52966
  • Molnibalage
    Mert nem fogok tizenix képet letölteni és felrakni, a szabadidőm erősen limitált...
  • Molnibalage
    Nem vagy beregelve?
  • Boconadi
    linkelj már párat kép-ként pls
  • Molnibalage
    Alakul az F-14 pit.
  • Molnibalage
    További új képek.

Szerintem a panelvonalak nem szépek és nem is valóságosak. Totálisan hazavágják az egyébként nem rossz 3D modelleket.

A Hornet threadben van két új kép az új Hornet modellről.
  • repvez
    Wampa kolégának télire :)
  • axenet
    Jól van, megejtjük, az tuti ;)

Most ráér valaki kicsit repülni?
  • 97th Vampire
    Én ismét úton leszek valahová... barátnős programok. Nekem általában a hétköznapok szoktak (általában 18:00-tól 22:00 -ig) szabadabbak lenni.
    Meg előbb BVR tréning. Utána némi gyakorlás. Csak ez után fogok ismét multiban repülni.
    Nem akarok agyaggalamb lenni a modern vadászoknak.

@Axe
    Tudok várni ;) Csak emlékeztetőül írtam.
  • z0ty4
    Ilyen a Sztárok élete

Jana, Vampire, hétvégén ki merre?

• axenet
    Tudom, adós vagyok ezzel a BVR taktika dologgal, de sajna csak a jövő csütörtöki koncertem után érek rá, akkor megejthetjük, nekem sem árt a gyakorlás.
  • arrow19
    Majd otthonról, mer így az xp nem igazán szereti az 1.2-es tacviewet (konkrétan kifagy) a nyers acmi meg nagy méretű.
  • Molnibalage
    FEl tudsz tölteni párat?
  • 97th Vampire
    Mikor ejtjük már meg ECM-et használó, aktív lokátoros rakétával rendelkező cél ellen a BVR tréninget?
  • arrow19
    z0ty4val van egy komplett kollekciónk acmiből mikor egymással repülünk.
    Nálam alapból 500mb-on van meg így ez a standard az SOP-ban is ígyvan meg conversion guideban is van sosem szál el csak generálja a cuccot ez tart sokáig. Én nem linkeltem videót.
  • Molnibalage
    Ha csak rövid időre is, de PVP harc idején megpróbálod belőni az ACMI-t? Ha limitálod a méretét 20-30 MB-ban, akkor talán nem száll el kilépéskor a BMS4.

A linkelt ACMI csak egy példa. Anno felvettem belső nézetből is. Nem is töltöttem fel a lenti okok miatt. Pisztán erről van szó.

Hogy jön ide? Linkeltél egy több, mint egyórás videót...
  • arrow19
    Ez most így hogy jött ide?
    Mer így Ákos PVP videójára linkeltél egy TE ACMI-t.
    Az meg hogy mit csinálsz egyedül a monkey ai ellen rajtad múlik hogy tanulsz ebből és felfogod hogy nagyjából mi történik körülötted vagy nézel ki előre. Fence in-nél AVTR bekapcs ha fence out akkor meg kikapcs.
    Utólag debrief után megnézed tacviewben a repülésed és így jöhet a következő sortie.

2vs4 J-7, most én rakjam ki a 2vs4 J-11ellen AA-12vsAIM-9M ACMI-t?
  • Molnibalage
    Ugye erre még emlékszünk? Pedig ez csak 2 vs 4 manőverező légiharc. :)

Ha ezt belső nézetből mutatom, semmi sem jönne le belőle.

