Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
RoF?Hmm...Szép játék, de nem az én mûfajom, hogy egy kazal ruhaszárító kötél tartotta fakoporsóban száguldozzak ...bár a sál jól áll 😊).
Bár a BMS4 fent van, meg az FS is, de indítva már nem is emlékszem mikor volt.
Az FC-2-t is toltam az elején pársztor, a DCS-bõl a Black Sharkot vettem meg, a többihez már nem volt késztetésem 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Viper Bácsinak:
Na igen...közel egy éves külföldiában való tartózkodásom,majd azt azt követõ idõszak annyira nem tehette lehetõvé az aktív itt létet, ugyanakkor idõnként azért benéztem ,hogy mégis mi újság. Mostanság meg dcs cég termékeivel vagyok nagyon elfoglalva(ami a szimulátorokat illeti), bár a jó öreg falcon azért még mindig etalon marad😊.
(Egyébként ez nem Szolnokon készült 😊 )
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Gopro sztem a kisebb és azis agyon tömöritve a youtube miatt.
Ezek a jó ajándékok nem a százmilliós swarosky karkötõ vagy plazmatévé vagy akármi....

+1

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Azért megpróbálok utánajárni, hogy ez mégis hogyan. Mert egyik helyszínhez sem volt lényegében sem DB sem hadjárat. Még, ha meg is veszem, ezek szerint akkor hiába heggesztek alá bármit.
Mert, ha igen, akkor mit nem mondjak, akkor szépen alávágott a BMS és az FF-nek is. Mert jó lenne végre nem Koreában repkedni...
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
(Hogy szakadna rá az MF-re, mert én biza nem pakoltam a cuccaimat sehova...)
Ez kellene az Art of Kill videóhoz.
Ez meg az AS cikkekhez.
Karácsonyra megkapom a CloD-od, meg a RoF-ot. A RoF-ot imádom 😊 Iszonyat kegyetlen komoly szim, és meseszép. Mondjuk az avionika nincs benne túl reprezentálva 😊 A CloD meg remélem hamarosan rendben szedi magát a pecsekkel.
A RoF lehet az az elsõ világháborúban mint a moderneknél a Falcon. De tetszett a trailer jelmondata : 500 lõszer, 2 géppuska, egy gyõztes 😊