Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Én is úgy tudom hogy alapból 2 féle zavarjel létezik. A sok sok céljel (válaszd ki az igazit ha tudod) és az összefüggő hatalmas céljel sáv. A zavarforrások irányát tudják csak megállapítani, távolságát, magasságát nem. Ellenben a Falcon-ban gyakorlatilag az irányát és távolságát is meg lehet állapítani.
Most lehet hogy utálni fogtok, de mint annak idején mondtam, lehet nem szeretni Molnit a modoráért, de ettől függetlenül meglehetősen fontos problémákra hívja fel a figyelmet, amit én személy szerint nem értek hogy eddig miért nem tett senki se ezek kijavítására kísérletet (igazából itt a fejlesztőkre gondolok).
Bezzeg hiperszuper modellek integrálására van energia, mert ezek sokkal "fontosabbak" a szimuláció szemszögéből.
Úgyhogy én azt mondom, hogy ne dugjuk homokba a fejünket és ne burkolózzunk be valami bíborlila illúzióködbe. Vegyük tudomásul hogy a nagy BMS 4 se egy "benchmark" szimulátor, viszont a hibák kijavításával azzá lehet tenni.
Számomra nagyon nem mindegy, hogy azért lőnek le mert béna vagyok, vagy mert bizonyos dolgok nem úgy működnek a BMS-ben mint a valóságban.
@Molni
Biztos a bore indításra gondolnak.