Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Mi köze ahhoz, hogy nem tudom kezelni még a data linket, hogy tudom, hogy miért szar a DB meg tengernyi más dolog is...? Szerintem az égvilágon semmi. Szezon és fazon esete.
Tudod azért nem tudom használni, mert nem akartam eddig használni. Ugyanis a '80-as években, de még a '90-esben sem volt elterjedt, tehát a felülmodellezés miatt be sem kapcsolom, ahogy nem használok színes MFD-t sem, mert az sem volt akkor. Az MFD felbontását is lejjebb veszem, hogy a TGP /MAV képe ne legyen olyan jó, meg annyival is magasabb az FPS. Csak azért akarom megtanulni, mert ti valszeg el fogjátok várni multi közben.
Egyébként én is "dühöngettem" volna régen, hogy szinte senki nem tudta a bullseye-t használni és csak repkedtek, mint gólyafos a levegőben. Mégsem tettem...
HOTAS-om nincs, tehát gőzöm sincs, hogy melyik gomból van szó. Egyébként hol oltottam le bárkit? Pontosan azért kérdeztem, mert a videó alapján látom, hogy nagyjából mi történik, de az operátor keze az nem látszik.
Azér valahol vicces, hogy 300 oldal kézikönyv és oktatófilmek tucatjai után úgy beszélsz velem, mint valami nyeretlen kétévessel. Mivel pár BMS specialitást leszámítva elég jól ismerem a játékot, ezért ha egyszer jól el van magyarázva, akkor az elég is.
Szép napot.
@axe
Köszi.