52966
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#41137 Egyébként nekem igen böki a csőrőm, hogy az AIM-9X-nek nincs valódi HMS modellezése. Csak radarral lehet célt befogni és igen, követi 60 fokon túl, de 60 fokon túl nem tudsz befogni, ezen felül az RWR is mindig sípol. Akkor már inkább a padlock befogás. Persze így no padlock esetén nincs HOBS képesség. Érdekes modellezésbeli kérdés. -
#41136 LOL, hát nincs! -
#41135 Nekem a FOV-on van a hangsúly. Ha nincs padlock a PvP szerveren, akkor nekem annyi. -
#41134 Jah, ne FOV zoomon legyen a z-index... -
#41133 Exclusive-t pipáld be mert ha kilépsz visszaugrik a default profilra. Nálam a ~45°nál néz teljesen hátra de ez függ a monitortól való távolságtól is etc etc. Egy idő után megszokod (~először 1hét) hogy egy pontra nézel nem összevissza, "stabilan" utánna menni fog hogy pontosan hova kell nézned hogy a műszerek és a többi cucc is meglegyen elsőre kurva szokatlan aztán hozzászoksz+hogy a fejeddel oda egy pontra nézel és a szemeddel pedig követed. Van hogy beáll nekem is a nyakam 1-1,5 óra után. Ezt az ucssó mondatot nem értem de megszokod egy idő után, én pl 60%ban sapkával használom. -
#41132 A profil betöltése után nekem teljesen víszitnes görbe jött be és teljesen oldalra kellett fordítani a fejem a tiednél, az alapján nem.
Nektek nem fárad el a nyakatok? Mert az a bibi, hogy merven kell nézni, hogy ne zizegjen a képenyő, viszont a szemem megőrü az előre hátra hajolásnál a fókusz miatt. Vagy túlságosan kell a fejemet mozgatni és az köti le a figyelmem, vagy baromi érzékeny. Sokat kell használni, hogy megszokjam. -
#41131 Ez nagyon fasza cucc Zotya. A fele ugyan már megvan, de jó így összegyűjtve. -
#41130 Nekem is ilyen techdemonak tűnik. -
#41129 POH faszán néz ki, de még baromi messze van a késztől... -
#41128 Aha, szétbontjuk az egyiptomi ellenállók ádáz ütegeit
Első körben Sead lesz , AGM-45-öt kéretik faszán kezelni
@Vampi : én leszek akkor , sztem többiek is. (Sinait szedd le mihamarabb, mert 1 giga)
Battle for Sinai 2.0 -
#41127 hehe mellé.....
Ez a POH nem csúnya......
estére akkor Sínai ? -
#41126 -
#41125 mert magyarázkodni azt nagyon tudol...... -
#41124 Közben észrevettem csak a fórum nem ment a te linkeden szedtem le. -
#41123 Password to unzip: airborne -
#41122 Password? -
#41121 Az ilyen videókat estig tudnám nézni, köszi szépen.
nem tudom volt-e már linkelve:
A.S. AirCombat Training Lecture
Feltettem ide. Valamivel gyorsabb.
-
#41120 Pöckölgesd a beállításokat kicsit, nekem ez ami bevált ami nem azt jelenti hogy neked 100%ig megfelel. A smooth és a speed is érzékenyebb a gyárinál nálam. -
#41119 Egy kis érdekesség. Én most találtam rá véletlenül.
A "Vipers In The Storm" könyv szereplőjének és írójának megtalálható jópár HUD,MFD felvétele a leírt bevetéseiről.
Aki olvasta a könyvet és érdekli, íme az egyik:
http://www.youtube.com/watch?v=y2aYZ4WPPE4
Ezzel már a többi videó is könnyen megtalálható. -
#41118 Jó lenne, legalább egy küldetés erejéig, de még nem tudom. Az elmúlt 1,5 hónapban nálam eléggé trükkosek az éjszakák.
20-21ó felé lennétek? -
#41117 Nem, ez a sorszáma, csak a kettőskeresz jel miatt a blogmotor hülye. A sorszáma ez. Itt még nem tart a topik, még 50k-nál sem. :) -
Razor18 #41116 Törölve. ? -
#41115 #62530 -
#41114 Simaliba. Keménymag Rules!!!!!!! -
Razor18 #41113 Van két csúszka, egyik a Speed, másik a Smooth. A Speedet tedd kb. 1,6-1,8 környékére, a Smooth-ot meg 20-30 körülre. A hátrafelé zoomolás alapján lehet, hogy HW hiba, a többinek így jól kellene működni ezekkel a beállításokkal. A serial száma mennyi (Track IR logo alatt közvetlen, Device ID)? -
#41112 Oké, megy. A koordinátarendszeres nézet jó. A Track IR alapvető marhasága marad. Ha hátrafelé nézek, akkor a zoomoláshoz HÁTRAFELÉ kell húzni a fejem... Lefele nézéskor látom, hogy a fényes felület szöge a baj a szenzorhoz képest. Nézek lefelé és 65 foknál lefelé nézve szimplán meghülyül. Kicsit felfelé billentem a sapit és akkor jobb, de akkor meg a zoomoláshoz rossz kicsit a szög.... -
#41111 Letöltöttem. Hogyan tudom az 5.2-vel használni? Nincs import/load profile. Be kell másolni valahova? -
#41110 Holnap este gyűlünk repkedésre Janával. Sinai singleplayer kampány lesz belőle, ott aztán van izgalom,és kéne a sok ember. Valaki még? Zotya? Vampi ? -
#41109 Mert nincs tudtommal. -
#41108 Sziasztok!
Meg van valakinek az öbölháborús hadszintér BMS 4-re? Régen volt FF-re, de BMS 4 alá nem találom.
Mint ha rémlene hogy volt már erről szó, és hogy neheztelt valaki rá hogy nincs benne kampány csak a terület és kész. TE-ben kell hozzá szerkeszteni küldetéseket.
Help me please!
THX! -
#41107 a -
#41106 Cici magazin rulez. -
#41105 Nem szokásom reklámozni,de aki tud segitsen !
Vagy az ismerösötöknek szóljatok akit érdekel a téma.
Köszi -
#41104 profil -
#41103 Használtan vettem Balu-tól még 2007 novemberében. -
#41102 Melyik HSZ-ben volt a profil? -
#41101 Azért mondom hogy rakja fel amit én használok mert az 100% hogy megy és jól van beállítva a szenzor is és a tengelyek görbéi is. Mióta a swből én felraktam a beta-t és észrevettem hogy sokkal szebben fut a háttérben a process, folyamatosabb a mozgás. -
#41100 Serial alapján cserélik, de azt hiszem hogy a TIR5-nél voltak ilyen szenzorproblémák az első szériából. -
#41099 Az nem lehet, hogy nem Molny bénázik, csak szimplán sz@r a TIR-je? -
#41098 Balázs:
1.felrakod az 5.2Beta drivert
2.leszeded a lentebb linkelt profilomat aztán örülsz