• Boconadi
    Az a baj, hogy már 20 000 000 éve regisztráltam a benchmarksims-re, de soha nem igazolták vissza a regisztrációmat, így nemtalálom a patcheket.

Egyébként, ezt az egész telepítőt nem értem. Azt olvastam, hogy konkrétan nem kell neki a falcon 4.0, csak a telepítő CD-je. Mind1, nem úgy csináltam, hanem felraktam a falcon 4-et, megadtam installáláskor neki, és ő csinált egy külön mappát neki: Falcon BMS 4.32-es néven.

Ezen belül van Bin, Data, User mappa, és egy config.exe ill. Launcher.exe. Különösképpen a Launcher.exe-vel nemtudom elinditani a játékot, egy hibaüzenet miatt (ExecAndContinue CreateProcess failed! Last error: 3), azonban a Bin/x86/ mappában levő Falcon BMS.exe file-al gond nélkül elindul a játék.

Amit én letöltöttem (a pcpilot.hu-n megadott torrent file-al), annak a Data mappájában 4.32_Base_Part_1 - 8.bsf fileok vannak. Úgyhogy, most egy kicsit megkavarodtam.

Nem értem; hogy nincs valami telepítő fájl a következő 4 (!?) Patch-nek, vagy csak szimpla Zip file, amiket bekéne másolni?

Tényleg elnézést az értetlenkedésért, próbálom követni a fórumot, de mint mindenkinél, az időhiány nálam is fenntáll. :\

A segítséget előre is köszönöm!