Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Razor18 #42387 Te Balázs, őszintén, meddig olvastál bele valaha is a joystick meg a programozó szoftver manual-jába? Én nem akarok az X-52 fogadatlan ügyvédje lenni, de amiket mondasz, azok alapján finoman szólva is fingod nincs az alapokról sem (hmmm., kinek a stílusát is idéztem most?
), HW és SW téren egyaránt, ehhez képest csípőből savazod a joysticket, akárhányszor szóba kerül. Biztos dühös voltál, amiért az első beszart, dehát azt kicserélték, lépjünk tovább.
Idáig filóztam, mi a lófütty a Te joístickeden a háromállású "görgő", mire rájöttem, hogy te a MOD kapcsolóról beszélsz, amivel meg tudod triplázni a gombok funkcióit, csakúgy, mint a pinky-vel duplázni (ha ez mond valamit). A kettő együtt meg ugye már 6szoros szorzó...
Ha meg csak nézel, mint hal a szatyorban, mikor arról van szó, hogyan kell a csúszkából gombot csinálni, abból nagyjából az jön le, hogy a felprogramozó szoftver manualja örülhet, ha valaha megérkezett a gépedre, de legjobb esetben is minden bekezdésből az első mondatot olvastad csak el, gondolom azért, mert "A manual a hülyéknek való", ahogy ezt vallja egy tanult(?) ismerősöm.
Így azért BÁRMILYEN terméknek is elég nehéz Téged elkényeztetni szerintem. Nem véletlenül született a négybetűs rövidítés a neten: RTFM, ha úgy is szar, na majd akkor lehet ekézni... bocsi, ha kicsit túlfűtöttnek tűntem...