52966
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
LESCO #42817 Sziasztok!
Tudnátok írni pár mondatot arról, hogy hogyan megy most a BMS modolása? A hivatalos fórumon olvastam pár topicot, de nem derült ki számomra, hogy most mi is pontosan a módja. Azt láttam, hogy vannak felhasználói modok, és mindenki közzéteszi a magáét, meg vannak kicsit összefogottab projectek, mitnt Balázs '80-asa vagy épp a Sinai mod. De hogy mi hogyan kerül be a játékba, és mikor azt mi vagy ki dönti el? Az ok hogy most a 4.32 u4 a hivatalos verzió, de van egy rakás érdekes kezdeményezés, ami benne lehetne, de nincs. Ezek később belekerülhetnek egy újabb update-be, vagy csak ilyen periférikus próbálkozások maradnak?
Szívesen segítenék, ha van rá igény, akár textúra készítésben, akár modellezésben. Elég régóta csinálom, és nem csak hobbi szinten. (Konkrétan ezzel keresem a RAM-ra meg a kenyérre valót :) ) Szóval ha hasznomat vennétek, szívesen áldoznék egy kicsit a szabadidőmből. Csak azt nem látom egyelőre, hogy mi a módja ennek, kalózakciókba meg nem szeretek belevágni, ezért is tettem fel a fenti kérdést.
Előre is köszönöm a választ.
Lecsó -
#42816 Olvastam basszus. áááá inkább nem írok semmit. -
#42815 Az IL-2 topikban olvasd el mit írt Sanyo: a 63019-es és a 63022-es hsz-ek. -
#42814 Mondani akartam, hogy repüljünk egyet délelőtt, de nem megy a TS.
ts public szerverén csináltam egy szobát ideiglenesen.
Falcon BMS jelszó: falcon
-
#42813 Hadjárat tesztben minimális difi volt az új fák miatt. Gőzöm sincs, hogy akkor most belerakjam vagy nem. Asszem a módi az lesz, hogy mellékelek egy manual install leírást, és aki akarja, az felteszi. -
#42812 Családi összejövetel. Asszem ez az este is ugrik :( -
#42811 ok.
Addig bohóckodok ezzel :) -
#42810 Nekem 7 után jó. -
#42809 Este bandázunk egyet? kinek jó? -
#42808 ne -
#42807 A vizet én sem kapcsolom ki, de hadjáratok alatt lényegében csak az és a HDR van belőve a nap miatt. Se heat blur, se semmilyen árnyék nincs belőve, se más extra. -
#42806 Nagyon nem szeretném lebutítani alap szintre a grafikát. Pl ezt a szép vizet nem kapcsolnám le még a Janhas fái miatt sem :) -
#42805 Ha minden effektet kikapcsolsz, akkor jó az FPS, de egyesek számára ez nem opció. -
#42804 Szépek ugyan, de ilyen áron kuka!
-
#42803 Nálam az FPS megtartása az elsődleges, hogy ne csak atomerőművel rendelkező futatthassa a modot. Mondjuk szó se róle az én túlhúzott konfigommal is gyak. mindent ki kell kapcsolni 1280x1024-ben, hogy az alap hadjárat játszható legyen. A FLOT közelében az első órákban a TGP mellett a 24 FPS továbbra is csak álom. Ennek fényében én a fákra nemet mondanék... -
#42802 Hát nem tudom, én nem hánytam el magam a vidón lévő földközeli látványtól.
Egy egy helyszínt pont az teszi különbbé a többitől hogy más tájon repül az ember. Semmi gond nincs azzal hogy speciálisan a hadszintérhez gyártott fix texturákat használnak. Bárcsak minden kijövő hadszintér egyedi lenne.
Fák. Bár már leírtam a fákkal kapcsolatos véleményemet, de most akkor a feltett konkrét kérdésre válaszolva:
Szerintem felesleges fps pocsékolás, csak azért hogy a reptéren gurulva elcsöppenjen a nyálunk.
De ahogy a mod készítője gondolja... -
#42801 Akkor kérdés felétek. Benne legyenek a Janhas fák a modban, ha alacsonyan reptér közelében akár -20-30% FPS-t is okozhatnak főleg, ha be vannak kapcsolva a shaderekből a durvábbak is? -
#42800 Stop. Ezek manuálisan lerakott GE tájtextúrák. Naná, hogy jól néz ki magasból. Alacsonyról meg okádék az egész. A F.L.A.R.E. majd ezen fog javítani. Lehet, hogy nem lesz fotorealisztikus, de akkor is brutáljó lesz és mivel vannak "generic" textúrák, ezért más helyszínekre is adaptálható lesz módosítással. A teljesen egyedi Balkan textúra semmi máshoz nem jó... -
#42799 Ez a látványvilág valahogy jobban izgat mint hogy legyen e 10 darab 100millió poligonos fa a reptér mellett vagy sem. Mivel az utóbbi igazából tök mindegy, nem oszt nem szoroz.
Fákkal kapcsolatban. Szerintem kár ezekkre fecsérelni a drága időt, hacsak nem tudja valaki megoldani hogy minimum Lock-on szerűen legyenek fák az egész tájon. -
#42798 Na igen. Valahogy így kéne kinéznie a tájnak már a BMS-ben.
A letölthető balkán ez amin kicserélték a texturákat vagy valami teljesen új? -
#42797 -
#42796 Német F-4F és új utánégető skin.
