Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Új képek, Szu-30 is. A Szu-35 nem pusztán a Szu-27 apró alakítása, tolt a minőségen is, ez a Szu-30 modell után nyilvánvaló.
Viszont nen értem Tom stratégiáját, hogy miért "légüres térben" dolgozik...? Nem működik együtt senkivel a jelek szerint. Ez így nem vezet sehová. Kap egy rakás tanks poszot, és kb. itt vége a történetnek.
A BMS4 csapat számára túl magas a poligonszáma több modelljének, a skineket nem adja ki, stb. Szép-szép a Szu-30/35 modell, de ilyen kékes-szürke festése nem volt sem a 30-asnak sem a 35-nek. Ha együtt dolgozna velem vagy mással, akkor a következő dolgok történhetnének meg:
ad1. A modelljei legalább egy adatbázisban megjelennének és tesztelhetőek lennének, és a vörös gépek nem röhejes loadout és role score értékekkel repülnének.
ad2. Skin is lenne hozzájuk. Akár még én is újra nekiállnék skinezni, ha van PSD panelvonalakkal.
ad3. Hadjárat lenne velük. Nem díszek lennének az adatbázisban, értelmesen operálnának értelmes célok ellen. Pl. lenne végre komoly vörös SEAD és OCA és a dogfightban sem csak távoli pöttyök lennének adott esetben a más adatbázis miatt.
(ad.4 Ez sokaknak nem tesztik, de az én modellező értékeimmel kellene repülni. Mondjuk valahol vicces, hogy mav-jp publicban leírta, hogy soha nem látott flaretől hazavágódni, még AIM-9M-et sem. Ezt mindenki további komment nélkül hagyta. Ez valahol elképesztő, ezek szerint ez sokaknak megfelel...)
Mutat egy rakás képet ami dícséretes, de eddig sajnos semmi használató nem szültett abból, amit csinált, és ez valahogy nem tűnik fel neki :(
Az eddig kiadott LOD és HDR fájlokkal az FPS a béka segge alatt van. Kipróbáltam alap és a saját hadjáratommal is. Alap modellekkel az FPS 25-28 volt, az ő adatbázisával 14, pedig csak egy töredékét cserélte le a modelleknek. (És a modelleknek is komoly hibája van, pl. az SA-6 modell része a rakéta, stb.) A TGP-t fel sem kapcsoltam, mert értelmetlen lett volna.
A javaslatokat nem fogadta meg, a BMS4 csapat nem kér a 30k-s poligonszámú járművekből... Ilyen FPS mellett senki nem fogja használni őket, így marad a "frankeinstein féle" felhasználás... Asszem ezt megírom neki PM-ben is, hátha lesz belőle valami.
Az én munkám lassan, de beérni látszik. Még Scoob is hajlik arra, hogy a AAA módosításaimat átvegye, Dee-Jay már kért adatszolgáltatást. (Scoob az, akinek trollkodása miatt egy időre bannoltak, mikor lerepült nálam a gépszíj.) Na, erre tessék gomobt varrni. Ja, ez a dologi titok, kéretik odakint nem nagydobra verni. De tényleg. ;)