Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Razor18 #41086 Mit értesz érzékelő alatt?
Track Clip-em volt eddig (is), ez a "passzív", 3 fényvisszaverő téglalapocska a baseball-sapi siltjére téve. Nekem hibátlanul működött eddig is, egy pici "cicergés" volt max., szerintem a fényvisszaverő négyzetek bizonytalan alakja miatt, mármint a visszaverődés "képe" a TIR kamera számára. Emiatt futottam neki egy freetrack-hez való aktív sapkának 3 IR LED-ből meg egy elemtartóból némi vezetékeléssel-forrasztással, kb. 8-adikos technika óra anyaga.
A sapka ellenére a freetrack, mint alkalmazás nekem nagyon nem jött be, instabil, bizonytalan volt a próba alatt, viszont az aktív LED-es sapkába fektetett munka azonnal kifizetődött, mikor viccből kipróbáltam a TIR3-al. Szerintem ugyanezt a TIR-labilitást fedezték fel a TIR-es fiúk, akkor dobták piacra az aktív Pro Clip-et (az újabb típusokkal együtt persze). De az enyém jobb. Nem viccelek. Nem kell hozzá fejhallgató, meg nem törik el a legvékonyabb helyen. Egyébként Pro Clip nélkül annyit változtattak a most gyárilag küldött passzív Track Clip-en, hogy a téglalpok sokkal íveltebbek lettek, de szerintem sokat nem javít a visszaverődésen, bár alapból a passzív Clip-jével is jobbat mutat a TIR5, mint a TIR3. Na, ezt jól túlhabosítottam. Mi a Tiednek a konkrét baja? Típus, szoftver változat?...