52966
  • Borisz80
    Még egy hülye kérdés.
    BMS -setup- control configban hogyan tudok leszedni / törölni egy gombot egy bizonyos funkcióról?
    A joy-om egyik gombját szeretném törölni, mert a "TIR középre" funkcióját konfigolnám rá a TIR-ben.

Éssss.... most már végre tudok trimmelni is a POV hat-al :D Nyem kell már azzal nézelődni :D
    I m very örül!
  • z0ty4
    TE missziók

regisztráció kell. ami kb. 1 perc. És ami durva, hogy a zip-ben exe van, semmi másolgatás, automatikusan a save könyvtárba telepít.
  • Razor18
    Ha a valódiságra törekszel, akkor Z, de sok dolgot megkönnyít a FOV, mert a progi nem adja vissza az emberi szem felbontását.
  • axenet
    Z

Amugy egészségedre, tudok ám mindenről hiába titkolózol

Dobok majd képet a kis cockpit módosításomról
  • Borisz80
    Track Ir tulajok!
    Ti hogy használjátok a Z tengelyta BMS-ben? FOV vagy Z? Tehát zoom-oltok vagy simán a kabinban mozog előre meg hátra a fejetek, de a külső 3d-s világ az nem nagyítódik?
  • Molnibalage
    Kis könnycsepp a szemem sarkában. Végülis egy ideig az életem szerves része volt a csapat, ott alapoztam meg fejlesztő múltamat.

Pár nickre más én sem emlékeztem a képről, megnéztem a régi mentéseim között. Az itt levő régi motorosknak talán mondanak valamit ezek a nickek.

Ripsaw Seifer, JimG, Dewdog, Falstar, T-Rex, Welsh-madman.

Ej, de elkapott a nosztalgiázás...
  • Molnibalage
  • Molnibalage
    Az FF csapat 2009 táján kb. belőlük állt.

• arrow19
    Persze kb 1,5hete kivan love a forum. Szepen leszanaltak magukat 1ev alatt.
  • Molnibalage
    FreeFalcon game over?
  • Molnibalage
    MANPAD/SHORAD demonstrációs videó. Először alap DB, aztán alap DB csak a flageket átállítva. A különbség asszem szembeöltő. Akkor is működnek elvileg - ezt még nem próbáltam ki - amikor ütik-verik egymást az egységek. Kb. ez a minimum, amit tudnia kellene alapból a cuccnak...
  • arrow19
    A hangom alapján nem kicsit voltam kómás.
  • z0ty4
    BMS 4.32 - Test flight on Redflag round 2

Janát imádják a Sam-ek.
  • Molnibalage
    Hááát...

Új 3D modellekkel is fel kell még tölteni - 611-Eagle és Hayab cuccai - és megígérte anno mykinge, hogy berakja az F-14 pitet is. Ezek még le sincsenek szervezve, mykinge mostanában úgymond távolléten van.

Az orosztanulás elég sok időmet elviszi, de mivel a gerince megvan a cuccnak, szerintem kb. 2-3 hónapon belül várható a dolog.

TE tesztelésre alkalmas DB is viszonylag gyorsan készen lesz, és a '1991-es Rolling Fire az egyből játszható az átszabott DB-vel hiszen eleve úgy terveztem meg, hogy "mi lenne ha" működne a MANPAD/SHORAD, tehát annak megfelelően alakítottam a földi egységeket és helyeztem el őket.
  • z0ty4
    Mikorra várhatjuk?

Gondolom mi kapjuk meg elsőnek. Szólj ha tesztelni kell, szerintem páran benne lennénk.
  • Molnibalage
    Nem, kiegyensúlyozott, elvileg végre lehet némi halvány esélye a vörösöknek. A földi egységek és a AAA átkalibárlása miatt a földi egységek pl. kőkeményen szétrúgják a déliak seggét, akkor is, ha éppen felettük repülsz. TE teszt alatt egy 2,5-szere túlerőben levő T-72 battalion 5-6 perc alatt lezúzott egy kék egységet miközben a MANPAD/SHORAD most már képes volt dolgozni és a kis gépágyúk géppuskák nem lőnek szitává egyből.

