Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Ha kötekedni akarnék ez is homályos. Ugyanis van 1992-es Block 50/52 és van 2012-es Block 50/52. A kettő állapota finoman szólva nem azonos...
Még a '90-es évek végén is csak a gépek töredékén volt meg a Link 16 alkalmazásának lehetősége az F-16-on nem beszélve az F-15C vagy bármilyen más gépekről.
Tudomásom szerint most a Falconban bármilyen gépet felvehetsz a data linkbe annak ellenére, hogy a valóságban azonkon nincs meg az ehhez szüksége elektornika. F-4DSK, F-5E, A-10A, egyre megy. Úgy látszik, hogy ez az "apróság" fel sem tűnt eddig senkinek...
@axe
Miért is? Most komolyan azt hiszed, hogy azért nem ismerem a Falcon lelkét, mert nem tanultam meg MÉG a data linket...? Igen, lehet, hogy nem vagyok szerény, viszont nézzed már meg a munkám outputját és akkor rádöbbenél arra, hogy azért ekkora csacskaságot talán nem kellene erőltetni...
@repvez
A LGB-s váltást ismerem, tudom használni, vagy legalábbis csináltam már. Tehát itt ugyanazt kell csinálni? Ha nem váltok át, akkor gépelhetek bármit nem fog működni? Az első négy slotba csak saját köteléket vehetek fel? A sorrend tetszőleges? Vannak korlátozások arra, hogy melyik slotba mi mehet és milyen sorrendbe?
A ferraris részhezd, lásd fent.