• axenet
    Ja, tény, hogy annyira nincs az ember képben egy ilyen videó láttán, de hát ez ilyen repülve is. Mondjuk jó lenne kielemezni azért....
  • Molnibalage
    Kár, hogy ACMI fájlokat nem töltenek fel. Az ilyen videókból én semmt sem tudok leszűrni, nem látszódik szinte semmi. :(

Asszem az a bibi, hogy hadjáratban pillanatok alatt 100MB feletti fájlokat csinál a progi és a 3D világból kiugorva hajlamos kinyírni a BMS4-et. Ha ezek TE küldetések, akkor viszont simán beleférne. Ha csak 10-12 gép és néhány battalion van a bubble-n belül, akkor egy perc ACMI alig pár MB. Abból lehetne igen sokat tanulni. Látni, hogy ki kit fog be radarral, stb. (Mondjuk az nem látszik, hogy ki merre nézett, azt nem rögzíti az ACMI.)
  • axenet
    Egy kis popcorn movie a múlt hétvégi 72es "Kill your commander" pvp repülésről:

Kill your commander 72nd

A "Kill your commander" lényege, hogy a vezetőség a védő csapat, ellenük repül az összes többi 72es pilóta. A commanderek fontos célokat védenek, amit a másik csapatnak ell kell pusztítani. Mindent pontokban számolnak. Egy comander lelövése 100 pont, egy sima pilóta 10. Egy célpont lebombázása szintén 100 pont. Ha sikeres küldetés végén le is szállsz, akkor a küldetésed pontjai megduplázódnak. Kb 3 órán keresztül tart a dolog, addig bármennyiszer felszállhatsz.

Most sajnos nem értem rá csatlakozni, pedig jó kis móka.
  • Molnibalage
    Vajon mit tartalmaz a RP6?
  • axenet
    Na, jó hírek. Letudom a jövő csütörtöki koncertem, aztán osztjuk a csúnya vöröseket :P

RP6 = Realism patch 6
  • Molnibalage
    Mi az az RP6?
  • z0ty4
    The Redflag RP6 V2.2 campaign officially starts at 14:00 ZULU 25st August 2012 - Rematch, switching sides.
  • Molnibalage
    Jó hírek. Képes vagyok kibővíte a TE listában megjelenő battalionokat. Ezáltal a Korea '80s MOD-ban kiélhetik vágyaikat a TE fanok. Iszonyat sok és változatos roster lesz elérhető, ezáltal jól skálázható lesz a nehézség és az egységek száma is.
  • Razor18
    A kamera követés kezd csak akadozni, a játék FPS nem esik vissza. És ha kilépek a BMS-ből, akkor is akadozva "marad" a FT, míg ki nem lépek és vissza az FT-be.
  • Razor18
    *) Azt tudom, hogy a FT a CPU-t terheli, de Falcon TE-nél szerintem a ma használatos erőgépeknél már rég nem kellene, hogy szaggasson ettől...

**)Köszi, az A.S.-en még mindig gondolkodhatnék...

***) Most kitaláltad a csőbe a lyukat... #40061-ből idézve:

"A képernyőzizegés nálam is így van csúszka = FOV párosítás esetén, de nem csak a Falconban, tehát nyugodj meg, ez a hiba nem a Te rendszeredben van! Mondanám, hogy Track IR, de nem akarok a zsebedben turkálni. Mellesleg én is most várom az IR LEDeket meg az elemtartót, nekifutok egy Freetrack sapkának, ha nem megy, nincs mese, TIR5. Ugyanis a meglévő TIR 3 Pro Vectorral is picikét zizeg FSX Virtual Cockpit nézetben, meg bezoomolva."

Több hasonló észrevételt olvastam a Naturalpoint fórumon. Nagyon úgy néz ki, hogy a 6DOF Track Clip fényvisszaverő felületeinek fektetett téglalap alakja zavarja össze a 6 DOF funkciót, ezért zizeg elsősorban "z tengely - zoom" irányba, de x-y-ban is egy kicsit. Erre elég egyértelmű bizonyíték, hogy a LED-es sapkával atomstabil ugyanaz a TIR3, semmi zizegés, meg hogy a TIR5-höz már kifejezetten a pontszerű aktív fényforrásokból álló Track Clip Pro-t ajánlják.
  • L Viper #40270
    A játék mért FPS-e esik vissza, vagy a kamera lekövetés fps-e?
    Ha csak a kamera lekövetés fps esik vissza, akkor tuti, hogy valami beállítás gond lesz.
    Ha jól állítod be nem fogod észrevenni, hogy számotevően leveszi a játék fps-ét. Nálab ilyen. A Fraps jobban eszi.
  • arrow19
    * Pont ezért nem esik vissza főmenüből ha nem fut más, mert ha elindítod a BMS-t akkor is fut a háttérben a Freetrack +az megterheli a processzort (tehát fut a trayben a Falcon BMS.exe+freetrack.exe az eléggé megfogja a gépet, főleg a 1-2 nap kampányban), a Freetrack szoftveresen számoltat a processzoral a TrackIr meg hardveresen az "eszközzel".
    ** A.S. egy srác akinek elkértem a profilját, használd sokat és megtalálod a jó beállításokat