Mondjuk úgy, hogy nagyon erős inspirációt kaptam arra, hogy dolgozzak a modon. Mikor kijön, akkor azt kell hogy mondjam minden más helyszínt körbe lehet röhögni, az én modomhoz képest az összes a "nem műkökdik" kategóriát fogja képezni.

RAM22 segített abban, hogy a TE listában levő egységeket is képes legyek átnevezni, tehát a MiG-23MLD és a MiG-21bis és PF is helyesen lesz feltüntetve. Egy rakás úgy egység lesz a földi egységek listájában is ---> igen változatos TE szerkeszthető. Lesz radaros AAAs, SHORAD/MANPAD védelmes tank battalion, de lesz csupasz is. Lesz pontvédelemre használhato radaros AAA és SHORAD battalion, stb.
  • z0ty4
    Készülgetnek a Tomcat skinek.
  • z0ty4
    Akkor fingatós lesz a modod?
  • Molnibalage
    Kíííííííííííííííííííííbaszott jó! Úgy néz ki, hogy életre lehet kelteni minden egyéget, a flagek vannak elbaszva, az exe ezek szerint máshogy értelmezi őket. Ha bepipálom az "air defense", "towed" és "has crew"-t, akkor mozgás közben is tüzelt 3-ból három egység, amin kipróbáltam. Ez elég egyértelmű.
  • Molnibalage
    A Mistral az úgy tűnik, hogy működik. Rátettem egy BMP-2-re és módosítottam olyan flagre, ami van a V-Misral egységek, akkor megy. Lehet, hogy más is beüzemelhető így? ---> Sok, sok unalmas tesz szükséges hozzá...
  • Molnibalage
    Az Stineres sq. az álló volt, azért működött. A mechnél a Mistral tényleg működik. Csakhogy én nem a kék erők tesztelésére fókuszáltam, egyetlen vörös MANPAD sem megy és SHORAD sem. Ott körözhetsz fél órát, akkor sem indít a BMP-CMD, ahogy az ACRV sem. SA-13-tól láttam egyszer-kétszer, de csak MI-re.

Tehát továbbra is azt mondom, hogy mázlistán kiválasztottad kb. az egyetlen fajtát, ami működik... Pechetek volt.

• Molnibalage
    Akkor álló egységek voltak, azok működnek. Mindenféle egységgel próbálkoztam saját moddal és core DB-vel is. Pont ugyanúgy nem működik mint az alapban...
  • axenet
    Sorry, ma KO voltam
  • axenet
    tök véletlen szedtek le 6unkat...
  • Molnibalage
    Kipróbáltam, csak véletlen lehetett. Rám soha nem índított mozgó egység, több órányi repszimidő alatt a saját MOD-omban néha-néha volt egy SA-13. Radaros SHORAD még stabilabban látszi, hogy nem máködik. Folyamatosan működik a radar, de mozgó egység nem indít semmit. Álló igen. Az U4 nem változtatott semmit, a gépágyú sebzés mizérián sem...
  • arrow19
    A turn circleomon kell hegyezni faszsag volt 50labrol raloni a gepre.
  • z0ty4
    Sikerült végre megnézni a Sínai videót, szerintem nagyon jó lett ez is. Brevity az tuti benne, lehet tanulni belőle. A végén az a peches belerepülés....megesik. remélem lesz 1-2 Redflag videó is.

