Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Wampa reloaded #42565 Ha beszéd (értés), szedd le ez Efortless english sorozatot, nem tudok linket adni mert megszünt a kedvenc kereső oldalam, feltenni meg tul nagy, több giga. Amerikai a pali, de nem huz rá nagyon idiomákal, vagy szlenggel.
Én nem akarok nyelvvizsgázni, de ez a beszédértést igen felhuzza, a te beszédedet is, ahhoz az 1000Q/1000A is ad jó alapot, ha azokból a témákból tudsz beszélni, nem hiszem, hogy meg tudnak fogni. Van hanganyaga is.
Kiejtésjavitás, nekem az American accent traininig (hanganyaggal)- már csak azért is, mert a standard amerikai kiejtés megközelitése könnyebb mint a britté, még amit rp nek hivank attól is (szvsz)
Nyelvtan bonyolultabb, szerintem a legjobb a Csordás féle kis nyk, de ha ki akarod csapni a farkad az asztalra, ugorj neki a Bozai leiró nyelvtannak :P
Van a 888 kérdés, meg a 8000 ezres Huron checkbook, hülyébbnél hülyébb, de használható mondatokkal.
Tesztnek meg (nyelvtan ) a Dexam feladatok (hanganyaggal- középfokvan meg)
, Oxford nyelvtani feladatok, Angolul könnyűszerrel (hanganyaggal), azonkivül van még 6-8 tesztkönyv (szóbeli, irásbeli, szóanyag ilyesmi) a gépemen
Ha érdekelnek, az Efortless kivételével el tudom küldeni bármelyiket- van ami fent is van, csak szólj.