• Razor18
    Ja, 6DOF-os, maga a 6DOF licencpapír is megvan talán még az aktiválókódokkal. Szerintem a TIR5 árának feléért korrekt volna.

A felbontása nyilván gyengébb az adatlapja alapján, mint a TIR5-é, de - a korrektség kedvéért - amit Te mindebből észrevennél, max. annyi, hogy ha nagyon-nagyon egyenesen tartod a fejedet, egy tényleg csak labormódszerekkel észrevehető pici mozgás van benne, de azt mondom, hogy repülés közben senki nem tartja a fejét folyamatosan úgy, mint egy szobor, tehát én sem véletlenül használtam teljes elégedettséggel még "csak" Track Clip-pel is hosszú évekig. A freetrack gyerekbetegségeibe én is belefutottam alább említett nekifutásom alkalmával, kb. 5 perc után, mikor sokadjára kezdett köhögni a freetrack, hagytam a picsába az egészet, és a sapkán végzett "hiábavaló" munka dühében rögvest megrendeltem a TIR5-öt. Pár nap múlva jutott eszembe, mi volna TIR3-hoz kipróbálni az aktív LED-es satyit? És jött az ég-és-föld-a-különbség érzés. Szóval csak ennyivel "szarabb" - ha előbb próbáltam volna, nem rendeltem volna meg TIR5-öt, ezt komolyan mondom. Persze bánni azért nem bánom, viszont lévén kiderült, mennyit tud a TIR3 is, elherdálni akkor sem akarnám, ha egy fejre elég egy TIR.