Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arrow19
Jóvan Balázs nem az a lényeg hanem az hogy gyakorlásnak AF bõven elég az, a lényeg nem az hogy milyen oprendszer volt a gépeiden hanem az hogy az AF-et felrak játszik örül.
Molnibalage
Tévedés, most Win7-em van. Az elsõn XP SP2, a másodikon meg XP64 vot.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

arrow19
Igen csak a három eltérõ konfigodon XP volt, nekem meg Win 7, és nem, nem akarok downgradelni egy játék miatt.
Molnibalage
Eddig három eltérõ konfigom volt OF / BMS4-gyel. Mindig egyre erõsebb lett, de igazi izomszakasztó FPS sehogy sem lett a BMS4 alatt. Az elõzõ gépemmel nem tudtam kiakasztani sehogy az FF-et, a saját hadjáratomban sem. 50-60 FPS volt a FLOT legsûrûbb részén, a ritkáb helyeken 100-200...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

arrow19
Relatív, nekem meg csak CTD volt viszont van FPS a BMS-ben.
Molnibalage
Emberemlékezet óta nem volt CTD-m az FF5.5.5-tel... Mondjuk BMS4-gyel sem. Ellenben a BMS4 gépigénye olyan nevetségesen magas, hogy az fáj. Az új atomerõûven is ki kell kapcsolni egy rakás dolgot és még mindig nem jó a hadjárat FPS. Ez persze részben azért van, mert a földi egységek bubble értke sokkal magasabb. Ez bizonyos szempontból jó, csak szuperszámítógép kell így hozzá... Ezen is picit fogok mókolni, hogy ne csak az élvezze, akinek csúcsvasas van.

arrow19
Most erre meg azt mondom hogy Freefalcon meg lehet jól modellez de ha valaki tanulás szinten kezd el játszani vele és mondjuk egy 1,5órás sortie után kifagy eléggé demotiválóan tud hatni. Ez a FreeFalcon meg a modoat kalapákjuk össze ez megintcsak ilyen rakdfel az exet meg a 86db patchet meg másolgassál aztán lehet hogy nem fog fagyni. Elhiszem hogy jó a modod, de egy kezdõnek kurvára elég az AF ahogy mondtad.
Molnibalage
Hát, ezt azért nem mondtam volna... Ha lenne idõm Falconozni, akkor nem a BMS4-gyel tenném, hacsak nem a saját félkész modommal. Egyszerûen játszhatatlanok a BMS4 hadjáratok. Komolytalan ellenséges SAM és légierõ, a AAA ellenben olyan ûbertáp, hogy ehaj. Nem radaros. Valahol ott fagy mosoly a számra, amkor 200 lábon TFR-rel hasíva ÉJSZAKA egy mísz harckocsi oszlop egy lövésbõl lelõ... Alapvetõ taktikai dolgokat nem modellez a BMS4, bár szó se róla, az FF sem. Ott pl. Hustler nemes egyszerûséggel szinte minden MANPAD-ot és SHORAD-ot kinyírt, mert mennyivel egyszerûbb 100% tank / APC / IFV / Arty, stb. battaliont létrehozni, mint valóban simogatni a DB-t.... Na a BMS4 még erre tesz rá egy lapáttal 10 éves hadjáratokkal meg DB-vel. Az FF sem tökéletes, de ennél ezért jobb. Az alap SAM-ek mûködnek - a BMS4-ben még ezek sem! - és nem unreal a AAA. Sajnos BMS4-ben mozgás közben egyetlen SAM sem üzemel, ami az én szemeben olyan showstopper bug, hogy ijaj, ameddig nem modellezik az megáll-indít üzemet a SHORAD-nak.

A MolnyFalcon MOD-ról meg szerénység nélkül elmondhatom, hogy hülyére ver minden FF és BMS helyszínt jelenleg, egyedül az AF vehetné fel vele a versenyt, mert annak a camp. enginje és az ATO nagyon helyre lett téve. Csak a béna OOB és modellezõ érték mindent hazavág. Ha a MolnyFalcon mellé lenne AF ATO, akkor asszem sok játékos meglátná, hogy hol lakik az atyaúristen. Nem úgy készülne nehéz hadjárat, hogy teleb**** a modder mindenféle Szu-30 meg alig létezõ MiG-29 változottal 3:1 arányban. Reális erõviszonyokkal is szivatnának rendesen, mert normális célokat normális géppel támadna az MI és a második nap végére a déli SAM-ekbõl sem sok maradna. 8-16 J-5/J-6 egy Hawk vagy Patriot ellen is elég. A 250 kg-os CBU teszi a dolgát.

