52966
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#39897 Eszméletlen ez a csóka. A végén megcsinálja az egész járműparkot egyedül :)
Ezek hogyan lesznek elérhetőek? a következő update-el, vagy külön install?
Vampire: bocs hogy tegnap nem jeleztem vissza , de leragadtam szomszédban tapétázni.
( ezért gáz ha 3 nő van a szomszédban, nem tudsz nemet mondani ) -
Wampa reloaded #39896 Nem bánnám ha kiirnád mi a lófasz van vééééégre, van aki nincs beregelve (legalább 1 fő) :P -
#39895 VÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉGRE! -
#39894 Szerintem egyik sem, mert grafikai modok. Mindek kilens a sajátját használja. -
#39893 A night tiles 2.0 és a tracers mod az MP kritikus modok vagy nyugodtan fel lehet tenni öket nem kavarnak be a multiba?
Milyen egyéb cuccot érdemes még feltenni a 2 updaten kivül .
Esetleg valaki egy gyors IVC leirást összedobhatna hogyha megvagyok az átalakitásokkal akkor redy to go állapotba legyek és ne kelljen elötte még a beállitásokkal szenvedni. -
#39892 Köszönöm a jókívánságokat! Hál isten nem családdal megyek, 8an haveri társaság meg bnő (3 éve Sartira járunk így,igazi partihely). Ouzo helyett a Czipporo-t javallom, az tisztább, erősebb. Gyros mérgezésem lehet lesz, mert másra nem nagyon lesz pénzem -
Razor18 #39891 Ouzot, tzatzikit, souflaki-t nem túlzásba vinni... Tovább azért nem soroltam, mert gondolom, családdal mész... -
#39890 2,5-3 hét 37-38 fok után a tegnapi és mai nap időjárása olyan üdítő, hogy elmondani nem tudom. Az F-15 cikk is új lendületet kapott. Már elérte a 150 oldalt és 350 ezer karaktert. És hol van még a vége. :) -
#39889 Hát nincs itt még elég meleg? Inkább még délebbre mész?
Jó utat, jó nyaralást! -
#39888 -
#39887 Hozzál leértékelt Block 52+-t, hátha olcsóért hozzádvágják. :) -
#39886 Na további szép 2 hetet mindenkinek! Ha minden igaz, délután 4 körül már útban leszek görög hon felé. Legközelebb 29én fogok botkormányt. Halló mindenki! -
#39885 Nincs itt dogfight. RAM22 meg is jegyezte, hogy még olvasni is élvezet és lehet, hogy vezet valahová. A jelek szerint igen.
Na ez a nagy különbség, amikor két olyan ember beszél egymáshoz, akik tudnak valamit és tudják, hogy mit kell kérni. :) -
Razor18 #39884 Köszi, így érthetőbb, mint a a verbális "dogfightból" összeseperni az infomorzsákat... -
#39883 Jelenleg a mozgó egységek nem képesek használni sem a MANPAD-ot és a SHORAD sem indít. Ebből jött az, hogy mondtam, hogy engedélyezzék a mozgás közbeni indítást. Közöltem, hogy néha megáll az egész battalion, és akkor van "snapshot". (Ez szökőévenként van.) A baj, hogy az egész battalion megáll. Ez rossz. A másik bibi, hogy a mobil SAM települési idő nincs modellezve, tehát egy mozgó SA-4/6/11/17 meg tud állni és indítani. Ez is rossz.
Erre mondtam, hogy amíg nincs mobil SAM és áttelepülés, akkor legyen mozgás közben indítás, a mobil SAM meg legyen butítva állóra, hogy nem mozoghassanak A jelenlegi kód mellett nincs értelme, hogy tudon mozogni az SA-4/6/11/17. Hadjáratban sem láttam még mozogni őket soha.
