB-os DB-t ennyire összenyomja, a 1000+ skin most nincs benne, csak kettő új, ami a Block 40/42 pithez kell, meg 2x5 darab dat fájl, ami a \art könyvtárba megy.
Kicsomagolás után csak be kell másolni mindent miután backupoltad a kabin fájlokat. Az F-14-nek van most már éjszakai pitje is rendesen - a ckpartn könyvtárba csak be kellett tenni a dat fájlokat - de mivel kabinvilágítás nincs - ezért nem túl látványos. -
#43047 kezdek kilábalni a takonyból, este lehet felnézek egy repülés erejéig.
Molny modját csak az F-14 miatt is ki kéne próbálni :)
Molny: a link csak az első fájlra mutat. vagy csak ennyi lenne a frissítés?
-
#43046 A MOD release videójához multis segítségre lenne majd szükségem, legalább 3 pilóta kellene ahhoz, amit elképzelek. A várható videózás kezdete kb. április vége. Bárki aki ráér, azt nagy szeretettel várom. :) -
#43045 Minden nap ráérek este 7-től. -
#43044 A ckpart könyvtárról előbb bakup, mert az alap helyszín esetén az új fájlokkal nincs pit a 40/42 gépekhez, mert nem létező parentekre hivatkozik a DB-ben. -
#43043 Korea 80's legfrissebb DB. Csak be kell másolni mindent a helyébe, a meglevő skineket most nem pakoltam mellé. A Block 40/42 C változatnak 3D kabinja van. Az éjszakai világítás picit elcsúszott, de ez nem az én hibám, a készítő ennyi tudott összehozni. -
#43042 Kicseréltük a Mirage 2000N kabinját a D-re, mert tényleg ugyan olyan a kabinja. Nem értem hogy a BMS-ben hogy nézték ezt el.
Aküldetésedről:
Én legközelebb csütörtök 19:00-kor érek rá.Gondolom Wolf is ráérne majd. Kb 21ó-ig talán fent tud lenni.
Molni.
Minket is érdekel a mod-od, csak még nem jutottunk el odáig hogy megnézzük. -
#43041 A BMS4 fórumon -Pilgrim- PM-ben a következőt írta a MOD-ról, mint első vélemény, beszállt ős is a tesztelésbe.
I really like the changes so far! The SAM engagements (down to MANPADS) just "feel" better. I am really enjoying this. -
#43040 Tegnapi küldetés :
ORD5
Sajnos csak 12en voltunk, abból ketten kiestek még a földön, onnantól igazi káosz volt, de aki fent maradt az igen jót repült....jövő hétvégén újrarepüljük... -
#43039 nem nagyon. ágyba döntött a takony. amint jobban leszek meglesem.
a frissítés jöhet. -
#43038 Jó képek. Mikor értek rá lerepülni a küldetést ? -
#43037 z0ty4, volt már időd tesztelni a MOD-ot? Holnap feltöltsem a legfrissebb DB-t a Block 40 kabinnal?
-
#43036 EuroWar.
Első bevetés.
Kötelék.
Egyik beton kész.
MiG!
-
#43035 Bele, csak én nem értek hozzá. Spit néhány óra alatt megcsinálta a DB feltöltéssel együtt. No comment... -
#43034 Mindenkinek van saját valós élete. Itt csak az a kérdés hogy az ember akar e ennyire belebonyolódni egy játékba, illetve van e rá ideje.
Való tény hogy az ilyenfajta virtuális századosdi csak egy réteget vonz. AKit nem vonz az ne játszon így és kész.
Más.
A Block 40-es HUD-ot bele lehetne integrálni ismét az alap BMS-be? Hogy ne csak a '80 mod-ban legyen benne. -
#43033 :DSA:DSAD:sadasDasdsa -
#43032 Block 40 HUD bent van a MOD-ban. -
#43031 Nekem van életem amit élni kell. :)
(Én emellé nem fér el egy VFS.)
