Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Amennyire nekem feltűnt a program paraméteres görbékkel dolgozik, amik linearizálva vannak. Egy példán keresztül, hogy ez mit jelent
A hajtómű teljesítmények görbéi asszem egy olyan koordináta rendszerben képzelhetők el ahol a X tengelyen van a repülési sebesség és az Y tengelyen meg a tolóerő és az görbesereg különböző görbéinek a paramétere még a magasság.
Namármost ezek a görbék a valóságban elég furán néznek ki, de egyes szakaszaikat linearizálják, a töréspontok ahol a linearizált szakaszok csatlakoznak asszem azok a breakpointok. Itt vannak a görbék értékei megadva ezek között vagy állandónak tekinti a kijövő értéket, vagy lehet, hogy lineáris interpolációt alkalmaz, ezt nem tudom, csak tanulmányaimra támaszkodhatok. Namármost a kormányerő a sebesség négyzetével arányos nagyjából a valóságban, de itt ahogy én látom a fileokban nem négyzetesen változnak, de lehet, hogy én tévedek.
Ki ért akkor ehhez a részhez? Kit kérdezzek meg, hogy a sok-sok kifejezés mit jelent?