Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez már tuti hogy jó. Próba képpen leszedtem. (az oldalon más a borítója de ugyan az a könyv.)
45mb
A Download Link 1-re kattintsatok.
http://www.veryebooks.org/fighter-combat-art-and-science-of-air-to-air-warfare_315550.html
de csak nem linkelné be ha virus lenne ( remélem)
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Razor 18: Az lehet de ha szétszedem márha szétlehet, akkor meg nem tudom használni mint webkamera.
szóval egy könyv, címe:
The art and science of air-to-air combat
by Robert L. Shaw
És lehet hogy nálad jól fog müködni,ha egy stabil clippet sikerül fabrikálnod, nálam csak egy sebtében összegányolt valami volt amikor teszteltem, de a játékban valahogy olyan érzésem volt hogy akad a kép de lehet a V-sync hiánya miatt és csak FF4 alatt probáltam még.
Ja és én nem modositottam a kamerán semmit igy is látta a távirányitót, de a redönyt le kell huznom , mert anélkül annyira sok fényt kap hogy nem tudom lejjebb venni az érzékenységet FT-ben.
Most talán több idöm lesz nekem is és csinálok egy stabilabb vázat a cuccnak , meg ha csatlakozni akarok egy két reppenéshez akkor muszály lesz.
A gépemnek birni kéne ha softrveresen számol is 4 mag 8 giga ram és 1gb VGA van a gépben ha ez nem elég neki akkor igy járt. A BMS nálam nem lassul be VGA driverben minden képjavitó maximumon és élsimitás is. 1680x1080 as felbontáson.
Assistant Director of Operations, 72nd Virtual Fighter Wing , 47th "RONIN" Squadron
Igazság az, hogy egyetértek Janával. Kb 3 hónapig freetrackeltem, végére már elég jól be tudtam állítani, de kicsit inkább nyûg volt, mint elõny. Single playerben ok, de multiban, különösen pvp-ben, ahol kb folyamatosan rángatod a fejed ide-oda, hát... Amióta megvan a TIR, azóta már akkor is forgatom a fejem, ha csak bekapcsolom a BMS-t egy pillanatra fejhallgató nélkül valami próba okán...
Assistant Director of Operations, 72nd Virtual Fighter Wing , 47th "RONIN" Squadron
Szerintem nagyon tutin megírták a Freetrack progiját. Szépen kalibrálható.
A webkamerám profiljában az auto exposure-t lejjebb tudom venni és akkor nem zavarják a háttérfények.
Egyébként, ha lenne most egy Trackirre való fölös lém, gondolkodás nélkül kukáznám én is a Freetracket 😊
Amúgy jó.
És ha infrásra csinálja meg az ember?...
Vaciláltam a VX 1000 és a 800 között és a 800ast vettem,de már bánom az 1000essel mindenkinek f@szán megy, ehhez meg még driver sincs.
Jól jönne egy kis leirás a setubjáról freetrack alatt.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Egyébként nagyon szépen lehet hajlítani, ha feltöltöd finomszemcsés homokkal, ledugózod a két végét. Mécses felett akartam, de elektromos fõzõlapnál jobban ment. Felé tartod, hamar meglágyul, csak lassan kell, nehogy berogyjon. Szerintem forró vízben is meglágyul. Kockás füzetlapra elõre megrajzoltam az klipet 1:1 -ben sablonnak. Így nem volt nehéz az íveket megcsinálni, csak próbálgatni kellett mellé.
A pálcákat egy arcbalzsam kupakjába eszkábáltam. Dupla falú, jól tart. Forrasztás után egy mûanyag lappal lezártam. (Kiürült mûanyag csésze aljából vágtam ki éles sebészollóval a lapot.)
A sapka meleg, én ezért csináltam klipest. A mikrofonos füles mindig rajtam van amúgy is.
Az elemtartót egy villogós mikulásos sapkából szedtem ki, ami már amúgy is tropára ment.
A képen nem látszik ,de az elemtartó rögzítve lett egy vállfacsipeszre, ezzel szoktam a szék könyöktámlájára csíptetni.
A ledek felületét lemattítottam vízpapírral. Mintha tejüveg lenne, olyan lett. így ha teljesen oldalra fordulok is látja a kamera a fényét.
A tartó meg bármi lehet amit be tudsz szerezni, kemény szívószál vagy sima drót amire rátekered a vezetéket esetleg zsugorcsõvet húzol még rá.De a lehetõségek tárháza kimerithetetlen ebböl a szempontból.
DE a legegyszerübb ha a tescoba veszel 3 ledes hátsó bicigli lámpát és a ledeket kivezeted a házból , igy megoldod egybe a elemek a felfogatás és a kapcsolás kérdését is és bizos hogy jó lesz a feszültség is.
de itt van pár kép amibõl lehet szemezgetni
Van az SG-n is topikja, de a kinti fórumban is bõven vannak ötletadó megoldások.
(Vannak képek is a csomagban.)
A cspesz kisebb és csinosabb lett azóta 😊 és csak 31 gramm már.
Ilyen múködés közben.
Fraps nélkül még ettõl is simábban leköveti a mozgást:Tesztvideók.
a #39704-re még nem válaszoltál...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Egyébként egy egyszerü 3 infraledes cucc ,a sapin ugyan csak infra visszaverõ felületek vannak ,tehát passziv jelet kap a kamera ezzel a clippel viszont aktiv jelet a ledektöl. igy javul az érzékelés nappali fényviszonok között is.Nem kell sapka, nem változik a geometriája.
Akkor be kell szerezni egy ilyet vagy késziteni egy házi gyártmányt aztán nem kell sapka a füles meg majdnem mindenki használ , vagy elég egy fejpánt hozzá .