52966
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#42497 Na Ez pont ezt a 2 rendszert mutatja csak kár hogy fanszia :)
Tehát +23 és -20 fok között térhet ki a
-
#42496 Talán ennél a 4. és a 6. perc környékén látszik hogy felfelé is kitér a flaperon .
-
#42495 Lehet én is becsatlakozom, de még nem biztos... -
#42494 Az amit leirtál , hogy a vizszintes vezérsik végzi a csürő mozgását is az majdnem minden modern fly by wire gépre igaz.Viszont azon a gépen ahol 2 külön felület a csürö és a flap ott a csürő a hagyományos értelembe is teszi a dolgát, sőt még többet is mert vannak olyan gépek amelyeknél a fékezésnél is besegitenek .Ugy hogy a falpok lefele a csürők meg mindegyik felfele tér ki . talán az F22-nél is igy van .
Az F18asnál biztos hogy kitér felfele is a csűrő:
Az F16-osra még nem találtam értékelhető videót ilyen pozicióból és a manuált vagy a tipuskönyvet sem találtam még meg ahol le van irva . -
#42493 Wow végre egy repülés. lehet benézek ha nem lesz RF.
Ezen az oldalon vannak TE missziók. Reg. szükséges.
vannak benne elég fingatós küldetések is.
-
#42492 Nagyon kíváncsi vagyok rá mit hozol össze!
Sok sikert hozzá!
Képet akár a munkálat fázisairól is rakhatnál fel! -
#42491 Én egyenlőre megakadtam azon hogy a videókártyámat nem bírom rávenni hogy 2 monitor is menjen rajta. Így a kis egyszerű cockpit gyakorlatilag még mindig csak statikus. Csak a couger mfd-k kerültek plusszba rá meg az indexer fények (AOA, üza töltő ajtó, orrkerék stb.) meg numerikus billentyűből eszkábált ICP.
Axe!
Gratula! Jó szédülést! Ne felejts most már az ülés alá rakni hányós zacskót!
Esetleg kísérletezhetnél még homorú felületre vetítéssel!
Amikor a suliban dolgoztam vittem haza projector-t kipróbálni Lock-on illetve falcon-hoz, de azoknak nem volt megfelelő a felbontásuk. A HUD adatait nem lehetett már leolvasni és a képfrissítése sem volt megfelelő.
Projectorban csak az az egy gondom van hogy nem tart örökké, üzemideje van az izzóknak, na meg a villanyszámlát is igencsak meg tudja emelni ha valaki komolyan game-el vele.
Más.
Ma olyan 19ó-tól repülünk Wolf-al. Alap Korea kampány. Aki úgy érzi jöjjön 1900-ra pcpilot-ra (ne küldetés közben ugorjon be a már elkezdett küldetésbe). -
#42490 Jöhet bátran! -
#42489 No, akkor jobban körülírom: pl. F-18-nál a csűrőlapok a szárny végein egyáltalán nem tudnak felfelé mozdulni.
Orsózásnál a fő nyomatékot F-18-on a magassági kormányok ellentétes irányú mozgatása adja (ahogyan F-16-nál is), így totál hasra húzott botnál is ha csűr a pilóta akkor az egyik oldalon még jobban kitéríti a magassági kormánylapokat (vízszintes vezérsíkokat) a rendszer a másikon pedig csökkenti.
Így F-18-nál a szárnyon lévő szűrőlapok csak besegítenek az orsózásba, mégpedig mindig csak egy (amelyiknek éppen kell), mert a másik oldalon a csűrőlap nem tud felfelé kitérni.
Egyszerre (megint csakis lefelé) akkor tér ki a két csűrőlap, amikor a Flap is ki van engedve így viszont ha csűrésre kerül a sor akkor a megfelelő ellentétes oldalú csűrőlap nem tud mást csinálni csak a leengedett állapotból visszatér a normál-vízszintes állapotba, míg a másik lent marad.
No szóval ezt kérdezem ^ : F-16 nál a Flaperon nem pont így működik orsózásnál ? A magassági kormányok ellentétes kitérései mellett a Flaperon a megfelelő oldalon csak lefelé tud kitérni és a másik nem mozdul?
vagy mindkét csűrőlap-flaperon mozog az egyik fel a másik lefelé ?
Üdv -
#42488 Jó hír, a földi egységeket sikerül egyre durvábban cselekvésre bírni. Vagy egy nyálcsorgatást - legalábbis nálam azt okozo - ACMI felvételem. Érdekel valakit? -
Razor18 #42487 Bár szerintem "is" helyett "és"-t írt Hungarojet, a kérdése talán arra vonatkozik, hogy a semleges állásból mozdul-e el felfelé a flaperon azon az oldalon, amelyik szárny lefelé indul, vagy csak a túloldali flaperon mozdul felfelé az orsózó mozgás érdekében? Elméletileg azért kellene felfelé is mozdulni szerintem, mert különben a forgatónyomaték nem pont a hossztengelyben hatna. -
#42486 Ezt a kérdést azért nem tudom, hova tenni mert a flaperon az a csűrő és a flap egy kormány felületbe integrálva, tehát mivel csak 1 kormyányfelület van ezért minden esetben mosdul felfelé ha az iráynváltoztatáshoz az kell.
