52966
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#40137 ennyi? nemáááá :)
akkor mikor van tali? 18:30 vagy 20:00 ? -
#40136 Roger that! -
#40135 amikor te is.
18:30
Akkor Archer TS; ugye? -
#40134 Jól van, látom felkészültél, fegyverek élesítve -
#40133 -
#40132 -
#40131 Bontok akkor egy Jamesont. -
#40130 Meglássuk, ez is jól hangzik :
Important targets West Coast:
Ip-yong Ni RAdAR STATION (Just south of DMZ)
De ha annyian lesznek fent mint tegnap, akkor nem lesz könnyű dió -
#40129 Sztem akkor első körben SEADozhatunk -
#40128 Egy kis jelentés :
Several Patriots, Hawks and Nike's on the west coast are terminated. The Nuclear power plants between Seosan and Kunsan and the bases are also available for a structured attack. There are still two Patriots up inland east and south of Kunsan somewhere.
Primary targets west coast:
SEOSAN AB (F-16)
KUNSAN AB (F-15)
TAEAN RADAR STATION (West of Seosan)
CHEONYANG NUCLEAR POWER PLANT (East of Seosan)
SEOCHEON NUCLEAR POWER PLANT (SOUTH of Seosan)
Important targets West Coast:
Ip-yong Ni RAdAR STATION (Just south of DMZ)
Important targets Central Korea:
Radar Site 6 (Just south of DMZ)
DO NOT GO THERE WITHOUT SWEEP AND SEAD SUPPORT !!! -
#40127 tango:2 :D
ESTE:8kor -
#40126 az helyi idő szerint 22:00 -
#40125 zulu:20:00 -
#40124 Akkor ki mikor csatlakozik ma multizni ? -
#40123 Igen, az lesz. A MOD-om kell majd hozzá, azzal lehet látványos dolgokat csinálni. Nagyon nagyon nagy tömegjelenetekhez szükség lesz rátok, minél többen.
Minél több human vs human gépfelvétel nagyon feldobja a videót, mert sokkal agresszívebb lehet a repülés. -
#40122 Sztem kaphatóak vagyunk a dologra, de akkor legyen inkább a "magyar falcon közösség" videója. -
#40121 Ha egyszer eljön az idő, az új megagige Falcon videómnak, akkor multis segítésre lenne szükségem. Ki van benne? Sokáig fog tartani szerintem és lehet, hogy kicsit uncsi is lesz... Mármint nektek. Én majd izzadok. :) -
#40120 nálam semmi baja, az oldallal lehet valami mert ez a béna meg akarja nyitni.
Marad az eredeti oldal, de innen lassan jön -
#40119 Nálam is sérült. -
#40118 Nálam nem nyitja a pdf-et -
#40117 Szerintem rossz képet nézel, vagy ezt nem tudom mire írtad.
Az újság dátumát nem én írom :)))) -
#40116 Augusztusban szeptemberi? Már ennyire előeszaladnak? -
#40115 Van ott bármi sárga?
http://www.as-private.com/RP6-R2/Objective-Fixed-Sams-Red-Day1.jpg
http://www.as-private.com/RP6-R2/Objective-Fixed-Sams-Blue-Day1.jpg
Ez lesz a SAM OOB? Miért nem tudnak valami reálisabb OOB-t csinálni? A valóságban nem homogén az eloszlás... Igen tudom, kötekedek. :) -
#40114 Combat Aircraft Monthly Magazine-Sept 2012 -
#40113 Nagyon jó kérdés, nem tudom. Valószínűleg referencia pontok, de hogy hogyan hozta be őket passz -
#40112 nem én csináltam a képet, loptam :))
Itt már 40-en vannak fenn :)
a jobb mfd-n mik azok a sárgával? -
#40111 JOBB alt + O -
#40110 Mi a baj denevér kolléga, felment a sör ára?
Sinain sok settenkedő volt, ezért volt annyi raygun call, hazai pálya környékén is...
@ Zotya : ja szép első nap RF-en, tök simán ment minden , nem volt kifagyás.... ma becsatlakozunk ;) -
#40109 Ezt hogyan jelenítetted meg? -
#40108 34 ember a Redflag szerver kezdésekor.
-
#40107 hah... kérdezék az awacsot... amúgy feltűnt hogy amikor a sínain is kérdeztek raygunt nálam akkor nem ugyanazok a bullseye koordinátákat mondta mint ami nekem volt. De megközelítőleg rám illet.. Bár besugárzásom (konkrétan F-16 STT radarbesugárzásom nem volt) nem volt, azért mondtam hogy budy spike meg a bullseye koordinátámim. Az meg roger. Ellenségs gép viszont nem volt a körzetben. Úgyhogy ez is eléggé hmmm....? dolog.
Úgy hogy tökmindegy.
De most be vagyok baszva, nem volt jó napom.... nagyon nem... -
#40106 On Your Six Boss -
#40105 Az skinem hogyan áll? :( -
#40104 Red flagnél nem olyan gáz, van slammer meg AWACS. Viszont Raygun hívások itt is lesznek már... -
#40103 Roger wilco over! -
#40102 Remélem most nem éccaka és fullos tejfelben kell repülni Bár ez inkább elszomorító mint vicces.... -
#40101 Zsír! 8tól jön JANA, én előbb is vagyok már, mondjuk fél 7. Téged még be is kell regelni, úgyhogy gyere te is előbb. Zotya is csatlakozik, ha jól tudom. -
#40100 Benne vagyok, JÖVÖK!!! Hánykor? -
#40099 Holnap ki is próbáljuk.... -
#40098 Red Flag R2 éles ma 1800zulu...