Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
THX a linkeket. Olyan 100% autentikus simpit-et sose fogok csinálni. A fizetésemmel 10 évig tartana beszerezni, megcsinálni (megcsináltatni) a dolgokat.
Mint írtam, a műszerfal mögé lesz egy megfelelő méretű monitor berakva. Már ki is néztem, kb 22ezer ft.
Ugyebár most csak papír van a műszerek helyett, de ha meg lesz a monitor akkor kivágom (fúró meg dekopír fűrész... más szerszámom nincs). Tehát az MFD kijelzőinek lesz vágva egy négyzet, a Couger MFD keretet meg rácsavarozom a panelra. RWR-nek kör, vagy négyzet kivágás (a régi illetve a digitális RWR megjelenítésére. Még majd elválik hogy melyik.) A DED-nek, az alatta lévő műhorizonnak, üzemanyag fogyasztásmérő. A fordulatszámmérő és a többi órás műszer kiesik a monitor képéből. De majd a fordulatszámot esetleg a műhorizon helyén megjeleníthetem.
A sebesség és magaság mérőt még nem tudom. Mint a képen látható nekem csak az ICP része emelkedik ki a műszerfalból, a mag. és seb. mérő + az alatta lévő műszerek nem.
A simpithez gyártott ICP panelt is tervezem hogy veszek egyet. Már ha találok eladót illetve nem kerül túl sokba.
A Master arm, lézer, autopilot kapcsoló panelt azt majd ki akarom emelni. Majd meglátjuk hogy sikerül. Ezen a panelen meglesznek a kapcsolók. Majd ezeket tervezem próba képen működőképesre fejleszteni. De még nem merültem el ebben a témában, úgyhogy nem tudom mi kell hozzá.
A Master caution, meg hibajelző panelt -a cockpit két felső részén- akarom még majd megcsinálni hogy statikusan világítson.
Még vörös panel megvilágítást szeretnék (flood light).
Csináltam a cockpit tetejére még 2 indexert. Természetesen ezek is statikusok, fix állásban világítanak.
Ennyi lenne a teszt építés.
Ha ez kész lesz akkor levonom a levonni valókat és a megszerzett taptasztalatokkal lehet hogy belevágok egy jobb és szebb simpit-be.