*** TrackIr profilra gondoltam.
    Ha TrackIr 3-at használsz akkor miért használsz Freetracket? Ott van hozzá a gyári szorfver.
  • Razor18
    Ha csak a Freetrack fut, nem esik vissza az FPS, csak ha valami egyéb szim alá használnám. Segít ezen akármilyen profil? Én is TIR3-at használok, ezt a részét nem igazán értem a hsz-nak. FT vagy TIR3 profilra gondoltál? Mi az az A.S.?
  • arrow19
    Freetrack azert ilyen mer elindul a tracking es terheli a processzort visszaesik az FPS, Valakitol kerjel egy profilt a BMS forumon van aki meg hasznal TiR3-at. En A.S.-et okositottam meg.
  • Razor18
    Freetrack fanokhoz kérdés: tegnap éjfélig összedikicseltem egy infra LED-es sapkát, látja is a Freetrack kiválóan, de ha beindítok egy alkalmazást, akkor 1-2 perc után elkezd köhögni a Freetracking, ha kilépek a szim-ből, akkor azt látom, hogy a Kamera kép jól látja a három pontot, FPS is fent van 29-30-on, mégis baromira szaggat a fejkövetés. Freetrackből kilépek-belépek, akkor megint tökéletes. Most akkor mi van?

Viszont a TIR 3 Pro-m, ami eddig a 6 DOF-hoz való passzív Track Clippel eléggé zizegett minden szim-ben, a LED-es sapival atomstabil lett, csak ha nagyon leveszem a smoothing-ot, akkor rezeg. Smoothing-gal viszont kicsit lagol a követés a mozdulat elején. Hát, még mindig kacsingatok a TIR 5-re...
  • z0ty4
    Tomcatz Bomber and Transporter

• z0ty4
    Köszi, megyek csekkolni.....
  • Molnibalage
    A Haditechnika topikban tettem be egy fincsi videót és képlinket a MAKS 2012-ről.
  • Molnibalage
    Az a lofting bias átírásával változatható. Minden rakétánál gond, hogy fixek az értékek, ami alapján a rakéta a célt követi. Ha a cél 40 mérföldre van, akkor jó, ha felmászik a rakéta magasa. 5000 láb magassgában 10 mérföldre távolódó célnál nem feltétlen kell felmászni. Ez nem az AIM-54 hibája...

Az FF a problméás, a BMS4-ben simán működik a multi tartget 40 mérföldnél is. Videót is csináltam róla...

• 97th Vampire
    Hát pl az (amit te is írtál ha jól emlékszem az FF5 manual-ban, hogy milyen "speciális" módon kell indítani), hogy az F-16 avionika korlátai miatt nem teszi lehetővé a nagy hatótávú használatát.
  • Molnibalage
    Van új kép.

Heliknél is.
  • Molnibalage
    Mert? Csak 2004 táján vonták ki az AIM-54-et. Addig annak is a fegyverzetéhez tartozott. Az AIM-54-gyel mi probléma van, ami a többi ARH rakétánál nincs...? Pont annyira "pontos" a modellezése, mint amazoknak.
  • 97th Vampire
    Az F-14D verzióval jól kikerülik a Falcon-ban lévő AIM-54 problémát :D
    Azért a legjobbakat remélem a cockpittól. Na meg az F-14 repmodelljétől is....