52966
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#40097 Hát ha te elmondod pm-ben hogy mit csinálsz akkor én is
Remélem K.B.H.-s vagy -
#40096 Okés, köszönöm szépen! -
Razor18 #40095 Átküldtem priviben, kérdés, neked kézre áll-e. Egyébként velem is előfordult a pinky mentés gond, de ha nem a 3D nézetben programozod, hanem a "grid" nézetben (csak táblázat), akkor ilyen nem fordul elő, mindent gond nélkül fel lehet tenni. -
#40094 Egy időben nem ismerte meg a pinkiet. Illetve megismerte de nem mentette el. Van kész profilod a BMS-hez? Megköszönném :) -
Razor18 #40093 Mi volt a gond a gyári programmal? -
#40092 -
#40091 Köszönöm Mester ez volt :) szedem is le :) -
#40090 Azt hiszem én voltam és ez volt az a program .
Vagy van még a keyfile analiser program is valahol a BMS oldalán az sem rossz. -
#40089 Egyébként haver régebben vett egy drága-profi házat, nagyon jó benne a hőfok és a mellékelt leírás szerint szigorúan tilos levenni a ház oldalát! Volt ez itt is téma régebben, hogy a profibb házakat így tervezik eleve. -
#40088 Hol fogod nyomni az ipart ha szabad kérdezni ? Pm-be is jöhet ha "titkos" , mert az enyém is az :P -
Razor18 #40087 Jól van, nem beledumálni akarok... -
#40086 Hiába csillapít a zajon, ha az pocsék hőátadás miatt minden maxon megy. A zajgátlása pár dB a venti meg +20dB-en megy, akkor leszarom. Mindig minden gépem akkor volt a legcsendesebb, ha nem volt rajta az oldalra.
Azont ventik szellőztetése meg lószar, hidd el. A természetes konvekció is leveri őket. Annál csendesebb meg nincs.
A konfigot nem én fogom összerakni. Én megmondom, hogy mi kell és kb. mi a keret. A többi meg kisakkoza az, ahol rendelem.
-
Razor18 #40085 Ha mindenből a legizmosabb HW-t rakod be, akkor jön ki olyan 550 W szükséglet, szóval az 500 W amit mondtam, lehet kevés, de hogy 600 W elég az tutkó... -
Razor18 #40084 Mi a gond a saját progijával? -
Razor18 #40083 Ahogy neked tetszik, de az oldalfal is csillapít a kiszűrődő zajon, az elöl szívó, hátul fújó 120mm-es rendszerventik meg ugyanúgy átszellőztetik a házat, mint a levett oldalfal. 70-80 k-ból már elég jó VGA kijön... Ja, 500 W-os táp tökéletesen elég szerintem... a neten sok online Watt-kalkulátort találsz, esetleg nézz rájuk, majd meglátod. -
#40082 Ez már a 2. darab. Az első egy hét után tönkrement... Azon is zizegett a slider és azon is túl kemény volt a rugó. -
#40081 Magam is így vagyok ezzel. Hibátlanul működik az 52esem. Szerintem Balázs valami fura darabot fogtál ki :) Volt itt valamelyikőtöknek valami programja amivel fel lehet programozni könnyebben a hotast, mint a saját szoftverével. Tudnátok adni egy linket hozzá? -
#40080 Én biztosra megyek. Ha nem lesz oldalventis gép, akkor élből leveszem az oldalát. A jelenlegi gépemen nincs az oldala rajta és 38 fokos kániukulában volt a CPU 45 fokos úgy, hogy a rajta levő 13 centis venti minmumon ment.
A E8500 CPU a hozzáadott gyári ventivel 20 fokban nem működött. ----> SOHA semmi CPU-t nem használok eredeti hűtővel, de még VGA-t sem. Ugyanis azt sem ment úgy, hogy NEM VOLT FENT a gép oldala.
No comment... -
Razor18 #40079 Már úgy értem, a nagy oldalventillátor csak a ház "általános" szellőztetését oldja meg, ami fontos, de attól még a konkrét HW-ek célzott hűtése nincs megoldva, ahhoz "saját" fan-ok kellenek mindenképp. Az intel i-s procikra meg bírja a gyári fan, és nem is hangos. Mindezekkel a házam szerintem 20 dB alatt szólhat. -
Razor18 #40078 Nekem azért egy egyszerű házat is sikerült eléggé lecsendesíteni úgy, hogy nem kellett spéci házat venni hozzá plusz pízért. Azt a nagy oldalventillátorost épp valamelyik nap néztem valami teszvideón, elég bizarr. Szerintem felesleges azért a felépítésért több pénzt kiadni.
Nekem egy sima házon van elől-hátul 1-1 Sharcoon SIlent Eagle 1000, a Chieftec táp amúgy sem túl zajos ventijét lecseréltem a Sharcoonok előtti Paps 4421-re (esetleg lehetne Noiseblocker) és elétettem egy 7V-os csillapítótagot. A GTX 550-esre vettem egy Arctic Cooling duplaventillátoros nagyon halk hűtőt (az viszont nagyon kell, az eredeti nVidia venti bazi hangos, és elengedi 90 fokig), ez max. 50 fok volt eddig. A processzorra nem fog kelleni xtra, ezek már nem annyira forróak. Meg betettem egy Coollink Silent Savior-t a HDD-re (így 26 fokos marad). RAM-ból sose használ többet mint 3-4 GB, szerintem a 16 GB overkill (a pénztárcára mindenképp) -
#40077 Akkor valami rosszat találhattál meg.