A Dogfight is jól sikerült, ezért kötelező a Sínain a trackir :(
  • z0ty4
    Vagyok Ts-en.
  • axenet
    Így van, maradunk U4-en, és majd kiderül mi lesz. Addig nyomhatunk sima KTO kampányt, olyan már úgyis rég volt
  • Molnibalage
    Nem próbáltam az U4-et, de kétlem, hogy számítana. Mondjuk a gun damage miatt úgy is csekkolni kellene, mert a saját MOD-is arra (?) kellene készíteni. Viszont a bugfixek között semmiféle MANPAD utalást nem találtam.

Lehet, hogy Axe látta az 1000-ből egy című előadást vagy olyan statik egységet tett le, amiben van MANPAD/SHORAD. Ilyen van, de nem sok. Egyes SHORAD még ekkor sem működik, mert a "radar slot" beállítás el van rontva a DB-ben, meg a DB-nek más problémája is van...
  • L Viper #42307
    Akkor most hogyan tudod letesztelni a MANPAD-okat? A 4-es Update-el ezek szerint még nem is teszteltél?
  • arrow19
    "Meaning, that we are currently running the server on Battle for Sinai 2.1 in order to see if at least there we will see tha same problems."

Mielőtt még elkezdenétek telepítgetni csak szólok. Hogy most Sinai fut a szerveren U4-el.
  • Molnibalage
    Uninstall és visszatelepíhető, mert telepítéskor választható, hogy melyik updatig teszed fel. Én fel sem tettem még az U4-et.
  • z0ty4
    köszi Axe

u3-at meg nem lehet csak úgy visszatenni gondolom.
  • axenet
    Megvan a bibi. Folyamatosan összeomlik a szerver mint a zacskós tej, U4 problémára gyanakodnak :

It would not be Falcon, if thigs would always run rock stable forever .....

As many of you gents many have already noticed, we have encountered very strange and undefine-able crashes on the Redflag 3.0 server.

But the problem we have is, that we are not certain, if the crashes are caused by the new campaign (3.0) or by Update 4 or by hacking attacks (which is farfetched though) ....

Whereas redflag 2.3 ran for over 2 weeks rock-stable without any crashes, now things wend south.
    Every change introduced with 3.0 and different from 2.3 has been terminated as cause, as i ran same under 2.3 conditions.
    Unfortunatly there are no sound indications of errors to find as cause of the crashes at the moment, so we are forced to proceed more
    analystic and efficient.
    Meaning, that we are currently running the server on Battle for Sinai 2.1 in order to see if at least there we will see tha same problems.
    If we will, then most likely the problems are cause by Update 4.
    Usually an official update like Update 4 would not in conflicht with the campaigns we release, as those use their own filestructure independent from
    .exe updates.

The next step would be to run the server with Redflag 3.0 under Update 3, but for now - as you all have Update 4 installed, we run BFS 2.1 to exclude or determine Update 4 as cause for our problems..

I appologize from all pilots participating, but in the same time i ask for everyones help to participate on the BFS 2.1 server in numbers, as we need
    to "stress" the server as best as possible in order to get sound results.

Meanwhile, in the same time, works is being done parallel in order to find the reasons.
    It is pitty imo, as RF 3.0 was my best work on a global perspective compared with anything i have done before.
  • Molnibalage
    Köszi. Ma megnézem, hogy mikor és hogyan tüzelhetett a MANPAD. ~száz órányi teszt alatt mozgó battaliontól és kb. kétszer láttam rakétaindítást. Ez gyakorlatilag akkor lehetett, amikor valamiért egy pillanata megállította az MI a battaliont.
  • axenet
    Passz , csekkoltam minden fórumot, semmi , csönd van. TS szerón rá kell kérdezni.
  • axenet
    Jana brúdernél a pont, amit postoltam az csak az .ini fájlt tartalmazta, amiben csak a vonalak és a SAM karikák vannak a küldetéshez. Jana postolta a rendes küldetést, TAC és TWX fájlostul.
  • z0ty4
    Axe: Redflag szerverről tudsz valamit? tegnap este óta nem megy. Sehol semmi infó, hogy mi történt.
  • Razor18
    akarom mondani #42290?