Egyébként a manuálban talán van is egy olyan ábra, hogy milyen esetelkben mekkora a kitéritése az orrsegédszárnynak és a flaperonnak . mert az orrsegédszány is állhat negativba. -
#42485 En ugy tudom hogy minden verzional a flapsot az FLCS kezeli amint kinn a kerek kiengedi a flapst. -
#42484 Üdv az Uraknak !
...csak egy olyan technikai kérdésem lenne, hogy van olyan F-16-os verzió ahol a flaperon felfelé és kitér, mikor csűrőként üzemel IRL ?
-
#42483 -
#42482 Hétvégén megyünk akkor hozzád nyálatcsorgatni és bömösözni. Vegyél popcornt . -
Razor18 #42481 Mondjuk az beb***na, ha ennyiért nem lenne szuper... -
#42480 A képminőség meg szuper, és persze HD. A képek persze nem adják ezt vissza -
#42479 Igen, plafonra van pakolva, trapéz korrigálás, ahogy Razor írta. Semmi árnyék nem vetül a vászonra, viszont én nem látom a kép alját a műszerek miatt (ahogy a képen is látszik), de ez nem zavaró (nem akarom feljebb állítani a képet, mert akkor kitörik a nyakam, ha a kép tetejét kell néznem), TIR-rel meg egyenes szuper.
A 3D-hez természetesen nem a vászonnak hanem a projektornak van köze, 120HZ frissítésű, és alapból kezeli a 3D-t, csak mint kiderült ekkor iszonyat késése van, így játékra nem annyira használható, csak filmre. -
Razor18 #42478 Gondolom, hogy a plafonra van rögzítve. Szerintem menüből a trapéztorzítást ki lehet korrigálni... -
#42477 Foxit Reader -
#42476 nokiaprogramok.hu oldalon nézted már? regisztrálj és amit ott nem találsz meg az nincs is :) -
#42475 Axe a középpontban XDDDDD
tegnapi repülésről nem rögzítettél Acmi-t? szívesen megnézném.
symbian-ra tud valaki valami pdf readert? mind csak próba verzió amit eddig feltettem. -
#42474 A projector, hova van helyezve, hogy nem látni a laptop árnyéka a képen vagy a laptopon a repülö képe?
Vagy nem zavar be ha oda ülsz ?
A 3d-hez mi kell ? Mert ugye a tévéknél spec képernyő,de a vászonnál nem hiszem hogy ez megoldható. -
#42473 Igy még nem probáltad ?
-
Razor18 #42472 Mennyire kell besötétítened ahhoz, hogy jól lásd a képet? -
#42471 Köszönöm, már csak 3D-re kell rábírnom -
#42470 Lesz még fent Archer Tsen majd írok rá -
#42469 Az egérkábel tartó még a Call of Duty kupaszerepléses időből maradt rám, egérrel és egérpaddal együtt... -
#42468 BMS fórumban 2 merlin van, egy 66, a másik meg TTU. melyik lehet ő asz passz. ha egyáltalán ilyen néven regisztrált. -
#42467 Én köszönöm a lehetőséget ! Legközelebb megbosszuljuk a dolgot, bár a kékeknek már úgyis mind1, csak köröznek a térfelükön tökig rakva rakétákkal, a földi egységeiket meg kilőjük alóluk, reptereiknek is sanyi
Rá kellett volna írni Merlin gyerekre hogy jöjjön repkedni... -
#42466 Axe köszönöm a mai repülést. kettőt sikerült repülni, elsőnél rámentünk egy reptérre, bombázás előtt szórtak meg az F-16-ok, párat sikerült kikerülni de a végén csak lelőttek.
2 küldi, mentünk egy inter-t 6 maverick-el, cél előtt még leszálltunk tankoltunk egyet aztán hajrá. Egy szép menetoszlopot sikerült megcsípni, miután végeztünk beszálltunk mi is a buliba, benya volt bőven.
Lelőni sajna nem sikerült senkit sem, de ebből a repülésből is tanultunk.
Még egy megjegyzés: ezek úgy lövöldözték az Aim 120-at mintha ingyen lenne, dehát ez is egy taktika.
A repülés végefelé benézett egy magyar srác is, most hallottuk elsőnek erre. asszem merlin.g néven ha jól emlékszem. na jöjjenek a képek.
holnap remélhetőleg folyt. köv. -
Razor18 #42465 Még az az egérzsinór-tartó, theee.... -
#42464 Használd egészséggel, sok örömöd legyen benne
-
#42463 Papa megint beadta ugye? -
#42462 Na azért ezt nem csak a BMS-hez használom
Vagyok Archer TSen -
#42461 New Gunsound
iszonyat jó ezzel Dogfight-olni. -
#42460 árgép.hu-n fél milla a legolcsóbb
össze kéne adni hol jár a Bms cumód. Joystick, trackir, számítógép. vagy inkább nem? -
#42459 Vampire is igért képet, vagy volt már? -
#42458 Nincs több kérdésem :)