Szóval, én a FreeFalcon 5.5.5. + MolnyFalcon MOD-ot ajájnlom. Már csak azért is, mert sikerélményt is ez ad, mert a vörös oldalon sem olyan az R-73, hogy egy indítás egy kill, ellenben te sem vagy félisten. Egyszer talán ilyen lesz a BMS4-hez is a MOD-om. A BMS4 csapat részérõl nem látom az erõfeszítést, hogy egy csillogó techdemóból valódi taktikai szimet csináljon. Szép az F-16 pit, szép a részben DX9 engine, jó az F-16 avionika, csak éppen a taktikai szimuláció alapja hiányzik. Van egy jó színész, néhány gyengébb, csak éppen a színpad hiányzik...

arrow19
Sztem a Freefalcont hanyagold, használhatatlan, inkább BMS 4.32 ha nem elég a hardver hozzá vagy butítsd le a grafikát, vagy Allied Force-ozz.
Molnibalage
TOO módben nem lehet több céltponot támadni emlékeim szerint, csak PB-ben. TOO módban a JDAM a befogott koordinátára megy rá, amit a TGP-vel ellenõrizhetsz.

A patcheket mindenképpen rakd fel. A fenti linkeken vagy magyar nyelvû oktatófim is és kézikönyv.

Szaiasztok!

Abban kérném a segítségeteket , hogy letöltöttem a Free Falcon 5.0-át és a traning menûben a JDAM traningnál megnéztem a youtub-on az alábbi oktató videót :http://www.youtube.com/watch?v=UfTOTqP2u4A&feature=relmfu de nem tudok egyszerre két célt kijelölni mint a videón .
A jobb oldali MFD-n a TOO modba van kapcsolva .de a TGP-n hiába jelölök ki két célt sajnos csak egy zöld kis négyzet jelenik meg nem ugy mint a videón ,de szerintem én bénázhatok el valamit vagy nem is tudom.
Vagy amirõl az oktatóvideó szól azt a programot honnan kell letölteni?
Segítségeteket elõre is köszönö9öm.

Üdv falcon 16
Molnibalage

z0ty4
Erre a zenére már volt videó. Mikor a földbe csapódtam felszállás után 😊

"-Lelott? Le."

Errõl a Susogós mackók egyik jelenete jut eszembe: Bezárták? - Be baszki......

susogós mackók - mentõakció

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

axenet
4kor leszek tsen....

Assistant Director of Operations, 72nd Virtual Fighter Wing , 47th "RONIN" Squadron

Molnibalage
Labels. A konfigomat asszem már írtam milyen. Ez van, ez a hely szelleme lehet. Veheték én bármilyen vasat, a BMS4 nem hasít rajta soha úgy, ahogy én elképzelem.

arrow19
Lales? Lassú is voltam meg nehéz is ilyen last chance volt, a 3. küldetés volt és belealudtunk a mig-23asok üldözésébe. Most TE-ztünk mert nincs éppen Redflag server amúgy hugom 5éves gépével játszok mióta eladtam a sajátom az Macbook Air miatt. C2D+GTX260
axenet
Valaki repkedni mostan ?

Assistant Director of Operations, 72nd Virtual Fighter Wing , 47th "RONIN" Squadron

Molnibalage
Ja, még egy technikai tanács a végére aktív radaros rakéta ellen. Lalesszel nézzed meg, hogy hol van a ~3 mérföldes határ az RWR-en. Ha azon belül van, akkor chaff-et szórni pazarlás, mert annál a távolságnál a rakéta immúnis rá a kódnak köszönhetõen... Lehetne 1 a chaff chance fegyver értéke, akkor sem hat semmit, mert az exe szorzó 0 vagy majdnem 0... 😞

