Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Túlságosan a tökéletességre hajtok. Igazából már ezzel a DB-vel és modellező értékekkel is nekiállhatnék a hadjárat heggesztésnek és "összedobott" hadjárattal 2-3 hét alatt kész lennék. A legtöbb user nem venné észre szeritnem, hogy mit nem fejeztem be rendesen. Csak ezt nem akarom.
Csak egyesével letesztelek minden 3D modell importot majd 611-Eagle-vel. A mutatott modelleket én tettem be, de azért majd Eagle-vel is konzultálok. Hayab BMP modelljeit mindenképpen megvárnám és LESCO besegít egy F-4DSK/ESK RoKAF skinnel. Ehhez megint kell majd 611-Eagle is, mert ő fogja integrálni.
Tesztelésre kiadhatom az új DB-t és a skineket, akinek fent van a helyszín, az csak szimplán felülírja a könyvtárat + persze a dat fájlok is kellenek a /sim könyvtárba. A meglevő hadjárat tesztelhető.
Az új repcsi modellek nagy része az FPS-be tutira nem kavar be, mert hadjáratban nem szerepelnek vagy csak minimális mennyiségben. Hayabnak és Eaglenek van szebb Mi-8 és más helijei is, azokat kell még bepakolni és megnézni az FPS-t legalább TE-ben. Ha ott jó, akkor tesztre röppenhez ki a cucc.
@LESCO Az F-4 skin munka után esett le, hogy esetleg egyszerűbb dolgok skinjében is tudnál segíteni. Az orosz bombák és rakéták skinje atomgagyi vagy egyes esetben nincs is nekik. A te képességeiddel gondolom ujjgyakorlat ezeknek Falcon szinten összehozni valamit.