Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
No akkor gyárcson kend ebből :) Hogyé tuggya eztet megvalósítani? :) Engem érdekelne a dolog.
Ami meg a fórumot illeti, magam is reppentem régen még AFfel sokat. Előtte meg 98 óta toltam a "simával" és a kiegekkel. Végigéltem a nagy háborúkat, az efalcon és a másik csapat között, megnéztem a csatát az FF és az OF közt.
A legnagyobb bajunk az hogy régiek vagyunk. Ha most adná ki valaki az AF2-őt, akkor megint megerősödnénk, mert új emberek hallanának rólunk.
Aztán valakiben van annyi hogy akarja a realisztikus avionikát, valakiben nincs. Jelenleg a BMSt tanulom megint, de kiválóan érzem magam a maximumra állított RoF-fal is. Mindegyiknek megvan a maga fílingje.
Sokan játszanak az A10-zel is. Én is kipróbáltam. Még tetszik is. Csak én nem vagyok csatapilóta :) Az Il2-ben is egy fél órát repültem összesen az Il2vel :) De bezzeg a messzerekkel... Helyette most itt a clod, ami hát... most kezd működőképes lenni. De talán az utódja már felér hozzá.