Az én bajom nem az, hogy hol zajlik egy fikcionális hadjárat és hol a száad. A hadájrat elemei nem működnek, de ez TE-re is igaz.
Egy hülye hasonlattal, színpad van, a főszereplő jól kidolgozott, de a mellékszereplők, vagy bénák, vagy sánták, vagy süketek és vakok, egy kivételtől eltekintve, amikor félistenek és nincs ellenfelük és mindent levernek egy lövéssel akkor is, amikor erre esély nincs. (egyes AAA)
Ez olyan, mint a most kijött Sim City. A modellezés alapja az lenne, hogy az útvonalkereső algoritmus normális legyen. De nem az. Egy repszimnél a minimum az, hogy a fő fenyegetések modellezve legyenek legalább alapszinten. Erre 10+ év alatt sem sikerült eljutni. Én és más is megmutatta, hogy hogyan lehet. Nem csinálták meg. Innentől fogva lehet csűrni csavarni, de értelmetlen. A darab írói hülyének néznik a közönséget... -
#43030 -
#43029 Jaja! Nagyon jó a füstje -
#43028 """""Razor18: a karbantartási dolgot szerintem ugy értette, hogy a logbook alapján bizonyos repült óránként a gépeken karbantartást nagyjavitást kell végezni ,Tehát mondjuk 14 gépből csak 12 gépet lehet választani repülésre ha 2 gép elérte a repidőt. Skin oldalszámcsererével mondjuk megoldható. Vagy ahogy utalt rá más századok már kitalálták a rendszert hozzá."""""
Ahogy Repvez mondja fent, és még a többi is közel áll hozzá.
Az 59-eseknek több mint 10 évük volt kiforrni a századüzemeltetés dolgait. Amikor velük repültem tagfelvételes kiképzéseken, volt belepillantásom a dolgaikba. Feelinges hogy nem csak úgy, "na jössz repülni egyett?" módon üzemel a század, hanem tényleg él.
A 72-eseket nem ismerem ugyebár belülről de a századra vonatkozó kiképzési szakanyagaik amiket Axe adott azok kivállóak hogy átvegye az esetleges magyar Falcon század. (ugyebár az 59-eseké a MiG-re volt kiélezve... akkor.... így az övék nem jó)
Igazából leegyszerűsítve:
-repülés közben vannak szabályok amiket be kell tartani
-kb 1 perces "papírmunka" komoly (tehát nem "fun" jellegű) repülések után
-századon belüli feladatmegosztás, hierarchia (semmi komolyra nem kell gondolni, ez csak a századvezetés dolgaira vonatkozik)
-a "pilótáknak" szükségük van a tanulni akarásra (eljárások, ismeretek stb. elméleti elsajátításához)
Amit Molni kifogásolt:
Nem érzem hogy ezek befolyásoló tényezők lennének.
Egy repülőszimulátoros játék sem tökéletes.
Nem lételeme egy honi századnak hogy csak és kizárólag magyar országot tartalmazó hadszíntéren repüljön (azért ne legyen sivatagos :D ). De természetesen szívesen venném én is ha lenne egy ilyen hadszíntér.
Koreába kinevezünk egy bázisrepteret oszt csókolom. A kiképzési repüléseket onnét repüljük. Ha meg el akarunk kezdeni egy kampányt akkor meg (húúúú, "szerepjáték" szerűen) előbb áttelepül a század a kampányban használatos reptérre.
Mint írtam, a virtuális századnak az a lényege hogy ÉLJEN!
Szóval ismét mondom, akit érdekelne egy ilyen, az szóljon nekem. Mondjuk PM-ben.
