Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Megnéztem. Gyakorlatilag változatlan a DB, ugyanúgy totálisan elbaszott a batallion roster az exe és a Falcon alapvető tulajdonságai miatt. Annyi van, hogy AIM-9P és ősrégi winder totál unreálisan, hogy a gameplay balanszosabb legyen. Ez kb. 3 perc F4B-vel, ha tudod, hogy mi a cél. (Egyáltalán miért AIM-9P? Miért nem AIM-9J? Az sem űbertáp...) A AAA és összes battalion ugyanaz, az OBB talán picit jobb, hogy legyen challenge.
DB és modellezés szempontjából pontosan ott van, ahol az alap DB... Kérlek, hogy ezt ne fikázásnak, hanem objektív kritikának fogadd el attól, aki lassan 5 éve gyurmázik a DB-vel. A gyanúm az, hogy inkább a térképen változtattak, hogy a földi csapatok rendesen dolgozzanak. Ez is fontos, de ezt eldönteni ilyen gyorsan nem tudom, ehhez végig kéne tolni. A SAM OOB-t érdekesnek találtam, de működnek, ahogy kell.
A DB-ről első ránézésre megmodom, hogy ugyanaz. A hadjáratban is fölé mentem egy tank osztagnak, egyből le is szedtek...
Egyébként az első sínai hadjáratkor is beszéltem a készítővel. Akkor azt mondta, hogy azért AIM-9P, mert ez volt a legyrosabb megoldás. Tehát az elv nem változott. Simán "adjunk" szar fegyvert, hogy ne legyen 1 lövés 1 kill, ahelyett, hogy rebalanszolná az egész DB-t aköré, amiről viszonylag sok adat van. (AIM-9M, AIM-7M).
Szóval örülök, hogy van jó MP környezet, csa nem értem, hogy mi előtt kellene leborulni.
Pusztán ócska fegyvereket rakta F-16 gépekre, ,de alapvetően semmi sem változott. Ezt az alap korea hadjáratban fél óra alatt megoldom, hogy a meglevő DB elemeket átzongorázom HP-vel és még fél óra, hogy a hadjáratban a meglevő battalionok típusát átállítom. Tehát, ha a térképet leszámítva nem változtattak semmin, akkor nem értem, hogy mit kellene észrevennem. A teszt bevetésen azt tapasztaltam, amire számítottam. A SAM pont olyan, mint eddig, az AIM-9P egy rakás szar minden szempontból, az AIM-7D hatékonysága a platformtól radarjától függ, aminek az értékei szintén nem változtak.