52966
  • axenet
    asszem kofigban lehet, legközelebb megnézzük.
  • axenet
    Barátom hiába tombolsz itt nekem, mint látod hasonló konfigunk van (kb). A vidkari külső beállításai min vannak? (Sztem ideál az „override application settings”, antiallias 2x, adaptive ), a BMS-ben meg :

azaz multisampling és vertical sync off...többi rakható fel (shader, fény stb...)
  • Razor18
    MFD "fél felbontást" hol lehet állítgatni?
  • Molnibalage
    Mit optimalizáljak egy zsír új gépen, ami húzva is van és majdnem minden extra beállítás LOW-on van...? Az energiagazdálkodásnál is minden koppon...

i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 16 GB RAM. A CPU 33-szoros szórzón 3.3GHz-en megy. A VGA majdnem csúcson van, a csúszka max. értékének 90%-95%-nál van és overdrive engedélyezve van. a BMS4 SSD partíción csücsül.

QS összevissza 1-re van téve, max 2-re. Nem pixeles fény, nincs belső árnyék, minden shard szinte lelőve. És még így sem jó TGP-vel... Ja, az MFD is fél felbontáson van...
  • axenet
    Gyanítom srácok, hogy nálatok optimalizálási gondok vannak, pl a vidkari beállításai + bms beállítások + nem gond, ha nem fut anyu kedvenc filmjének a streamelése a háttérben...
  • axenet
    I 5 2500 (oc 3600 Mhz), ATI 6950 OC, 8GB Geil gaming ram set, SSD
  • Molnibalage
    Sosincs FPS gondod? Milyen vas kell alá, hogy ekkora felbontást bírjon?
  • axenet
    Nálam? Igen
  • Razor18
    A BMS gond nélkül fut 1920x1080-on, igaz?
  • axenet
    Erre most ráleltem :

Csak hogy mindenkinek vigyorral induljon a napja
  • Gundark 1 1
    Gratulálok. Ha lesz egy kis időm elolvasom :)
  • axenet
    mai küldetés teaser :

Sajna kevesen voltunk, igy elhaláloztam

• axenet
    akkor fél TS
  • Razor18
    Az úgy király!
  • axenet
    Ok, nekem is jó f6tól, sztem 8ig max, ha az jó ?
  • Razor18
    Szerintem 5 óra felé már otthon leszek, kajával együtt max. f 6-ra szerintem ready státuszba kerülök. Te bármeddig tudsz maradni / hosszút akarsz repülni, vagy volna még valami dolgod mondjuk 11-ig?
  • axenet
    nekem rugalmas, te hogy érsz rá ?
  • Razor18
    Kb. hánytól?
  • axenet
    Ma este valaki, úgy tűnik mégis ráérek ?
  • Molnibalage
    És íme, a Sas leszállt. :)
  • Molnibalage
    A mini hadjáratok készítését próbálta már valaki? TE-ben letenni pár egységet, a fájlokat átvenezni cam-ra és megnézni, hogy mi lesz? (Persze előtte szigoúran backup)
  • Molnibalage
    Tökmindegy, hogy milyen profilt használok. Majd felveszem frap-szel, hogy mi a bibi.
  • Razor18
    OK, akkor Te csak röhögj, én addig mepróbálok segíteni neki, ami tőlem telik... Ennél azért lehetnél egy kattanással empatikusabb, ezt leírni minimum felesleges volt. Vajon ha Te volnál ilyen szituban, mit várnál, azt, hogy körberöhögjenek? .
  • arrow19
    Komolyan amit összeszenvedtek ezzel a k. profillal az már vicc kategória.
  • Razor18
    Valahogy át tudod küldeni a profilodat? Rápróbálnám egy jól működő TIR-re, hátha kiadja, hogy a profillal van-e bármiféle gond. Priviben átdobom a mailcímemet, nem tudom, simán átengedi-e csatolmányként, ha nem, zippeld be JELSZÓVAL kibonthatóra, akkor a vírusirtó nem tud belenézni. Csak akkor Nekem küldd át a jelszót is persze...
  • Molnibalage
    Nem, de ideje hosszabbtávon gyakorolni vele. Hátha, csak én vagyok béna.
  • Molnibalage
    Akkor dolgozni fogok és buli is lesz. Valamikor meg a MOD-ot is csinálni kellene, ha komolyan gondolom a karácsonyt. Még el sem kezdtem. Szerintem nem is fog összejönni...
  • axenet
    @ Molni : Ezen a hétvégén nem lesz időm erre külön (örülök ha két hosszabb küldit le tudok repülni), de kerítünk oktatásra is alkalmat, mondjuk jövő hétvégén.

@Razor : Az estéimről még nem tudok semmit a hétvégén, péntek este az sanszos, a többit megírom.
  • Razor18
    Na összeállít végre használhatóra a TIR?
  • Molnibalage
    Hát én max. oktatásra és gyakorlásra mennék TIR-rel, ha elvállalod.
  • Razor18
    A szívem vérzik, de én sajna este érek csak haza, sötétedés után. Majd legfeljebb akkor rátok nézek.

Addig meg Dogfightban messziről gyakorlom a befogást. Arra már rájöttem múltkor, hogy nem érdemes messziről "zoomolni" a radar kurzort (EXP), mert akkor a globális SA nagyon leromlik (utólag is sorry, a többi már domino-elv volt ). Viszont mindig azt hittem, hogy a TWS ajánlatosabb, mert több adatot ad alapból. Az RWS-en alapól ugye a kis négyzetek csorognak lefelé csak, de majd megpróbálom a többi submode-ot is.
  • axenet
    Hétvégén kinek hogy lenne jó egy közös repülés ? Szombat délután 2 pl ?
  • Molnibalage
    A Sas felszállt. ;)

• Molnibalage
    Tényleg nem kell sokat várni már. A mellékletek fen vannak, a fanfárok bekészíve. Fater most olvassa az utolsó oldalakat.
  • axenet
    Így van! Ennek örömére kedvet kaptam egy jóéjt tankoláshoz , enjoy :

• Razor18
    Jana jól beszél, a sebesség számszerű abszolut értéke tulajdonképp nem is kell, hogy érdekeljen, lényeg, hogy a másik gép lehetőség szerint relatíve ne mozduljon. Ha távolodik - gázt, ha közeledik, lehet visszább venni, aztán némi fűrészelés után azért be kellene, hogy álljon a 0 relatív sebesség...
  • axenet
    Nem olyan nagy kunszt. A titok nyitja, hogy a lead nincs teljesen full AB-n...
  • arrow19
    Nem azt kell nézni mennyivel mész (jó persze nem lehet ~100knot különbség) hanem azt hogy a másik közti távolságot tartsd, ezért kell hogy folyamatosan "rajta legyen a szemed" a leaden. Ha ezt megtanulod menni fog a légitankolás is.
  • z0ty4
    Formation takeoff, heavy load out

ahamm, értem én, úgy tartja a köteléket, hogy rá sem néz hogy mennyivel megy. Ehhez kell egy kis rutin.

A helyzetjelző fények vagy mi csak nekem tűnnek újnak?
  • z0ty4
    Virtual SOLOTÜRK - VFAT 2012