Wolf-ot természetesen érdekli .... neki nincs más választása -
#43027 Csak ők nem erre használják a módosítást. -
#43026 A Flare megoldását jó lenne átvenné a BMS az az egy az nagyon tetszik az FF ben . -
#43025 Kár az FF-ért, hogy soha nem tudták megoldani ezt a két dolgot. Szerettem, de mindig a legrosszabbkor omlott össze. A BMS-re nem jellemző, ezért nem is erőltettem tovább az FF vonalat. -
Ez pontosan így van. Tisztán látszik, hogy mióta lett BMS4, hibái és hiányosságai ellenére is, soha nem látott méretűre duzzadt a Falcon tábor. Ehhez meg pont a stabil multikód és a stabilitás is elég volt. Hoába vannak pontos modellező értékeh, ha valami instabil és játszhatatlan, mint anno az FF volt.
-
#43023 Elmondom neked.Talán azért mert fegyvertelenül szervezett körülmények között simán lehet gyakorolni az 1vs1 2vs2 dogfight a bombavetés fortélyait .Ehhez semmilyen DB nem szügséges még szépen kidolgozott terület sem.
Az hogy a Te mododat elkezdték használni az azért van mert miért ne használják ami javit a dolgokon,de ha nem kezdtél volna bele a mododba , hidd el anélkül is menne tovább a Falconos élet és online századok elötte és utánna is voltak lesznek.
Elismerem a munkád és köszönjük a fáradozásaid,de azért ne legyen már minden annak alárendelve,mert lenne ezez más terület ahol van még mit javitani és vannak is akik ezen a területen dolgoznak már,de mégsem veszik el a kedvet mástól csak azért mert nem olyan valami amilyennek elkébzelted.
Razor18: a karbantartási dolgot szerintem ugy értette, hogy a logbook alapján bizonyos repült óránként a gépeken karbantartást nagyjavitást kell végezni ,Tehát mondjuk 14 gépből csak 12 gépet lehet választani repülésre ha 2 gép elérte a repidőt. Skin oldalszámcsererével mondjuk megoldható. Vagy ahogy utalt rá más századok már kitalálták a rendszert hozzá.
Ha ugy vesszük ez is egy szerepjáték része benne. -
Razor18 #43022 Hát én biztos nem állok neki kabintetőt takarítani, az tutti! -
#43021 Nem tudom, hogy RAM és a 420th miért repül vele, de repülik. A legnagyobb PvP helyszín a Sinai is a MOD-om felé mozdul el. Nos, akkor szerinted...?
A szerepjátékos példa totálisan rossz. -
#43020 Már bocs,de nem minden a mod és a DB körül forog! Gondolom más nemzetek IRL pilótái sem csak az miatt repülnek vele. ezernyi olyan dolog van még amit a DB hiányosságai ellenére is érdemes csapatban szervezett körülmények között gyakorolni. Arról nem beszélve amit néha hajlamos vagy elfelejteni, hogy ez mégiscsak egy játék emberek szórakozására és hogy jól tudják eltölteni egymással az időt bármilyen is legyen az .
Addig mig az AVionika dolgait nem tudja kézség szinten kezelni az ember vagy mig nem meg a kötelékezés leszállás minden gond nélkül addig teljesen mindegy hogy miért lövik le az embert.
Ezzel nem azt mondom, hogy felesleges javitani rajta,de nem ez befolyásolja a szerveződést. És ahogy az 59th-eseknél is mivel nem volt magyar helyszin igy belaktak egy olyan területet ami hasonlitott rá .
Ez olyan mintha azért nem játszanál egy szerepjátékkal ,mert nem léteznek a valóságban sárkányok, elfek Diabló stb...
Ami van most, azt kell szeretni idővel majd javitva lesz .
Ha ezzel a hozzáállassal gondolkodna még pár ember akkor Nem tartana most itt a falcon ,mert '98-ban azt mondták volna, nem játszom vele mert nem valós értékek szerepelnek a játékban hagyom az egészet a fenébe. -
#43019 WOAHHHOHÁ! EZ SZPERJÓÓÓ!! :))) -
#43018 MIA