Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hooah
Gondolom ez nem úgy megy, hogy a módosított fájlt csak bemásolom, mert akkor megkértelek volna, hogy küld el vagy tedd elérhetõvé.

Molnibalage
Itt.

Az elsõnél két dolgot láthatsz. Kevesebb AA, egy sem talált el, de ha egyenes és lassan repülsz, akkor van sanszuk.

A másik, a MolnyFalcon ARM teszt. A jó szögbõl nézed, akkor látható, hogy mennyire girbegurba pályán ment a cucc.

A 11-es videón az eredeti battalion van. Olyan fickándozás mellett is úgy lõttek le, mint a huzat.

Egyszer, majd játszhatóvá teszem a BMS-t. Nem ma...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

hooah
Az érdekelne.

Molnibalage
Kicsit játszottam a BMS DB-vel. Kipróbáltam, hogy leszedem a géppuskákata jármûvek egy részérõl. Egybõl normálisabb lett a dolog. (Tudok Tacview videókat mutatni.)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

arrow19
Nevezd át a FFViper.exe-t FalconAF.exe-re
A gond ott van hogy az Nvidia vidkártyádat nem ehhez a játékhoz találták ki de szerencsére az Allied force-hoz kitalált driver finomhangolásával megoldható.
Szia Jana!

Nos igazából nincs gond az FF-el,csak miután feltettem a MF 2v,az 1v. semmi gond nem volt.
A BMS próbáltam,de valahogy nem jött be,szép-szép,de olyan idegennek tûnt számomra,na meg persze én is szenvedtem az oldalkormányzással....

Intel core duo 5800,4 gb ram,250 gb sataII,Nvidia gt 430,win7 64 bit. tömören ennyi...

Jah,és még egy apró észrevétel,az észak koreai oldalon akad egy név nélküli reptér... :-)
Molnibalage
Egyes országok alkalmazzák. Opcionális. Az USAF gépeken nincs.

Molnibalage
Elég szokszor. 😊

Molnibalage
A toronyban levõ ember kommentje jópofa. Imádom az elsõ kézbõl származó infókat. 😊

Átállitottam a kerékféket egy olyan gombra, amit sötétben is egybõl megtalálok......
Azóta sincs meg 😊

Amugy miket tud meg az ember vagy 5 év massziv falconozás után......az F 16 oson van fékezõernyõ???

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Basszus, ezt láttátok már?
Klikk

Boconadi
megint elakadt a szekér? 😄
Molnibalage
FF bejelentés.

Még nem olvastam végig, de vannak bene jó dolgok. Többek közt megosztása ennek-annak. Kíváncsi vagyok, hogy ez mennyire jelenti a jelen FF-ben levõ dolgok megosztását valamiért cserébe...

arrow19
Végre más János is van a csapatban 😊
Leírnád a konfigurációd? Sokat segítene, nálam is anno a Freefalcon elég ingatag volt, a BMS-t próbáltad?
Köszönöm a gyors választ. Hát akkor tovább keresgélek és próbálom megtalálni az okát a program furcsa viselkedésnek.
Ha megtalálom akkor jelezni fogom,hátha valakinek még jól fog jönni!

Üdv
János
Molnibalage
Üdv

A special campaign DB az egy FF5.5.x-hez kitalált jelenség. Arra szolgál, hogy a hadjáratok a core DB-tõl eltérõen itt kapták meg a csökkentett fegyverzetet a hadjáratban. Az FF csapat ezzel érte el, hogy hiába van alapból három helyszín kilenc hadjárattal, csak egy core DB van és 3 special DB.

A MolnyFalcon ezzel szemben nem használ special DB-t, mert mindkét helyszínnek fullosan meg van a maga adatbázisa és azokban van benne a csökkentett sq. stores.

A hadjárattal kapcsolatban nem tudok segíteni. 😞

Bár csak pár bevetést repültem, de nekem atomstabil volt és egy kinti sráci is írta már, hogy három bevetést repült zsinórban akciódúsan, gond nélkül.

Sziasztok!

János vagyok,frissen regisztrált felhasználó.

Némi problémám akadt a MolnyF. 2.0 verzióval. Teljesen frissen telepített FF 5.55 programra a leírtakat követve
telepítettem.
Akár a 80,akár a90-es hadjáratot indítom el kb.5-10 perc repülés után összeomlik a program. TE-nél nem csinálta ezt a jelenséget. Teljesen mindegy melyik reptérrõl szálltam fel,igaz csak F16 os géppel.
A FF saját hadjáratát elindítva órákon keresztül nincs semmi gond,nem omlik össze a program.
Próbáltam már mindent ami tõlem telt,grafikai beállítás,videokártya beállítást,semmi.

Találtam egy érdekes sort a Korea80 és 90 tdf fáljban:

#Special campaign DB
#specialdbdir campaign\Molnyfalcon\campaigndb

Eme bizonyos campaigndb mappát én a Molny mappái között nem találtam vagy ez így van kitalálva?

