52966
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#40817 Magyarul, angolul sok értelme nem lenne. Vagyis de, de ha felraknám kinti oldalra öt perc alatt beszólnának a pár jogvédett kép miatt... -
#40816 Azt passzolom.... -
#40815 Taktikai fordulókat gyakorlok ma, aki úgy érzi, hogy vevő rá, azt szivesen látom.... -
Razor18 #40814 Balage, magyarul vagy angolul írod? -
#40813 csak mert nekem nincs ilyen. illetve éjszaka nem tükröződik ilyen brutális szürkén (inkább halovány zződ) a hud kivetítő lencséje -
#40812 KOSZ. -
#40811 Befostatósan jól néz ki Falcon szinten. -
#40810 Ezt a kintiekkel repültem anno.
Alig értettem őket, mégis milyen jó képek lettek, érződött a repülés dinamikája. Ehhez hasonló szépségeket kellene forgatni. Csak persze az FPS és a képminőség egészen más lesz. Reméljük a legjobbakat. -
#40809 mi a fene az a hatalmas szürke tükröződés a hud-on? -
#40808 Látom az F-14esek beficcentek a légtérbe. -
#40807 Nézd meg, hogy mennyi földi egység van letéve, azok nyírják ki az FPS-t, főleg a piszok nagy bubble miatt.
A MOD-omban lehet, hogy csökkentem a távolságot 15-20%-kal, ha ez nem ver oda a földi egységek 3D-s csatájának, mert FPS-ben ez bizony nagyon is érezhető.
A vészleoldáskor hajlamos a defries kiírni, hogy rád indította. Lehet, hogy STT lock volt vagy radaros rakétáta ment a célra és ez valahogy "összeköt" a kód által titeket. Ez egy igen régi bug, nem egyedi BMS4-es jelenség. -
#40806 Repültem egyet gyorsan az Aegean-el és meglepődtem hogy a Flot-nál bekapcsolt Tgp-vel is jó az FPS.
Első kampány, első küldetésnél ennél gázabb szokott lenni.
A drága társaim, hogy hova lövöldöztek az rejtély....
És ha már rejtély, hogy lőttek rám Fab-500-ast ? fölém repültek és rám dobták ?
-
#40805 Az utolsó Funfalcon is lassan egy éves lesz..
Valami hasonlót már nagyon kéne csinálni, és remélem jó sokan leszünk rá..... -
#40804 Hát, "kicsit" tovább, ha a munkaórákat nézem és nem csak a naptári időt. -
#40803 Évek óta nem repültem rendesen. Úgy tervezem, hogy ennek az időszaknak végre lesz. Befejezem az F-15 cikket, kiadom egy magasabb szinten az BMS4 MOD-ot és akkor bizony én utána játszani fogok. Sokat. Van mivel. Persze a RL dolgok mellett. Egy időre sem cikkírás, se moddolás. A BMS4 csapatnak meg néha ellövök egy-két javaslatot a saját threadben. A jelek szerint sajnos túl sok értelme nincs. Dispenser edit átvételére kevés volt 10 hónap... -
#40802 OFF:
eladó laptop:
Acer Aspire 6530
ON:
-
#40801 Karácsony ?!?! Addig meg is halnék repülés nélkül
Ma estig ki is bírom repülés nélkül..... -
#40800 Kb annyi ideig ameddig tartott megírni :D kitartás -
#40799 Egyébként most tartok a 260 oldalnál és 660 ezer karakternél. Ez az F-111 cikk négyszerese karakterszámban, csak sokkal töményebb. Mellékletben van kb. 240 fájl, majdnem 300 MB. Lesz min csámcsogni. ;) -
#40798 Legszívesebben már hagynám a francba, de sajnos be kell fejezni. Ha az izraeli éles bevetéseket kihagyom, akkor még 2-3 hét. Márpedig ennyi idő alatt be kell, mert ha nem, akkor a Kora '80s és '90s MOD ugrott idénre... -
#40797 Mikor lesz kész az F-15 "cikked"? -
#40796 Skacok, végignéztem az összes régi videómat és megvilágosodtam. Hiányzik a masszív multis bohóckodás és a videókészítés. Remélem, hogy karácsony után lesz idő összehozni egy vidit. -
#40795 Kötelező darab :) -
Razor18 #40794 Viper Pilot: A Memoir of Air Combat trailer -
#40793 -
#40792 Hej, BSZN ! -
#40791 Csatlakozom én is !
Valaki e pillanatban repkedni egyet ? -
#40790 Thank you buddy! -
#40789 HBD!!! Jana!!! -
#40788 +fav
1-2 pilóta azért tuti fogja a fejét :) -
#40787 2012-es Zs kategoria :) azért 1x megnézném
-
#40786 Azaz! A csapos, a hekus, stb. Helyszínekben ugyanez. Imádom. :) -
Wampa reloaded #40785 Na, ott volt egy remek rész, mikor a zs kat tipikus szereplőket vesézgették :)
Azért a Top Gun is alkotott párat, a nagyarc ellenfél, a nagypofáju pilotaivadék, a rendes hullajelölt (zs katban se életbiztositás rendes karakternek lenni), a bambuló parancsnok, akinek annyi a dolga: Küldjétek fel Kobrát,
a repülés irányitó aki csak mered a monitorra és ijedten vissong, a tudóscsaj, akinek nagyobb a segge mint az IQ ja etc. -
Wampa reloaded #40784 Ok, mindenkinek...elküldtem nektek is ezt az Osamás botránykönyvet, de a "sia" az gépelési hiba, nem alternativ vagyok :P -
#40783 Hogyne lenne meg, a Zskat blog. Régen sokat olvastam bizonyos rovatait. :) -
Wampa reloaded #40782 Lol...még a zene is szinte :)
De amugy volt ilyen trend, hogy a nagyobb blocbusterek egyből kijöttek zs katban.
A gond az, mikor egy szar film, mint a Vasmadarak, vagy Seagal nak mikora lopakodóból másznának fel a Boeingbe kap egy zs változatot :)
Volt régen ez a Zs katos blog, nem tudom van e még, az nagyon vicces volt -
#40781 FW teljesen visszaállt. -
#40780 TESCO TopGun -
#40779 Még ezt a "Z" kategóriás filmet.... : hányós smiley :
Ha már Vasmadark típusú film akkor ez:
Into The Sun (Fantasztikus Pilóták)
http://www.youtube.com/watch?v=xTJS3tdWKUc -
#40778 A legjobb az hogy összevissza van vágva benne a repülök. a vasmadarak filmböl és más filmekböl.
És a fegyverek is random változnak :)