Valóságban a SHORAD tud mozgásból működni. Mondtam, hogy igen, sík terepen kis sebességnél. Aztán jött, hogy akkor milyen terepen és hogyan, mit korlátozznuk. Mondtam, hogy egy jármű úgysem tud megállni, ha kell, tehát a mozgó jármű tudjon indítani. Biker tiltakozott, mire közöltem, hogy apfej, a ZSU-23-4 és az összes szirszar optikai géppuska és gépágyú 7.62-től 30 mm-ig tűpontosan céloz 60 km/h-s tempónál. Na, itt Biker rájött, hogy mi a bibi... Erre Biker mutatott egy 5 perces (?) kód WIP-et, hogy de lehetséges megcsinálni azt, hogy egy jármű megáll és tüzel.
Most már "csak" alkalmazni kellene de igencsak járműpecifikusan.... -
#39882 lenne kedved ma dogfight-olni egy kicsit? -
#39881 Ha Dogfight akkor Guns only. Legalábbis nálam -
#39880 már all-aspect IR rakétákat is adtam nekik de még mindig bénák... a 29-es is.
Meg mintha azt vettem volna észre hogy teljesen mindegy milyen gép ellen repülsz dogfight-ban, az orosz gépen is AIM-9X van.
A SZLJEM -et, sisakcélzót se használja az AI.
-
Razor18 #39879 Nem mondom, hogy teljesen kihámoztam, miről megy a pengeváltás... -
#39878 SHORAD upgrade test. -
#39877 Hajó, hajó és hajó. Kezdem azt értezni, hogy a BMS4 valami hajó vagy haditengerészet szimulátor. -
#39876 Gyerekkorunkban volt az az Axe reklám, na engem meg onnan neveztek el -
#39875 Egyetértek vérszopó barátunkkal -
#39874 Elvileg a MiG-29 kemény ellenfél. A Szu-27 azért nem, mert 20k font kerozinnal "picit" nehéz... -
#39873 Van a BMS-ben olyan géptípus (kivéve az F-22 -t) amit nehéz legyőzni dogfight-ban? Egyszerűen nem tudok normálisan gyakorolni mert béna az AI. -
#39872 én is azt mondom, hogy sok lock-on -os "amcsi" gyerek sír hogy milyen szar az Amraam, merthogy a valóságban 100%-os a találati aránya bla bla bla.... ... pedig a valóságban ez sem egy csodarakéta. -
#39871 Hát kicsiben nem nagyon látszik hogy mi akar ez lenni.
A Top Gun filmben a "Viper" nevezetű oktatónak volt a sisakján. Hívónevével ellentétben inkább valami vérszomjas denevérnek (vámpírnak ;) ) néz ki mint valami kígyónak.
textura -
#39870 Vampire: király lett az új lógod!
Anyu + apu ismét veszekszik :( -
A végén már alapjáratra vettem le a hajtóművet. 100 flare kidobása, nulla eredmény. Ez még egy AIM-9X-nek is becsületére válna a valóságban, mert a füst fizikailag eltakarja a célt. (Amit a program nem tud modellezni.)
A Lock On-ban nekem nagyon is tetszik a fegyverek modellezése. A valóságban is egy szerb MiG-29-es két AMRAAM-ot beamingelt és chaffelt ki. A Falcon világában ez gyakorlatilag reprodukálhatatlan.
Az ODS alatt volt olyan MiG-25 aminek a leszedéséhez 5 db rakétaindítás kellett. Még az akkori jenki csúcstechnikát is ennyire megfektette a mezei passzív zavarás... Pedig az AIM-9M6 közül legalább egy tökéletesen hátulról volt indítva és utánégetőn ment az cél. Mégsem talált, kb. tucatnyi flare simán hazavágta...
Volt több R-73 indítás is, azokat is mind hazavágta a flare. Az egyik Ravent az első éjszaka egy Mirage F.1EQ kergette meg. Az R.550 ellen elég volt egy mezei 5G-s forduló meg néhány flare... -
#39868 Én is ugyan ezt irtam, hogy ha van rá lehetőség akkor legyen kijavitva,de addig sem áll meg az élet és addig is igen szórakoztató tud lenni . jobb mintha semmi sem lenne.
