52966
  • Molnibalage
    Magyarul, angolul sok értelme nem lenne. Vagyis de, de ha felraknám kinti oldalra öt perc alatt beszólnának a pár jogvédett kép miatt...
  • z0ty4
    Azt passzolom....
  • axenet
    Taktikai fordulókat gyakorlok ma, aki úgy érzi, hogy vevő rá, azt szivesen látom....
  • Razor18
    Balage, magyarul vagy angolul írod?
  • Borisz80
    csak mert nekem nincs ilyen. illetve éjszaka nem tükröződik ilyen brutális szürkén (inkább halovány zződ) a hud kivetítő lencséje
  • arrow19
    KOSZ.
  • Molnibalage
    Befostatósan jól néz ki Falcon szinten.
  • Molnibalage
    Ezt a kintiekkel repültem anno.

Alig értettem őket, mégis milyen jó képek lettek, érződött a repülés dinamikája. Ehhez hasonló szépségeket kellene forgatni. Csak persze az FPS és a képminőség egészen más lesz. Reméljük a legjobbakat.
  • Borisz80
    mi a fene az a hatalmas szürke tükröződés a hud-on?
  • arrow19
    Látom az F-14esek beficcentek a légtérbe.
  • Molnibalage
    Nézd meg, hogy mennyi földi egység van letéve, azok nyírják ki az FPS-t, főleg a piszok nagy bubble miatt.
    A MOD-omban lehet, hogy csökkentem a távolságot 15-20%-kal, ha ez nem ver oda a földi egységek 3D-s csatájának, mert FPS-ben ez bizony nagyon is érezhető.

A vészleoldáskor hajlamos a defries kiírni, hogy rád indította. Lehet, hogy STT lock volt vagy radaros rakétáta ment a célra és ez valahogy "összeköt" a kód által titeket. Ez egy igen régi bug, nem egyedi BMS4-es jelenség.
  • z0ty4
    Repültem egyet gyorsan az Aegean-el és meglepődtem hogy a Flot-nál bekapcsolt Tgp-vel is jó az FPS.
    Első kampány, első küldetésnél ennél gázabb szokott lenni.

A drága társaim, hogy hova lövöldöztek az rejtély....

És ha már rejtély, hogy lőttek rám Fab-500-ast ? fölém repültek és rám dobták ?

• z0ty4
    Az utolsó Funfalcon is lassan egy éves lesz..

Valami hasonlót már nagyon kéne csinálni, és remélem jó sokan leszünk rá.....
  • Molnibalage
    Hát, "kicsit" tovább, ha a munkaórákat nézem és nem csak a naptári időt.
  • Molnibalage
    Évek óta nem repültem rendesen. Úgy tervezem, hogy ennek az időszaknak végre lesz. Befejezem az F-15 cikket, kiadom egy magasabb szinten az BMS4 MOD-ot és akkor bizony én utána játszani fogok. Sokat. Van mivel. Persze a RL dolgok mellett. Egy időre sem cikkírás, se moddolás. A BMS4 csapatnak meg néha ellövök egy-két javaslatot a saját threadben. A jelek szerint sajnos túl sok értelme nincs. Dispenser edit átvételére kevés volt 10 hónap...
  • z0ty4
    OFF:

eladó laptop:

Acer Aspire 6530

ON:
  • z0ty4
    Karácsony ?!?! Addig meg is halnék repülés nélkül

Ma estig ki is bírom repülés nélkül.....
  • Boconadi
    Kb annyi ideig ameddig tartott megírni :D kitartás
  • Molnibalage
    Egyébként most tartok a 260 oldalnál és 660 ezer karakternél. Ez az F-111 cikk négyszerese karakterszámban, csak sokkal töményebb. Mellékletben van kb. 240 fájl, majdnem 300 MB. Lesz min csámcsogni. ;)
  • Molnibalage
    Legszívesebben már hagynám a francba, de sajnos be kell fejezni. Ha az izraeli éles bevetéseket kihagyom, akkor még 2-3 hét. Márpedig ennyi idő alatt be kell, mert ha nem, akkor a Kora '80s és '90s MOD ugrott idénre...
  • Boconadi
    Mikor lesz kész az F-15 "cikked"?
  • Molnibalage
    Skacok, végignéztem az összes régi videómat és megvilágosodtam. Hiányzik a masszív multis bohóckodás és a videókészítés. Remélem, hogy karácsony után lesz idő összehozni egy vidit.
  • z0ty4
    Kötelező darab :)
  • Razor18
    Viper Pilot: A Memoir of Air Combat trailer
  • repvez
  • Molnibalage
    Hej, BSZN !
  • axenet
    Csatlakozom én is !

Valaki e pillanatban repkedni egyet ?
  • arrow19
    Thank you buddy!
  • z0ty4
    HBD!!! Jana!!!
  • z0ty4
    +fav

1-2 pilóta azért tuti fogja a fejét :)
  • repvez
    2012-es Zs kategoria :) azért 1x megnézném
  • Molnibalage
    Azaz! A csapos, a hekus, stb. Helyszínekben ugyanez. Imádom. :)
  • Wampa reloaded
    Na, ott volt egy remek rész, mikor a zs kat tipikus szereplőket vesézgették :)

Azért a Top Gun is alkotott párat, a nagyarc ellenfél, a nagypofáju pilotaivadék, a rendes hullajelölt (zs katban se életbiztositás rendes karakternek lenni), a bambuló parancsnok, akinek annyi a dolga: Küldjétek fel Kobrát,
    a repülés irányitó aki csak mered a monitorra és ijedten vissong, a tudóscsaj, akinek nagyobb a segge mint az IQ ja etc.
  • Wampa reloaded
    Ok, mindenkinek...elküldtem nektek is ezt az Osamás botránykönyvet, de a "sia" az gépelési hiba, nem alternativ vagyok :P
  • Molnibalage
    Hogyne lenne meg, a Zskat blog. Régen sokat olvastam bizonyos rovatait. :)
  • Wampa reloaded
    Lol...még a zene is szinte :)
    De amugy volt ilyen trend, hogy a nagyobb blocbusterek egyből kijöttek zs katban.

A gond az, mikor egy szar film, mint a Vasmadarak, vagy Seagal nak mikora lopakodóból másznának fel a Boeingbe kap egy zs változatot :)

Volt régen ez a Zs katos blog, nem tudom van e még, az nagyon vicces volt
  • Molnibalage
    FW teljesen visszaállt.
  • arrow19
    TESCO TopGun
  • Borisz80
    Még ezt a "Z" kategóriás filmet.... : hányós smiley :

Ha már Vasmadark típusú film akkor ez:
    Into The Sun (Fantasztikus Pilóták)
    http://www.youtube.com/watch?v=xTJS3tdWKUc
  • repvez
    A legjobb az hogy összevissza van vágva benne a repülök. a vasmadarak filmböl és más filmekböl.

És a fegyverek is random változnak :)