Üdv: János
arrow19
Ports 2934, 2935, 2936, 2937, 9987, 9988, and 9989 (UPD only)

Joining a multiplayer game as a guest – BMS’s optimal upload requirements for a multiplayer guest is 250kbs. Setting a bandwidth higher than that is a waste of bandwidth allocation. Overall multiplayer stability is better when all guests use the same bandwidth setting. Note: guests can actually use a setting as low as 125, but their multiplayer experience will be ‘laggy’ and possibly a little jerky.
repvez
itt egy kis leirás hogy mi a különbség AF és BMS között, de föleg a mültibeállitások miatt érdemes elolvasni.
Esetleg az IVC miatt is , jo lenne ha a TS csatorna ugy muködne mint az igazi gépen, hogy be lehessen állitani mindenkinek a külön frekvenciát.
Molnibalage

Molnibalage

Molnibalage

Molnibalage
A holnapi multi legyen inkább délután.

repvez
Akkor megnyugodtam 😊
L Viper
Itt írják részletesen.

Fejlesztenek, nagyobb szerver 😊 Soakn lettünk.
Vasárnap délutánig ki kell bírni.
L Viper
Karbantartás folyamatban.
repvez
Mi lett megint a BMS oldallal, tegnap 503as hibakodot adott ma meg már jelszót kér arra Is hogy betöltse az oldalt vagy lehet hogy ftp nyilna meg most azon a cimen ?
Molnibalage
Azért még csiszolok rajta. Fura, de minden videókészítésem olyan nyögvenyelõsen indul, de az elsõ lerenderelt változat után jön meg az ihlet. 😊

z0ty4
A videó szerintem jó igy.

A multi vasárnap nekem jó, megnézem a Forma 1-et, ( vagy bealszok rajta ) és utána jó.

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Molnibalage
Az ebben levõ utolsó zenére menne a video. Szerintem elképesztõen jó ritmusa van repkedéshez.

Molnibalage
BMS multi vasárnap délelõtt/délután? Egy örömrepkedéses / multidemoós / funfalcon videót összeraknék BMS-sel. 😊

Molnibalage
MolnyFalcon release video preview. Jó lesz ez így vagy legyen még akciódúsabb?

Molnibalage
Bug. Majdnem mindenkinél jelentkezik. Okát nem tudom.

hooah
Molny azt meg tudnád mondani, hogy miért van az, hogy BMS-ben F-18 kabinban két oldalt a kapcsoló panelek feketén villognak.

Molnibalage

repvez
Nekem is ki kéne már nyomatni a billkiosztást és a Hotasomat nekem is felprogramozni, csak valamilyen hiba miatt nem tudok shift+ egyéb gomb kombináciot beállitani és ez miatt nem tudtam elkésziteni ezt , már a viperpit forumon is panaszkodott valaki erre a hibára de neki ott eggyik funkcio billre sem volt jó.
Megoldás egyenlöre nem jött rá..
Egyébként jó hogy minden igy kézre van, csak egyenlöre még nem vagyok azon a szinten, hogy tudjam is hogy mikor mit kéne nyomni.

Köszi, ha valamit nem értesz rajta vagy csak kérdésed van vele kapcsolatba nyugodtan kérdezz.
JoeDestroy
Ezen bütykölök mostanság.

Lassan mentes lesz a bugoktól és mûködik minden logikai rész a BMS4 origi bill. kiosztása szerint.

Repvez, utána összerakom amit kértél 😊

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

z0ty4
Szülinapra mindíg összegyûlik a keménymag. <#bohoc>

JoeDestroy
Happy birthday!!! 😊

Csak hogy én sem maradjak ki...

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

repvez
Na most lelötted a meglepetését, pedig ugy hiányzik itthonrol egy palackprés. 😊
Most lehet hogy nem fogja elküldeni 😞

Köszi mindenkinek a köszöntést
arrow19
Molnibalage
Minden amit látsz a BMS4 fórumon az mind ingyenes ameddig más nem írja oda.

Egyébként függelenül kiadott dolgokat sem igen fogsz látni, max. helyszíneket és esetleg Aeyes kabint. JanHas tutira integrálatni akarja a cuccait.

A BMS4 csapat meg akarja szüntetni azt a szokást, hogy n+1 mod legyen. Amit lehet, beintegrálnak. Pumpyhead FF fejleszõ volt - hát ez sem ma volt... - gondolom most BMS-es. Egyébként több ex FF dev már a BMS csapat táján bedolgozóként, mint amennyi aktív FF fejlesztõ van sanszosan. Még RAM22 is otthagyta a csapatot.

Egyébként ezket meg soha nem kérdezd meg. Mindenre igaz, hogy akkor lesz kész, amikor és a fentiek szerint benne lesz a BMS4-ben. Soha semmilyen Falcon cuccnak nem volt nyilvánosan publikált kiadási dátuma.

zsoltfireman
Durva! Mikor dobják ki? Ingyenes lesz?

Molnibalage

arrow19
Én 3évig vaciláltam a TrackIR-en, és nem bántam meg össze nem lehet hasonlítani ezekkel a free cuccokkal.Bár Viper Freetrackje a videók alapján nagyon szépen bevan állítva.

BSZ repvez!
Isten éltessen!
z0ty4
Köszi Jana, ez volt az.

L Viper
Boldog születésnapot <#pias>
arrow19
Settings/plugins/Volume Control
Gondolom itt van...de énis csak olvastam.
z0ty4
Tudja valaki, hogyan kell a TS-ben visszaállítani mindent alapra?

A múltkor még beállítottam, hogyha valaki mikrofonon beszél vegye le a játék hangját.

És nem tudom merre is van ez. Csináltam REinstall-t de maradt minden a régi.