Molnibalage
A vége a legjobb. Egyszer erre a zenére kellene egy Funfalcon. 😊

Molnibalage
Hogy a fenéba van akkor FPS-ed, hogy TGP közben mehet a FRAPS? A mostani gépemen is a saját hadjáratban TGP nélkül néha 24 tájára esik az FPS úgy, hogy szinte minden extra effekt le van kapcsolva és per-pixel világítási mód van beállítva.. El nem tudom képzelni, hogy milyen vas kellene a BMS4-nek, hogy ne nyekkenjen meg... A CPU-m tényleg nem annyia erõs, de cserében 3.2GHz-re van overlockolva és még így is. A VGA is fel van húzva...

axenet
Zotya szavaival élve nagy királyság lett a videó!

z0ty4
Az a legnagyobb.....

arrow19
"-Lelott? Le."
z0ty4
Jók vagyunk !!!!!!<#taps><#pias><#gun>

BMS fórumba is tedd már ki.......

arrow19
<#hawaii>
z0ty4
Köszönöm a mai repkedést, ez már jobb volt mint a múltkori, nagyon várok már egy 3-4 fõs Redflag szervert.

Molnibalage
Közben sikerült nagy nehezen megcsinálni.

arrow19
Gratula ismét>szemcsipesz. Én mindig azzal csináltam anno mikor a kedves júzer behozta ugyanígy a billentyûzetet.
Még jobb, itthoni:

http://forgalmazo.net/szamitastechnika/product/psper2-switch-kabel-1-8m/

Ha nincs Amazon.com accountod, priviben dobd el a postacímedet, mondjuk biztos lesz vagy 2 hét, mire megjön...

http://www.kvms.com/ID/5333.aspx

http://www.amazon.com/Cable-MiniDin6-Straight-Keyboard-Mouse/dp/B0016TZVDK

Hali

Miért macska?

Mi baj Po?Megtudtam, hogy az apám...nem az apám. Apád a lúd? Igen. Hmmm...biztos nagyon meglepődtél!

Molnibalage
Az X52 gázkart és botkormányt összekötõ kábelt lehet utánrendelni valahogy? Szerelés közben szétszedtem és gõzm sincs hogyan, de a tüskék elferdültek és képtelen vagyok visszaigazgatni úgy, hogy össze tudjam dugni a kettõtt... Nehogy már egy vacak kábel miatt kelljen kukázni a cucott, mert akkor üvöltök...

Molnibalage

arrow19
z0ty4
<#eljen>

OMG. Ma megtaláltam a joystick számláját. 2005.12.27. Yeah. Jó sokáig bírta.

arrow19
Este 20:00tól ha valaki ráér a pcpiloton várjuk.
z0ty4
Reggeli olvasnivaló:

Combat Aircraft Monthly Magazine October 2012

Combat Aircraft Monthly 2012-11

To Be a U.S. Air Force Pilot

a letöltés bazi lassú és két letöltés között várni is, de megéri.

z0ty4
Bombing Run in Team Archer Server

Jó kis Redflag szerver videó, Human Awacs-al, meg iszonyat akcentusokkal. Alig érteni mit mond <#eplus2>

Molnibalage
Más dolga van. Nem adata fel, de kb. egy éve nincs ideje rá. Ez tile based a FLARE-rel lenne igazán utõs.

arrow19
Télleg a FLARE-es sráccal mivan? Kicsit ellett felejtve a project.
Molnibalage
Szerintem nem lesz nagy. Ha megnézed, akkor kocka épületek vannak. Egy teljes város kevsebb polyból áll, mint a legrészletesebb 3D modell. A 3D pithez képest meg tényleg kerekítési hiba... A textúrák sem 2048x2048-asok...

arrow19
Az apple maps fejlesztõk elmentek a BMS-hez melózni? Viccet félretéve, FPS hit?
Molnibalage
Na most tessék seggreülni. Ez, ha beválik, akkor a Falcon végre elõrelép egy nagyot.

arrow19
Végre! Csak összejött, miután leégett a ház <#nyes>
Molnibalage
Bocs, tévedtem. Úgy tûnik, hogy itt vannak a régiek is. Forum necromancy. 😊

Molnibalage
Furgalsworld! Sajnos a régi fórumok nélkül, de újra van. Vajon benépesül majd?

arrow19
Láttam, azért írtam nemtudom ki írta de kb 5éve játszottam utoljára vele akkor bennevolt.
Molnibalage
Furcsa, mert a DCS forumon azt írták, hogy a DCS számol ilyennel, az FC2 még (?) nem.