Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Akarja valaki még tesztelni L Viper-en kívűl az émegváltozatott rakéta/radar értékeimet?
Balu, ha én magam akarok csinálok az F4Browse-ban egy új radart, akkor annak mi a feltétele? Elég ha a radar databan csinálok egy újat és hivatkozok rá a repülőgép/rakéta radar ptr/seeker radar részében?
Csak azért, mert pl. az AA-9-nek és AIM-54A/C-nek ugyanaz a radar van betéve, így nem tudom külön állítgatni őket, holott az AIM-54C és A között is ég és föld a különbség, mert az egyik még az analóg korszak terméke a másik meg már digitális...
Az AA-9-nél külön problméma, hogy a valósában az egyetlen olyan SARH rakéta amivel lehetet szimultán célleküzdést elérni, de ez csak a
MIG-31 speciális Zaszlon radarjának köszönhető, ami az AESA radarok előfutára volt.(halottam mendemondákat, hogy az '91-es balhé végefelé volt pár F-15 ami képes volt erre, de erről lehet, hogy Cifu-t kéne kérdezni a Haditechnikai topicban) Namármost a játék ezt csak úgy tudja szimuláni, hogy ARH-t csináltak az AA-9-ből.