A másik oldalról meg valós IRL F-16-os pilóták is játszanak vele és nem panaszkodnak annyit a fegyverek ,rendszerek hatékonyságáról mint molni.
DE lehet hogy én látom rosszul a dolgot.
-
#39867 egy szimulátort azért hívunk szimulátornak, mert arra törekszik hogy a lehető legközelebb álljon a valósághoz.
Ha a valóságban nem úgy van pár dolog mint a szimulátorban és lehetséges a korrigálás ,akkor azt igen is tessék kijavítani.
Nem tudom hogy igaz e, de ha az AIM-9M meg X immunis a flare-ra akkor ott komoly gondok vannak.
A Lock-On családban meg minden amcsi gépen repülő "pilóta" arról panaszkodik hogy milyen gyengék az Amraam-ok. Hát ha ilyen (Molni szavait idézve) túlmodellezettek a fegyverek jópár szimulátorban akkor nem is csodálom hogy nem értik hogy mi van. -
#39866 Naná, mert bőven a NEZ határán van közepes és alacsony megasságon még szemből indítás esetén is. Az meg külön bónusz, hogy az aspektust nem kötötted ki. Tehát akár azt is odaképzelhetem, hogy távolodsz tőlem...
Egyébként a kinematic defeatnek mi köze az ECM-hez meg a chaff ellenálláshoz? Semmi... Ilyenkor érzem azt, hogy sajnos sokan nem értik, hogy miről beszélek...
Mert az is vicces, hogy a rakéták szubszonikus sebesség közelében is képesek 18-20 G-s manőverekre. Aha. Meg ahogy a móricka elképzeli... Tessék már megnézni a tömeg / vezérsík felület arányt a gépekhez képest, a max. állásszöget meg azt, hogy a rakéták felületei nem profilozottak. -
#39865 Fogadjunk hogy simán kimanőverezem a 12 mf-ről indított Amraamodat... -
#39864 Nekem az nem élvezet, hogy egy rakéta zavarhatalan és a kinematikia hatótávolsága kb. kétszerese a valósnak. Így max. szenvedni lehet meg könnyedén halomra mészárolni a másikat... -
#39863 Itt. Csak egy hadjárathoz nyúltam. -
#39862 Egy kicsit vonatkoztass már el a valoság és a játék kapcsolatától ,ne nézz mindent fekete fehéren.
Fogadd el hogy valami lehet szürke is és hogy valaki azt a szürkét nagyon is szereti.
Ha valaki a valóságnak megfelelően szeretné ha működne minden akkor álljon be pilótának, a lehetőség adott, de időtöltésre és szórakozásra nagyon is alkalmas a jelenlegi verzió.
Nem azt mondom, hogy ne javitsunk rajta ha van rá lehetőség,de csak azért mert jelen pillanatában nem a legtökéletesebb a rendszer és amiatt nem játszani felettébb nagy butaság. -
#39861 Hol is lehet letölteni az általad készített mod-ot a BMS-hez?
-
#39860 Az nem az F-15C 1991-es hadjáratban? Már nem emlékszem. A nagy difi az, hogy a MolnyFalconban a modellező értékek is mások. Az AMRAAM PvP helyzetben beminggel + chaffel igenis breakelhető, az AIM-9M meg aztán tényleg minden, csak nem csodafegyver. Ha az RPM alacsony és szeből jön, akkor 2-3 flare is hazavághatja. Jelenleg gyak. immúnis a flare-re az M-is nemhogy az X.... -
#39859 Pontosan. Addig lehet változik a fegyverzet. majd meglátjuk.
A MolnyFalconban volt, 2 Amraam, 2 Sidewindert lehetett csak vinni, itt is kiegyeznék ezzel. -
#39858 PvP? AMRAAM és társai?