• Molnibalage
    Ez nem negatív hozzállás. Anno többször mentettem meg L_Viper és Gundark seggét az AF-fel multizva, amikor alacsonyan mentek BLU-107-et dobni kifutóra, mert én figyeltem balra és jobbra is és kiszúrtam a MANPAD indítást. A lenti szemlélettel te hol szúrsz ki bármit? Sehogy... Az, hogy most nem repülök, az nem jelenti azt, hogy régen nem tettem és azóta meghülyültem...

Az is igen erőletett, hogy data linkes gépnél ennyire forszírozzák a közeli formációt. A data link minek van...? Nyilvánvaló taktikai előnyöket is szolgál. A B-52 gépek sem véletlenül álltak át egy idő után arra, hogy egy nagy és hosszú kötelék helyett lehetőleg kisebb kötelékek több irányból mennynek rá a célpontra.

Ha ennyire nem figyelik egymás seggét, akkor sokkal értelmesebb az, hogy 4-en négy kissé eltérő irányból és kissé eltérő magasságból csapnak le. Jé, hát nem így volt az Operation Opera alatt? De. A gépek eltérő magasságra ugrottak fel, így a AAA dolga is nehezebb volt. Ja, meg akkor talán nem ütköznek össze majdnem, mint a videóban.

Lehet, hogy kötekedőnek tűnik, csak én nem nyelek be mindenféle - már elnézést - téves infót, mert jól mutat. Az is érdekes, hogy összevissza hajigálják a zavarókat, mikor semmi értelme sincs.