Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
LESCO #42817 Sziasztok!
Tudnátok írni pár mondatot arról, hogy hogyan megy most a BMS modolása? A hivatalos fórumon olvastam pár topicot, de nem derült ki számomra, hogy most mi is pontosan a módja. Azt láttam, hogy vannak felhasználói modok, és mindenki közzéteszi a magáét, meg vannak kicsit összefogottab projectek, mitnt Balázs '80-asa vagy épp a Sinai mod. De hogy mi hogyan kerül be a játékba, és mikor azt mi vagy ki dönti el? Az ok hogy most a 4.32 u4 a hivatalos verzió, de van egy rakás érdekes kezdeményezés, ami benne lehetne, de nincs. Ezek később belekerülhetnek egy újabb update-be, vagy csak ilyen periférikus próbálkozások maradnak?
Szívesen segítenék, ha van rá igény, akár textúra készítésben, akár modellezésben. Elég régóta csinálom, és nem csak hobbi szinten. (Konkrétan ezzel keresem a RAM-ra meg a kenyérre valót :) ) Szóval ha hasznomat vennétek, szívesen áldoznék egy kicsit a szabadidőmből. Csak azt nem látom egyelőre, hogy mi a módja ennek, kalózakciókba meg nem szeretek belevágni, ezért is tettem fel a fenti kérdést.
Előre is köszönöm a választ.
Lecsó