Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Tekintve, hogy eddig nem tudtam használni - mert fizikailag lehetetlen volt az XP64 fagyása miatt - a programzoó cuccot és a belső setup fel sem ismeri, honnan lennék képben...? Minek nézzek meg valamit, ami nem működik...? Állítottam én valaha, hogy fúde képben lennék? Soha... Nem véletlen nem szól a kézikönyv a joy programozásról...
Mivel egy nem működő eszközöm volt, miért is nyitottam meg volna a manualt...? A manual elolvasása segít bármit is azon, hogy "zizeg" a csúszka és az összes rotator...? Nem. Mivel én csak FOV állításra használtam volna, ezért bennem fel sem merült, hogy gombot csiánáljak belőle, hiszen a BMS4 belső setupja amúgy sem képes rá.
Tehát képben leszek, ha szükség lesz rá, ami egyszer csak eljön. Nem nézek, mint hal a szatyorban, mert szükségem sem volt eddig rá...
Az elkényeztetés nálam azzal keződne, ha működne az eszköz rendesen. Ez eddig 2-ből 0. Viszont ezek után akkor megkérdezi magától az ember, hogy más eszközön a hasonló vezérlők azok rendesen működnek -e vagy sem.