52966
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#42537 Na ki fogja megépiteni ?
-
#42536 Valaki probált csak Külön TFT panelt összekötni a PC vel? mekkora macera lenne ? -
#42535 Annyiért bagó, de elég jó vas kell alá.
Asszem ma éjfélig van az akció, szóval hajrá. -
#42534 Srácok!
Nem tudom érdekel e valakit a DCS A10C, de ha igen, és még nincs meg, akkor
akció van az Origin-en. Most vettem meg 1499- HUF valutáért (4.99EUR).
-
#42533 Igen, én. Eredmény, én megpurcantam, de sikeres volt a dolog egyébként, és mindenki élvezte -
Razor18 #42532 Te csináltad a küldetést? Eredmény? -
#42531 wow. ennyi emberből csak tesz fel valaki videót. -
#42530 Mai küldetésemet 18an repültük :
-
#42529 Hayab összes járműve a DB-ben van. 611-Eagle egyéb modelljei jönnek. F-4E, B-52D/G/H, st.b
-
#42528 Itt a videó. :) -
#42527 Reggel belenéztem a 77fs feltöltött videóiba. Vannak benne elég vicces jelenetek. A kedvencem a Sead Strike-os videónál, a füstölő A-10-esre nem akar több rakétát pazarolni, inkább gépágyúzná, ezért a társát seggbelövi az A-10-es. Ha a csávó megtudja miért lőtték seggbe tuti mérges lesz XDDDDD -
#42526 Engem is az a kurva stinger :D -
#42525 Janával rámentünk az A-10es reptérre, leszállás után épp gurultak a kifutón, pechükre, egyyet meg gépágyúval sikerült, már parkolt szegénykém XDDDD
lövöldözik az Amraamot mintha ingyen lenne, de csak azért tudod lelőni mert kifogyott a benya a nagy menekülésben. Tök bénák... -
#42524 Vagyok Archer TS-en. -
#42523 Vett valami magáncég egy 29es és magyarok mentek összerakni neki meg beüzemelni, mert mi üzemeltettük akkor még és megvolt hozzá minden dokumentáció és szakértelem. Valamelyik aranysasban vagy aviátorban volt rola 2 részes cikk is. -
#42522 OFF
Erről tud valaki mondani valamit?
A végén van a lényeg...
link -
#42521 Jana elment a cuccért.
Repülőnapon meghálálom. -
#42520 OFF:
Srácok segítséget szeretnék kérni. Van egy eladó Sony Ps Eye Kamera, a srác 2000FT-ot kér érte, de nem hajlandó postára adni. A Dunaplázánál lakik, ha valaki járna arra és át tudná venni majd postára adni az nagyon jó lenne.
Többit priviben vagy ts-en.
ON: -
#42519 -
#42518 A MOD-ban sajnos rá kellett jönnöm valamire. A vörös oldalon a TOW kategóriájú fegyverek sem működnek, ezért egy frankensteini megoldással fogok szeritnem operálni. Monden ilyen kategóriájú fegyver TOW-val lesz modellezve. Tekintve, hogy ez nem szarabb annál, hogy az egyik oldalon egyáltalán nem működnek... -
#42517 Lentebb linkeltem. :)
Próbálta már valaki? A sok füst nagyon komolyan odaverhet az FPS-nek. A srác megnövelte a parcticle elemek számát 25%-kal, ami a hosszabb tartózkodási idővel aztán bekapcsolt shaderk mellett nagyon odaverhet.
Nekem hosszú idő után leesett, hogy a shadereket is is lehet teljesen kapcsolni. No, a FPS meg is ugrott rendesen. A bibi az, hogy úgy a víz a régi csúnya. Ha akarom csak a vizet, akkor is be kell kapcsolni... -
#42516 Tud valaki dobni nekem most gyorsan egy origi falcon 4.0 exe fájlt, nagyon megköszönném ...
Még ha ez törvénytelen is -
#42515 SAM smoke effect mod
wow végre rendesen látni a füstöt -
#42514 :) THX!
IL-2 és ROF is van a szimulátorok sorában.