Ez több darabban van.
Ez hol akad meg...?
Az én verzióm sem jobb minőségű ennél. -
#40076 Tudom, de abban 2 helyen is megakad pár másodpercre, meg fos minőségű.
Reméltem a te filmed jobb minőségben van.
Amúgy érdekes hogy a -youtube-os verziónál- a film végén van egy reklám ami egy F-16 Simpit-et reklámoz a Falcon 3.0-hoz. Ki hitte volna hogy már akkoriban kitalálták a simpit-et. -
#40075 Már megint eltűnt. A jó k. anyját... Fent van youtubon teljes hosszában. -
#40074 TM Cougar + FSSB , Antenna tekerőre van konfigolva a zoom. -
#40073 Nem tudom, nem értek hozzá. Kb. 200k-t kívánok rászánni, monitor nélkül. Ebből csak kijön valami, ami elég a BMS4-hez. A ház, táp és hűtés miatt lesz drága, mert olyan ház kell, aminek nagy oldalventije van - gyak. nincs a háznak oldala - és minden az alacsony zajszintnek van alárendelve. Egy 70-80k-s VGA már elég jó, ehhez kell alaplap, egy közepes i5/7 CPU és 16 DB RAM. -
#40072 Ma bográcsozás és borozás van. Nem hiszem hogy repképes állapotban leszek este.
@Molni
Az "Art of Kill" letöltésénél nem hiányzik véletlenül a 6. része a tömörítésnek? -
Razor18 #40071 Te is sliderrel nyomod a zoomot, ezek szerint zizegés nélkül? Vagy nem X-52-d van? -
Razor18 #40070 Gondolom, valami olyan konfig lesz, hogy amikor bekapcsolod, Pakson az erőműben majd görbülnek a mutatók... Mit tervezel? -
Razor18 #40069 Az X-52-ről kérdeztem, azt próbáljuk most kézrátétellel... -
#40068 A track clip megoldja a problémákat. Amúgy én zoom-olásra egyáltalán nem használom a TIR5-öm, mert nekem kényelmetlen úgy... -
#40067 Akkor ma este ? -
#40066 Nem azt mondtam hogy 0% az esélye a multinak, de most fel kell majd vennem egy új "bio-ritmust" Mint mondtam kb 1 hónap kell hogy helyrerázódjanak a dolgok.
Amúgy szerdán kezdek -
#40065 XP64. A TIR verziószámát nem tudom. Egyszerűen arról van szó, hogy a kis fémes felületek hülye szögben állnak és nem tudok vele mit csinálni a sapin.
·
~1,5-2 hónap múlva veszek egy zsírúj gépet, akkor átállok win7-re és veszek egy Trackclipet is. -
Razor18 #40064 Jelenlegi oprendszered, említett verziószámok? -
Razor18 #40063 TIR levelezés a témáról, ha érdekel
Nemsoká (?) kijön valami új TIR SW változat, amit nagyon hozsannáz a Support. Azt még esetleg megvárom, ha addig le nem jár a személyi igazolványom... -
#40062 2007 ősze óta van TIR4-em. Azt sem tudom használni, képtelen vagyok úgy beállítani, hogy ha előretolom a képem és vissza, akkor nem kelljen resetelni a cuccost, mert totálisan kiakad a rendszer.
A clutch gombot ellenőrzöm. -
Razor18 #40061 A képernyőzizegés nálam is így van csúszka - FOV párosítás esetén, de nem csak a Falconban, tehát nyugodj meg, ez a hiba nem a Te rendszeredben van!
Mondanám, hogy Track IR, de nem akarok a zsebedben turkálni. Mellesleg én is most várom az IR LEDeket meg az elemtartót, nekifutok egy Freetrack sapkának, ha nem megy, nincs mese, TIR5. Ugyanis a meglévő TIR 3 Pro Vectorral is picikét zizeg FSX Virtual Cockpit nézetben, meg bezoomolva.
Melyik a másik gomb, ami bűnös? Ha a hüvelykujjadnál lévő "i" gomb, akkor azt a Setupban fel tudod szabadítani, mert az a "Clutch" gomb, alapból a manuális profilváltásra találták ki (ami egyébkén tök fölösleges), ezért nem tudod eredetileg használni sima gombként. Nem lehet, hogy mióta utoljára működött Neked "transmit" buttonként TS-en, azóta újratelepítetted az SST-t, és ez kiment a fejedből? Melyik oprendszered fut, és mi a Saitek driverednek meg az SST-nek a verziószáma? -
#40060 Az egyik gombja, mintha már nem működne, a TS-*nél régen az volt a voice activation. Most már rátenni sem engedi...
A csúcskákkal bármit csinálhatok, ha a FOV-ot ráteszem mnidig zizeg képernyő. -
#40059 Kivel fogok akkor kötelékrepülést gyakorolni, meg dogfightolni ? -
Razor18 #40058 Nem akarlak elszomorítani Balázs, de nekem az égvilágon semmi bajom nem volt vele soha, se HW se SW tekintetében, szóval inkább adott darabbal nincs szerencséd. A rugó-gondodról már írtál, hogy túl erős: esetleg valahonnan egy hibás, korai kiadásút lehet, h érdemes volna szerezni, azokon még nagyon finom (sokan reklamálták is) rugó volt. Netán valahonnan egy alternatív rugót, mármint ha csak ez a baj vele. Vagy van más is?
Én még játszadozom a gondolattal, hogy veszek egy pedált - néha szoktam helóval is nyomni - és ahhoz azért már kevés a "nyeles oldalkormány"