A fák alkalmazását meg kell fontolni, önmagában nem zizis a gépemen, csak árnyékkal, de ott sem mindig. 5000 láb felett már nincs komoly FPS csökkenés. Sok fa csak egyes repterek táján van. -
#42795 JanHas fáit tesztelésre integrált Eagle. Sajnos úgy tűnik, hogy túl nagy az FPS hit. Gyak. minden shader ki van kapcsolva, árnyék nuku. Egy üres TE-ben alap fákkal FPS Kunsannál 75-80, az új fákkal 45-50. Ha felkapcsolom az árnyékokat és minden mást, akkor a hatás még drámaibb. -
#42794 Én véletlenül indítottam rá, nem a rakéta volt a hibás -
#42793 Üdv az uraknak! Este 7 körül Vampire-ral repülnénk valamit. Aki teheti nézzen be. -
#42792 Most gyorsan repültem egyet, megnéztem hogy is áll a kampányom. Hát elég uncsi, de majd izgibb lesz.
Barcap:
Imádom a landoló ellenséget
mire is jó a tgp, látszik az indítás:
nem volt sok esélyem, direkt végig figyeltem a sebességre, erre mikor kéne akkor nincs
a kiértékelés, messze eljöttem a Barcap zónától, mert ott semmi sem volt, kicsit szigorúak
-
#42791 Na, ez pontosan ilyen eset az utolsó. Valamit be kell fognia a rakétának, ha képes rá. Mivel csak te voltál ottan... :) -
#42790 Jah.
Írva is vagyon valahol valami BVR-es kézikönyvben hogy Amraam-ot indítani tilos ha a cél közelében baráti gép is van. Pl. furball kellős közepébe...
Spec BMS-ben , régebbi alkalommal, Axe-val való repülésem során, dogfight-ba kerültem, Axe meg messziről indított a "bandit"-ra, én viszont közben leszedtem AIM-9-el. Erre jön a hatalmas csipogás villódzás... amraam besugárzás a seggembe. What dö fakkk?... értetlenkedés, kétségbeesés, jajveszékelés.... great ball of fire.
Köszi Axe -
#42789 Az AMRAAM-nél ez normális, mert akkor modellezhették azt, hogy ha aTWS befogás nincs meg helyesen, akkor az AMRAAM mehet a saját feje után. Azon nincs IFF, ergo amit talál befogja, és megy utána. Kérem, ez a kőkemény valóság. A BVR képességes eredményes alkalmazása nem 2x2... -
#42788 Az RWR néha bugos. Egyes helyzetekben ellhallgat annak ellenére, hogy a rakéta továbbra is rajtad van. Nagyon ritka, de előfordul. Oka baromi összetett lehet. A saját modomban az SA-5 kb. 200 indításból kétszer előadta miután 6 órára tettem, hogy az RWR elhalgattott, de a rakéta rajtam volt.
Az eltalált gép radarja sajnos nem hibásodik meg asszem, így találat után is folytatja a rávezetést. Meg kell kérdezni, hogy az AI gépek sérülésénél a fedélzeti rendszerek épsége hogyan van modellezve. -
#42787 Nekem is volt egy hasonló. Egy Amraam-ot indítottam egy Mig-21-re az szokás szerint elindult hazafelé, majd a Pitbull után a rakéta egy F-15-t üldöz. Háá mondom csoki te meg hova mész ? :)))
De Boci is indított egy F-15-re tegnap. Lehet ez egy ilyen nap volt. :) -
#42786 Visszatérve a képesség bemutatóra.
Az amcsi bemutató mintájára igazán nyomhatnának a hanszórókből az aktuális jelenethez illőr ádiózásokat. Nagyon nagy feeling lenne. -
#42785 Hogy engem hogyan tudott lelőni a MiG-29 R-27-el az rejtély.
0. Amram indít MiG-29 vezérre, Wolf indít kísérőre.
1. Rám indít a vezér egy R-27-et. Indítás után egyből chaff és beaming. Radarbefogás megszünt. Tehát alapból a rám indított R-27 az kuka.
2. Amraam-ok találtak.
3. Visszafordulva a két MiG már pörögve lángolva zuhant a tenger felé.
4. Az egyik lángoló kormozó romhalmazzá lyuggatott MiG ismét befogott és rám vezette az "1 perce" rám indított "kuka" R-27-et. Csett, bumm, KIA.
Na hogy is van ez? -
#42784 F-4G és E. -
#42783 Köszönöm a mait srácok.
-
#42782 thx Molny -
#42781 Hírek. A már mutatott F-4D/E modell rendelkezik a Wild Weasel változat skinjével, tehát az is csinos lett. A német F-4F és a japán F-4EJ is ezt használja majd, skin is van hozzá.
A bibi az, hogy a skin templatek elvesztek, ezért RoKAF skin nincs. Kérdésem az, hogy ha megosztom a DB-t, ami tartalmazza, akkor van olyan bátor és ráérő önkéntes, aki összerittyent egy RoKAF skint? Nekem erre sajnos sem időm, sem tehetségem. Máskülönben a koreai F-4 gpek maradnak a jelenlegi szinten. (A többi US Navy gép sem kap szép modellt, de azok nem túl lényegesk, a '80-as években már azok sem repültek, csak minimális F-4J és S szolgált '82 és '86-ig.) -
#42780 Jól emlékeztem. Az F-15 cikk írása kapcsán futottam bele, de asszem nem került be az írásba. -
#42779 Már feltettem a kérdéseket két helyen. -
#42778 Annyira nem fontos. Nem lesznek álmatlan éjszakáim mert nem tudom mi az.