A Cougar light mod nélkül (ÜberNXT mod, gyárilag 1,6 mm rugóacél tart ellen) kemény, valamint a másik joy FFB-s. Ezt a ROF kiválóan visszaadja:)
A helyre rátérve: (halkan megjegyzem) az asszony nem engedte hogy az asztalból kivegyem (pedig felajánlottam neki:D ). -
#42513 Grat, jó lett nagyon. jó sok helyet is foglal. De minek a 2 joystick ?
-
#42512 Smoke trail MOD. -
#42511 Átméretezhetőek a műszerek. Bele van illesztve.
A felső 22" (475x298) az alsó 19" (378x303) (mm).
Az MDF Extractor legújabb változata fut. Ez már jó a BMS4-hez. -
Razor18 #42510 A műszerfal kivonatoló program épp akkorában jeleníti meg az MFD-k képét, hogy stimmelnek rá méretben a Cougar MFD-k?
Mekkora a felső ill alsó monitorod (hányszor hányas)? -
#42509 Ez nagyon zsír Destroy kolléga
A szemüveg alatt ott lapul az ILS doksim :D -
#42508 THX! :)
Füli ér a szám. Ég és föld. -
#42507 Gratula, fasza lett a dolog nagyon. Így kicsit más repülni, nem ? -
#42506 Egyemmeg. Anno én ennyi idősen az ACE-t meg a Chuck Yagert nyomkodtam. -
#42505 Nos nem bírtam hétvégéig, úgyhogy asztaloskodtam két napot.
A műhelymunkát nem fotóztam csak az összeállítást és az eredményt.
Előre elnézést a sok képért. (Vampire kérésére több képpel)
Íme:
A tesztelés (saját berepülő pilótával :) )
Így teljesen más dimenzió a szimulátor. Előtted él az összes műszer, csak le kell pillantani és kész. Az MFD keret működik, és benne realtime a képe :))
-
#42504 Az ígért ACMI. A TOW rakéta csak azon az egységen működött, amin én akartam, nem lőtt már km-kel mellé, nem lőttek sortüzeket. Annak ellenére, hogy repkedtem az ellen felett, azok egymással foglalkozniak, mindkét oldal egységei hullanak. A ZSU-23-4 dolgozik, ahogy kell. Egy másik ACMI-on úgy kapta a wingiet egy áthúzás után, hogy ihaj...
Röviden, tudom szabályozni, hogy legyen MANPAD/SHORAD, egyes egységek játszák el a géppuskás védelmi képeeséget (csak APC/IFV), a tankról leszedtem az géppuskákat és a 20 mm feletti lövegek sem lesznek AAA képességüek, mert ez problémákat okoz.
Összefoglalva, a földi csapatok és a CAS együttese már nem egy következmények nélküli világot fog takarni. A PvP hadájratok fel nem fogom, hogy hogyan működnek, mert a kék vs. vörös harcokban az kék erők gyak. tehetetlenek 3D világban a vörösök ellen... -
#42503 Köszönöm a válaszokat
No, találtam egy F-16 videót... 0:28-nál felfele tér ki a csűrő
http://www.youtube.com/watch?v=9musTH_KdVg
viszont továbbra is marad a kérdés: az összes F-16 verzió így működik ?
...mert F-18-nál esküdni mertem volna, hogy felfele nem tud kitérni a csűrőlap lehet, hogy ez egy régi verzió F-18A volt és a C,D,E,F változatoknál másképp van ?
számomra egyre kuszább és érdekesebb lesz ez a dolog
Molni neked mi a véleményed ? -
#42502 Ok, jövök -
#42501 Wolf mégse lesz. Én viszont még mindig csak 19ó-tól tudok reppenni és csak 1 küldetést.
19:30-ig várok, ha addig nem lesz senki akkor lépek.
Axe.
Felőlem repülhetjük.
-
Razor18 #42500 Az orrsegédszárnynak meg az ívelőlapnak szerintem sok köze nincs az eredeti kérdéshez... -
Razor18 #42499 Lehet, h én is tudok jönni, de még nem merem ígérni... -
#42498 @ Vampire : Ha csatlakozom repüljük a ma befejezett Korea küldetésemet? Nem túl nehéz, szerintem 3an is boldogulunk vele.