52966
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#42737 Tudtommal nem :( -
#42736 MFD extractor műszereit át lehet valahogy váltani éjszakai megvilágításba? (pl vörös árnyalat, vagy ződ, narancssárga... ....) -
#42735 Ma jönnek fel hozzám csillárt szerelni, tegnap a kezemben maradt. :)
utána nekem jó. Szombat, vasárnapra nem írok semmit mert ember tervez.....
nézzetek fel TS-re és ha fenn vagyok akkor mehet a buli -
Razor18 #42734 Lehet vasárnap is. Többiek valaki? -
#42733 Nekem max vasárnap jó -
#42732 sajnos nem. Valami errort ir ki. Majd teszek be képet délután. -
Razor18 #42731 Szombaton valami repülés? -
#42730 @Zotya : Jónak tűnik, de internal port-nak nem lehet többet megadni? ugy mint a service portnál ? -
#42729 Ez így tökéletes Nagyon alapos -
#42728 #42707 -
#42727 Csak az eredeti exe fájl kell, annak a helyét megadod , és már megy is fel a BMS (semmit nem csinál vele a telepítő, csak jogi viták elkerülése végett keresi az exe-t)
Én is köszönöm a tegnapi repülést -
Frenky #42726 THX. -
#42725 Akkor elsőnek az FF5-öt tedd fel, mert a BMS4 felrakása után nem működik a telepítő. -
Frenky #42724 Kosz, akkor feteszem csak az exe helyet. adom meg. Ti milyen ver. multiztok? A kepek melyikbol vannak? Is-is? Azert felteszem a FF5-ot is : ) -
#42723 Szerintem semmi, egyszerűen csak a régi iszonyat lowres és gagyi skineket lecseréli egy picit jobbra, amire ránszánt a készítője némi időt. -
#42722 -
#42721 wow mindig csak az FPS a kérdés. -
#42720 Épület skinek. -
#42719 Innen
bocsomizva már csak 1.6 mega :) -
#42718 És honnan töltse le? :) -
#42717 Elég a telepítéshez az 5megás exe is. -
#42716 Az FF és a BMS4 az két teljesen eltérő gigamod. AZ FF-hez nem kell már az F4.0 sem. A BMS4-hez kell az eredeti F4.0, de nem telepítsd fel, csak telepítésnél add meg a CD helyét. (Lehet virtuális meghajtóba mountolt image fájl is.) -
#42715 Köszönöm a tegnapi repülést, jó volt, remélem hétvégén még tolunk párat.
Akinek van jó küldetése tolja át bátran, valamikor megnézzük.
Boci és Pipi, akarom mondani Boci és Axe :))
ILS leszállással kapcsolatban, Viper cuccai között is van egy doku.
-
Razor18 #42714 A telepítéshez kell az eredeti Falcon 4.0 telepítője, ill. az .exe-je, ezt majd valaki pontosítja Neked... -
Frenky #42713 Igen a BMS4_et értettem. Akkor kell valami "alapgamma" Falcon4.0/patch? vagy FF5.? vagy elég a leírt módon feltenni a BMS4_et és kész is? Szép napot. -
-
#42711 A MOD alatt a BMS4-et érted? -
Frenky #42710 Hi! Kösz a válaszokat :-) Akkor elvileg ha nem teszem fel az alap Falcon 4.0-át vagy a FF5_öt akkor is megy a MOD, nem kell hozzá alapjáték? Thx & Bye Holnap próba... -
#42709 Zsír, ha legközelebb reinstall lesz (még nem volt) egyből így rakom fel -
#42708 Ehhez annyit tennék hozzá, hogy először FF telepítés - ha azt is használni akarod - és aztán BMS4, de úgy, hogy nem rakod fel az F4.0-át, hanem csak a telepítő CD-t jelölöd ki. Ekkora hókuszpókus nélkül megy mindkettő. -
#42707 Falcon BMS 4.32 (Torrent)
Falcon 4.0 (.exe file)
BMS 4.32 (Update 1)
BMS 4.32 (Update 2)
BMS 4.32 (Update 3)
BMS 4.32 (Update4)
