Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Engem jól lelőttek a tegnapi első és egyetlen bevetésemen. (természetesen éjszaka volt)
A poén az egészben az hogy a második rakétája kimenőverezése közben laposdugóhúzóba kerültem. Hogy hogy csináltam nem tudom, mert utánégetővel rohantam a föld felé, fordulókat végezve.
Tisztára mint a Top Gun-ban... próbáltam átkapcsolni az FLCS overide kapcsolót, de úgy mozgott a dinamikus fejmozgás miatt a fejem a kabinban hogy nem tudtam eltalálni.
Aztán kb 5 mp múlva az ellenséges rakéta megoldotta az overide-ot.
Közben felmerült egy (két) kérdés:
Hogyan lehet Amraam-ot indítani egy konkrét zavarforrásra?
Értem ezt úgy hogy Lock-on-ban rá lehet fogni a zavarforrásra és így indítható az R-77 HOJ módban.
De a BMS-ben nem tudok ráfogni, sőt, a "burn through" is később jön (amikor AI ellen játszok) nálam mint a másik félnél. (azonos géptípus ellen)
Indítsak a körülbelüli cél felé indirektben, vagy hogy megy ez?
A másik kérdés illetve kérés:
A küldetés után Axe elkezdte magyarázni a BVR-t (élő ellenfél ellen) de megmondom őszintén nem sok minden maradt meg a fejemben róla.
Leírnád légyszi amit akkor mondtál?
Ha hétvégén este felé összejöttök egy kis múltira akkor én is kapható vagyk... "lelkiállapottól" függően minimum egy bevetés erejéig (cirka 1 óra hosszáig) 100% a részvételem.