Letöltöd mindet,
I. Lépésben, a torrent-el letöltött .ZIP file-ból kicsomagolod valahova a 'Falcon BMS 4.32 Setup' mappát.
II. Lépésben, a letöltött Falcon 4.0 exe -filenak csinálsz egy külön mappát pl 'Falcon 4.0' néven. Ide csomagold ki.
III. Lépésben a letöltött és becsomagolt Update (1-2-3-4) mappákban találhato exe file-okat elindítod, majd telepíted őket a 'Falcon BMS 4.32 Setup' Mappába
IV. Lépésben, ha eddig mindent jól csináltál, és mind a 4 update file-t sikeresen feltelepítetted, a 'Falcon BMS 4.32 Setup/data' mappának így kell kinéznie:
V. Lépésben, elindítod a 'Falcon BMS 4.32 Setup' mappában található Setup.exe-t.
A telepítésnél meg kell adni neki először, hogy hol található a Falcon 4.0.exe. Itt add meg neki azt az egyszál .exe filet, amit kicsomagoltál a sima 'falcon 4.0' mappába. Majd utána egy másik helyet is megkell adni, hogy hova telepítse. Fontos, hogy ne a 'Falcon BMS 4.32 Setup' mappába, hanem ezt is egy külön könyvtárba, mivel ez lesz a Falcon BMS4 gyökér könyvtára.
VI. Végső soron, ha a telepítés sikerült, az asztalra kitett Falcon BMS 4.32 ikonra kattintva egy Launcher indul el, ahonnan tudod indítani a játékot. A játékot elindítva a jobb alsó sarokban ezt a verziószámot kell látnod:
Falcon BMS 4.32.4 (x86) Build 11647 -
#42706 de ha feljössz TS-re segítünk. Jelszó priviben. -
#42705 Nem, mindegyik updatet leszeded, és futtatod a telepítőbő könyvtárból (még a setup elindítása előtt), ezután egyszerre tudod a BMS-t és a 4 updatet telepíteni -
#42704 Helló!
Ide regisztrálsz,
Leszeded az alap 4.32 installt
Leszeded a 4 db javítást.
Itt van minden egy helyen.
Telepítés:
Ha van fent alap Microprose Falcon 4, megadod a helyét, ha nincs megadod a CD helyét a telepítő indításakor.
Patchelés menete:
A BMS4 telepítő legyen a gépen, ha DVD-n van kiírva,
akkor át kell másolni a gépre!
Indítsd el a Falcon_BMS_4.32_Update_1.exe-t.
Telepítsd fel egy tetszőleges mappába.
Kapni fogsz 3 fájlt egy data mappában:
4.32_Update_1_Part_1.bsf
4.32_Update_1_Part_2.bsf
local.ver
Ezt a 3 fájlt másold be az eredeti BMS 4.32 telepítő Data mappájába!
(A local.ver felülírja az eredetit.)
Futtasd az eredeti BMS 4.32 Setup.exe-t
Várj picit és nemsoká a Downloaded résznél ott lesz a 4.32 Update.
Ezt jelöld ki és Next!
A következő 2-es Update esetében is csináld így, utána jöhet a 3-as, 4-es.
-
Frenky #42703 Hi! Valaki please HELP... -
#42702 Akkor ez csak neked
-
Frenky #42701 Hi!
Olvasgatom a kommenteket és kedvet kaptam a játékhoz.
Milyen játékot, javítást kell leszednem, hogy tudjak online is repkedni.
A FF5-öt már poróbáltam párszor, de nem eleget :-)
Leírná valaki, hogy mit honnan tudok letölteni?
A Falconhoz milyen verzió/patch kell, hogy működjön a BMS?
üdv.
-
#42700 hát hajrá, rajtam nem mulik ;)
-
Wampa reloaded #42699 Ez fake, ha megfigyeled, egyszer se vált sebességet, az F 16 meg nem automata -
Ilyen köteléket el tudnék képzelni